Duphaston a MS nepřišla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
2.6.11 11:42

Duphaston a ms nepřišla

Ahoj… :palec: Chtěla bych se zepat, jaké máte zkušenosti s Duphastonem. Mě ho Dr.předepsal na upravení cyklu. Brala jsem ho v květnu od 15DC-25DC. Dnes je 10tý den od dobrání a ms nepřišla. Mám hustý bílý výto a BT je už 12tý den nad 37 stupnu. Jsem 36DC. včera těhu test a jen pouze slabý duch vidět pod určitým uhlem. Co myslíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2909
2.6.11 12:43

Jseš těhotná!!!!! Taky jsem brala duphaston na úpravu cyklu a podporu početí. A dostala jsem hned MS třetí den po dobrání duphastonu. Takže to u tebe vypadá nadějně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:50

To se tak krásně četlo…" jseš těhotná!!!" :D Kéž by… Třetí den po dobrání kdy jsem měla dostat ms jsem měla večer jen slaboulinké špinění. jinak vubec nic…říká se že je to zahnídování, zavrtávání vajíčka :) Od té doby nic! mám snad všechny těhu příznaky co mužou být. žravost, nafouklé břicho, bolets hlavy, motání hlavy, bolest v podbříšku i celého břicha, bolej mě kloubu, jsem unavená, nic se mi nechce :) náladová :D nespavost, BT nad 37stupnu už 12dní v kuse. ale co ten včerejší negativní test? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
2.6.11 12:54

Psala jsi slabý duch?! Ono záleží kdy ovuluješ, pokud je to ke konci cyklu tak je možná na testík ještě brzy. Mě duphaston nepomohl hned, ale já měla ještě jiné problémy. Budu držet palečky, aby vše dopadlo dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:56

jojo slabý duch.....ovulaci jsem měla někdy od 16-20.5. nejspíž. protože to špinění bylo 26.5. říká se že vajíčko se dostane do dělohy tak cca za 7dní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:57

Jinak moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
2.6.11 12:58

Prostě zkus za pár dní další testík aby si věděla na čem jsi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.6.11 12:59

jojo chystám se test o víkendu..... :palec: snad do té doby mrška nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 13:19

Těhotenství ti moc přeju, ale připadá mi divné, že podle toho cos psala bys ovulovala v době braní Duphastonu? To je divné, většinou Duphaston ovulaci brání… i když stát se to asi teda může… pokud BT neklesá, tak to je fakt nadějné :lol:
Každopádně mě zajímá, jak to dopadlo, takže určitě napiš :lol:

• Citovat
  • Upravit
47
2.6.11 13:21

No někdo říká že Duphaston ovulaci brání, nikdo zase že ne :D Ta BT je nadějná no :) Tak uvidim…určo dám vědět jak jsem dopadla… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.11 19:40

Duphaston

Duphaston nebrání ovulaci, bere se i před ní, viz stránky s registrovanými léky:

http://www.farmaceutika.info/duphaston

najdete to napsané dole pod Farmakodynamické vlastnosti

Taky ho beru před ovulací…

Všem hodně štěstí ve snažení…

• Citovat
  • Upravit
1479
18.5.15 19:46

Tak ja se pridavam do klubu beru duphaston vzdy 2-3dny po dobrani jme to dostala a ted 5dni a nic.Ale BT byla nizka tak nevim a sexik jen 1 a 3.5.A TT dnes negativni jsme 27DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí