Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéj KATI to máte supeer
,a každá se poptejte na tu dovču jeho
,jestli už budou vědet trochu datumy,páč jednou od 3 potom od 8.7
![]()
ahojky,no chtěli jsme jít ještě na tu minimálku v červenci,ale když tam teda nikdo nebude
,tak asi až v srpnu.Po ms mám přijet k dr.,a domluvíme se.
No to jsme mohly jit v červenci spolu
,já jsem z té dovči zdrcená
,a počkej,ms už si měla néé,tak se raději objednej
![]()
ne neměla,právě,že čekám že asi příští týden dorazí.Byla jsem minulé pondělí na punkci a ve st měl být et,ale nekonal se.Já k dr. jezdím do Fulneku.
Ahoj orchidejko
Tak mám po utz jenom 3 folíky a zatím malé.Tak mi zvýšil dávku v pátek další utz a pak se uvidí co dál.Buď bude OPU v pondělí nebo prodloužená stimulka
Jinak 3 je celkem málo ![]()
Ahojky holky,
tak já hlásím taky nějaký folík, jeden větší, kolem 15mmm druhý menší..
V pátek jdu znova na Ko+UZ, možná dostanu nějaké injekce a v pondělí by mohla být OPU, ale pokud to před víkend popraská.. je to v prd.. ![]()
Ahoj Lenik
Teď to vlastně počítám,že v pátek už budeš 11 dc?A pak ještě víkend,držím palečky ať ti folíky vydrží a neprasknou ![]()
holky to fáákt???? tak to se uvidíme néé??jánjdu taky v pátek na 8.15 a pokud mi to nepraskne
,čehož se bojím,tak jdu v pondělí na OPU
,holky to by bylo kráásnéé,kdyby nám to vyšlo všem třem
![]()
KATI a co dr, na to
![]()
já jsem v pátek 10DC a 13 v pondělí,ale nevím nevím s tou velikosti,jestli nepraskne,LENI ty máš minimálku,tak dostaneš injekce proti prasknutí,já ji minule dostala
![]()
Orchidejko,my se uvidíme v pátek
Já jedu na uzt na 8.30h.ale budu tam dríve,pač víš jaké to tam je s tím parkováním.Leník jde taky na KO ale později.Holky rostou ještě folikuly nebo se pouze zvětšují ty původní
.
Přesně tak Kači, dnes mám 11.DC, v pátek Ko, ale až 13.45 a na víkend říkal Dr.,že bych mohla dostat nějaké injekce na dozrání vajíčka, už jsem je píchala při 1.IVF - cetrotide. No,.. ale jak si vzpomínám, zrovna nejlépe mi po nich nebylo.. cítila jsem se jako bych měla zvýšený krevní tlak, puls,.. takový vnitřní neklid až nevolnost.. tak uvidíme, co bude teď ![]()
No, snad bude v pondělí OPU a aspoň 2 adepti na oplodnění tam budou!!! Kdybychom se tam sešly všechny 3, bylo by to super a hned by to lépe ubíhalo!!!
Jinak Kači, ještě jednou díky za odvoz a tvému manželovi též! Jste moc hodní!!! ![]()
Není zač
Jinak jak psala orchidejka,bylo by super kdyby nám vyšlo OPU na pondělí.
Jinak folíky ještě rostou nebo se pouze zvětšují ty původní ![]()
Ahoj holky
![]()
omlouvám se, že vám neporadím, ale co se injekcí, dozrávání folikulů, OPU týče, tak v tom se nevyznám - zatím ![]()
dneska jsem měla den blbec, nic se nedařilo ![]()
a byla jsem na EKG - to mám v pořádku, zítra ráno jdu ještě dát krev a moč, tak snad to bude taky ok a pak hurá pod kudlu ![]()