Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jáááj leni tak to já nevím jak to je
Prostě dnes jsem dostala ms a píchla první injekci,ve středu utz.Víš,že já s tím zkušenosti ještě nemám
A co bereš ty?Nebo jak to máš?
JJ, tak to jsi byla 100% ty! ![]()
A ve stredu tam mas za nim prijit, ze ? ![]()
To je nahoda… jeste tam pak prisla nejaka slecn-pani a davala mu nejake vysledky nebyla jsem to nektera z vas? ![]()
Katka1311 píše:
Jinak Eli,to mě mrzí,že máš takový špatný pocit a že vstupní pohovor nevyšel jak si chtěla a představovala si hoMy tam tehdy byli asi hodinu a taky telefonoval skoro pořád ale dalo se.Jinak já jsem tam dnes volala,že jsem dostala ms a jak mám dál pokračovat
Já mám ve středu taky KO, 11.45!!!
Já beru tabletky, Klostilbegyt 1×1, po středě uvidíme, možná bude nějaký píchanec
jé holky tak to je super,jednou se postupně potkáme určitě všechny
,Kati ty máš krátký protokol,páč začínáš píchat až 1 DC,a dlouhý protokol začínají holky píchat ještě asi týden nebo 14dní injekce na utlumení vaječníku a potom už jako ty od 1,2 DC
,
Uz jsem mu to „odpustila“
jsem tak natesena z toho ze se bude neco dit, ze vsechny veci hazu za hlavu…
Holky, oni tam maji v cervenci asi dovolenou?! ale zeby cely mesic? ptz mi dnes rikal ze IUI chce udelat v cervnu, cervenci ne- to pry maji dovcu, zapomela jsem se doptat jetsoli cely tyden, a pak az v srpnu a zari… nevite o tom neco?
Clostík měla i Milu a pak měla píchanečky taky.Já to mám myslím na 11 hod.utz.To je náhodička.Leni a na co bereš ten Prednison?
blbě jsem to napsala ,že u dlouhého protokolu se začíná píchat až 14dní před ms a potom od 1DC na rust vajuch,nějak jsem to nedopsala ![]()
Eli ano mají dovču.Doktor a myslím,že i embryoložka.Hned od začátku července.Aha tak já mám krátky protokol.Stejně bych chtěla vědět jak se to určuje
Dlouhý-krátký.
Holky, sestricka je uplne uzasna
![]()
Fakt strasne prijemna, lidska, fakt suprova, ale vsak ji znate.
To ona mi v utery odpoledne volala at nechodime 1.6. na vstupni pohovor, ze budou mit hodne punkci, a preobjednala nas na ten dnesek na 15hod. Jinak ten Dr. Jaros je v podstate chudak, je tam uplne sam, musi tooho mit hodne
pry by tam mel zacit ordinovat i muj gyn. Kudelka, ale kdy to nevim ![]()
jj já měla taky clostík a pak jsem dopíchavala menopur
. a sestřička je výýborná,vždycky si tam s ní pokecáme
,a obrázek joo
,ted povečeřím a jdu na to,ale nevím,jestli to zvládnu
![]()
Dr. nam doporucil nejake prasky pro manzela aby mel dobre spermio, ale nemuzu si vzpomenout na nazev… myslim ze zacinali na L… ?? Poradite mi prosim ![]()
holky a to mají jako celý měsíc dovolenou??????????
,to snad nééééééééé
Kači, mám dělané imuno v Praze, vyšla tam prý u mně nějaká malá alergie na sperma od manžela, tělo si pak začne vytvářet protilátky proti embryjku a neudrží se,..takže tímto by se měl mírně utlumit můj imunitní systém a pak by to snad konečně mohlo vyjít..
Už jednou jsem takto otěhotněla, ještě když to šlo přirozeně, zkoušel to tak můj gyn.Dr. a ono se to fakt povedlo.. jenže mrška se usídlila mimoděložně a už to bylo..
Taky jsem pochopila, že mají celý měsíc dovču, proto jsem ráda, že ještě ta stimulace výjde, pak bych musela čekat asi až do srpna..
Manžel mi na to řekl, sotva začali ordinovat a už si berou dovolenou???
![]()