CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
8.6.11 08:54

Jéj KATI to máte supeer :dance: :dance: :dance: ,a každá se poptejte na tu dovču jeho :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,jestli už budou vědet trochu datumy,páč jednou od 3 potom od 8.7 :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 08:55

MILU a co ty teda ted??? co máš ted v plánu už víte?? :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
8.6.11 08:57

ahojky,no chtěli jsme jít ještě na tu minimálku v červenci,ale když tam teda nikdo nebude :zed: ,tak asi až v srpnu.Po ms mám přijet k dr.,a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 09:02

No to jsme mohly jit v červenci spolu :-( :-( ,já jsem z té dovči zdrcená :-( :-( ,a počkej,ms už si měla néé,tak se raději objednej :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
8.6.11 14:32

ne neměla,právě,že čekám že asi příští týden dorazí.Byla jsem minulé pondělí na punkci a ve st měl být et,ale nekonal se.Já k dr. jezdím do Fulneku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 15:00

joo vlastněěě,já ted uuplně zapoměla,že s neměla ET :cry: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.6.11 15:32

Ahoj orchidejko :mavam: Tak mám po utz jenom 3 folíky a zatím malé.Tak mi zvýšil dávku v pátek další utz a pak se uvidí co dál.Buď bude OPU v pondělí nebo prodloužená stimulka :nevim: Jinak 3 je celkem málo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.6.11 15:36

Ahojky holky,
tak já hlásím taky nějaký folík, jeden větší, kolem 15mmm druhý menší..
V pátek jdu znova na Ko+UZ, možná dostanu nějaké injekce a v pondělí by mohla být OPU, ale pokud to před víkend popraská.. je to v prd.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.6.11 15:44

Ahoj Lenik :mavam: Teď to vlastně počítám,že v pátek už budeš 11 dc?A pak ještě víkend,držím palečky ať ti folíky vydrží a neprasknou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 16:15

holky to fáákt???? tak to se uvidíme néé??jánjdu taky v pátek na 8.15 a pokud mi to nepraskne :zed: :zed: :zed: ,čehož se bojím,tak jdu v pondělí na OPU :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,holky to by bylo kráásnéé,kdyby nám to vyšlo všem třem :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

KATI a co dr, na to :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 16:16

já jsem v pátek 10DC a 13 v pondělí,ale nevím nevím s tou velikosti,jestli nepraskne,LENI ty máš minimálku,tak dostaneš injekce proti prasknutí,já ji minule dostala :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.6.11 17:43

Orchidejko,my se uvidíme v pátek :mrgreen: Já jedu na uzt na 8.30h.ale budu tam dríve,pač víš jaké to tam je s tím parkováním.Leník jde taky na KO ale později.Holky rostou ještě folikuly nebo se pouze zvětšují ty původní :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.6.11 18:08

Přesně tak Kači, dnes mám 11.DC, v pátek Ko, ale až 13.45 a na víkend říkal Dr.,že bych mohla dostat nějaké injekce na dozrání vajíčka, už jsem je píchala při 1.IVF - cetrotide. No,.. ale jak si vzpomínám, zrovna nejlépe mi po nich nebylo.. cítila jsem se jako bych měla zvýšený krevní tlak, puls,.. takový vnitřní neklid až nevolnost.. tak uvidíme, co bude teď :nevim:
No, snad bude v pondělí OPU a aspoň 2 adepti na oplodnění tam budou!!! Kdybychom se tam sešly všechny 3, bylo by to super a hned by to lépe ubíhalo!!!
Jinak Kači, ještě jednou díky za odvoz a tvému manželovi též! Jste moc hodní!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
8.6.11 18:23

Není zač :hug: Jinak jak psala orchidejka,bylo by super kdyby nám vyšlo OPU na pondělí.
Jinak folíky ještě rostou nebo se pouze zvětšují ty původní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
8.6.11 18:31

Ahoj holky :mavam: :kytka:
omlouvám se, že vám neporadím, ale co se injekcí, dozrávání folikulů, OPU týče, tak v tom se nevyznám - zatím :mrgreen:
dneska jsem měla den blbec, nic se nedařilo :pocitac:
a byla jsem na EKG - to mám v pořádku, zítra ráno jdu ještě dát krev a moč, tak snad to bude taky ok a pak hurá pod kudlu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí