CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
10.6.11 10:24

Ahoj holky,hlásím se z výsledkem utz.Dnes 3 folíky vlevo 13mm a na pravo se taky něco klube.OPU posunuta na středu,páč jsou folíky ještě malé a do pondělí neporostou tolik :cry: Musela jsem dokoupit další Menopur+Cetrotide a mám recept na pregnyl a Utroš. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 10:24

Dobré ránko :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: ,tak já jsem zpět,folik jsme měřili 3× ze 3 stran a pokaždé jiný rozměr 8-o 8-o ,jedou měl 20,5mm podruhé 19mm a potřetí 18,5mm :think: :think: :think: ,takže tak nějak noo, zítra píchám pregnyl 5000j :pankac: :pankac: ,tak snád nerupne :pocitac: :pocitac: ,
A jinak,vubec nevěřte KATCE tu nevinnou fotečku,pod kterou tu vystupuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,je to dáblíík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,Kati si super :palec: :palec: :palec: a škoda,že nejdeš v pondělí na punki,mohla být prdel :pankac: :pankac: :pankac: ,jinak pan dr. měl dneska výbornou náladu :pankac: :pankac: a prolaktin mám uuplně v normě :dance: :dance: :dance: ,tak a to je vše,přes víkend nic nezvedat a nesexovat :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 10:27

Ten :cert: jako jáá :mrgreen: Nééé :mrgreen: ale sranda,jak šel Jaroš a on na mě.Vy co tady ještě děláte.Héééj holka,tak s tebou bych si hodně rozuměla :hug: Je fakt škoda,že nejdu v pondělí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 10:27
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 10:31

A ano měl dobrou náladu.Jááj škoda velká,mohla být sranda :mrgreen: Já a orchidejka by jsme ještě mluvily i po podání narkózy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 10:33

Kati a sestřička,prý slyším paní … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,jj Jaroš se mě taky pak ptal,prý čemu vy se pořád smějete dneska,mu říkám to je smích ze strachu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,prý mě se nebojtee :mrgreen: :mrgreen: ,jinak po tobě šel kravaták a Jaroš pak šel dělat ještě punkce 8-o ,další 3 kočky šly nahoru 8-o a jak příšel,tak vzal kartu jiné paní a něco zamumlal a já mu říkám,už jdem my?? a on jste na řadě? a já říkám noo,už na 8.15,podival se na hodinky,tam skoro pul desáté 8-o ,prý tak pojdte :mrgreen: :mrgreen: ,vrátil se k sestře,vyměnil kartu a šlá jsem já :mrgreen: :mrgreen: ,no co líná huba hotové neštěstí né :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 10:36

tak mi narkoza teda hubu zavřela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,paní už četla knížku a já byly mimon :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě by z toho pokoje tak rychle nevylifrovali,páč já jsem dlouho mrtvá :mrgreen: :mrgreen: ,budou muset dokoupit postele :mrgreen: :mrgreen: ,ale třeba seuvidíme ve středu,teda pokud se moje jediné vajíčko oplodní :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 10:39

To ty si ďábel,ne já :mrgreen: Kravaťák šel taky na IVF :mrgreen: Jinak předoperační už mám hotové.Orchidejko,kde mám hledat ty léky,když tak napiš do zprávy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 10:42

Kati na modrém koníkovi a napiš si do hledej,–--mám nemám léky na ivf :pankac: :pankac: :pankac: ,a tam si prolistuj,pokud někdo nemá to co chceš a nebo napiš,že sháníš...........to a to :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 10:44
nééé,kravaták si spletl mistnost asi :mrgreen: :mrgreen: ,měl jít asi do jiné místnosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,šel i s igelitkou :mrgreen:
Katka1311 píše:
To ty si ďábel,ne já :mrgreen: Kravaťák šel taky na IVF :mrgreen: Jinak předoperační už mám hotové.Orchidejko,kde mám hledat ty léky,když tak napiš do zprávy. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 11:38

jinak holky takový frmol jako tam byl dnes,jsem tam ještě nezažila,ráno šo několik holek na punkci a potom tam vedli další 3 8-o 8-o 8-o ,sestřičky fákt lítaly s povlečením,tak ted nechápu,jak to muže být měsíc zavřené :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.11 12:13

Ahojte, všechny vás zdravím. Jsem ráda,že tu i vládne fajn nálada, orchidejko a kati, musí s váma být sranda, mohly bychom se někdy poznat více :lol:
Holky, já mám stres ohledně té pojišťovny.Včera jsem prožívala fakt depku.Jelikož v pondělí ještě nic z pojišťovny nepřišlo ohledně IVF, tak jsem volala včera do Eurofertilu a sestřička mi řekla,že pořád ještě nic nedorazilo,ať si zkusím zavolat přímo do pojišťovny i Milupa mi to tady psala.Tak jsem volala, pořád mě přepojovali, uběhla skoro půlhodinka,nakonec mi řekli,že se ozvou zpátky.Tak po další půlhodince mi volali a řekli,že nic tam nemají,že to poslali zpět do Caru,že tam potřebují něco dopsat,fakt jsem nechápala,protože dr. mi řekl,že tam napsal úplně vše,jelikož jsem se bála,protože jsem tam jen od dubna a slyšela jsem, že kdo má novou pojišťovnu tak krátce,tak mu nechtějí nic platit.Ale dr. řekl,že nebude problém.Tak pak mi ta paní z pojišťovny řekla,že zavolá přímo Jarošovi.Opět mi pak volala a řekla,že se mu nemůže dovolat,jestli mám na něj nějaké jiné číslo.Tak volala znova,opět mi volala a řekla,že pan dr. se dušoval,že vše napsal a poslal,a ta paní pak řekla,že ten papír našla,že byl slepený ještě s jednou žádostí.Že se mi strašně omlouvá,a že to schvalovat budou dnes dopoledne,že mi zavolá.Takže jsem vám popsala zážitek s pojišťovnou.Šíleně mě to rozčílilo,že tam mají takový binec.Já byla včera v děsných nervech a jen kvůli jejich nepořádku :cert:
Doteď se mi neozvali,ale už se mi nechce tam volat.Je to pojišťovna 213.
Jinak vám holky držím palečky na pondělí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.11 12:22

Ještě jsem na něco zapomněla.Koupila jsem v lékárně Chlorellu Japan.Znáte ji někdo?Je to na detoxikaci organismu,čistí krev,posiluje imunitu,podporuje funkce reprodukčních orgánů aj.Fakt dost dobrá věc.Chtěla jsem něco na vyčištění organismu před IVF,tak jsem se ptala v lékárně na aloe,ale doporučili mi toto,že se to může brát i v těhotenství a dává se i kojencům,tak mě to oslovilo.Písnu vám sem stránky,stojí za to si to přečíst: http://www.healthlink.cz/…orela-japan/
Mrzí mě,že jsem na ni nenarazila dřív :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 13:04

ježiš AGY tak já si změnila pojištovnu a hned v ten měsíc jsem šla na ivf a v poho,tak nevím :nevim: :nevim: :nevim: a já se o nic nestarala, v minulém CARU to vyřídili beze mě :nevim: :nevim: ,tak snad to bude v poho :hug: :hug: :hug: :hug: a co se týká výrobku,ta já dostala aloe vera,nějakou vodu,drahé to bylo jako prase,1000kč stojí ta flaštička a taky jsem četla,že je to na posílení imunity a ták,ale já mám strach si to ted brát,když beru prednison a anopyrin právě na oslabení imunity,aby tělo přijlo embryjko a nevypudilo ho jako cizí předmět,tak se mi právě zdálo,že na jednu stranu mám prednison na snížení imunity a na druhou aloe na posílení :nevim: :nevim: ,tak jsm to vzdala a neberu nic,je těhu vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 13:09

:andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: ,to je hezkééé

Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí. Pýtalo sa Boha: „Počulo som,že ma zajtra posielaš na zem. Ale ako tam budem žiť, keď som maličký a slabý?“ Boh mu odpovedal: „Medzi mnohými anjelmi som vybral jedného pre Teba. Ona Ťa bude čakať a starať sa o… Teba.“ „Ale“ ..hovorí dieťa..„..tu nerobím nič len spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné.“ Boh povie: " Tvoj anjel Ti bude spievať každý deň a bude Ti hovoriť tie najsladšie slová. A budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné!" „Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia“…hovorí dieťa…„kto ma ochráni?“ Boh objíme dieťa a hovorí: „Tvoj anjel Ťa bude brániť i za cenu svojho života!“ V tom momente zavládol kľud v nebi, ale na zemi už bolo počuť hlasy. Dieťa sa v rýchlosti spýtalo: „Bože, povedz mi meno môjho anjela.“ Boh odpovie: "Meno Tvojho anjela vôbec nie je dôležité, Ty mu budeš hovoriť: " MAMA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí