Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,hlásím se z výsledkem utz.Dnes 3 folíky vlevo 13mm a na pravo se taky něco klube.OPU posunuta na středu,páč jsou folíky ještě malé a do pondělí neporostou tolik
Musela jsem dokoupit další Menopur+Cetrotide a mám recept na pregnyl a Utroš. ![]()
Dobré ránko
,tak já jsem zpět,folik jsme měřili 3× ze 3 stran a pokaždé jiný rozměr
,jedou měl 20,5mm podruhé 19mm a potřetí 18,5mm
,takže tak nějak noo, zítra píchám pregnyl 5000j
,tak snád nerupne
,
A jinak,vubec nevěřte KATCE tu nevinnou fotečku,pod kterou tu vystupuje
,je to dáblíík
,Kati si super
a škoda,že nejdeš v pondělí na punki,mohla být prdel
,jinak pan dr. měl dneska výbornou náladu
a prolaktin mám uuplně v normě
,tak a to je vše,přes víkend nic nezvedat a nesexovat
![]()
Ten
jako jáá
Nééé
ale sranda,jak šel Jaroš a on na mě.Vy co tady ještě děláte.Héééj holka,tak s tebou bych si hodně rozuměla
Je fakt škoda,že nejdu v pondělí ![]()
A ano měl dobrou náladu.Jááj škoda velká,mohla být sranda
Já a orchidejka by jsme ještě mluvily i po podání narkózy
![]()
Kati a sestřička,prý slyším paní …
,jj Jaroš se mě taky pak ptal,prý čemu vy se pořád smějete dneska,mu říkám to je smích ze strachu
,prý mě se nebojtee
,jinak po tobě šel kravaták a Jaroš pak šel dělat ještě punkce
,další 3 kočky šly nahoru
a jak příšel,tak vzal kartu jiné paní a něco zamumlal a já mu říkám,už jdem my?? a on jste na řadě? a já říkám noo,už na 8.15,podival se na hodinky,tam skoro pul desáté
,prý tak pojdte
,vrátil se k sestře,vyměnil kartu a šlá jsem já
,no co líná huba hotové neštěstí né
![]()
tak mi narkoza teda hubu zavřela
,paní už četla knížku a já byly mimon
mě by z toho pokoje tak rychle nevylifrovali,páč já jsem dlouho mrtvá
,budou muset dokoupit postele
,ale třeba seuvidíme ve středu,teda pokud se moje jediné vajíčko oplodní
![]()
To ty si ďábel,ne já
Kravaťák šel taky na IVF
Jinak předoperační už mám hotové.Orchidejko,kde mám hledat ty léky,když tak napiš do zprávy. ![]()
Kati na modrém koníkovi a napiš si do hledej,–--mám nemám léky na ivf
,a tam si prolistuj,pokud někdo nemá to co chceš a nebo napiš,že sháníš...........to a to
![]()
Katka1311 píše:
To ty si ďábel,ne jáKravaťák šel taky na IVF
Jinak předoperační už mám hotové.Orchidejko,kde mám hledat ty léky,když tak napiš do zprávy.
jinak holky takový frmol jako tam byl dnes,jsem tam ještě nezažila,ráno šo několik holek na punkci a potom tam vedli další 3
,sestřičky fákt lítaly s povlečením,tak ted nechápu,jak to muže být měsíc zavřené
![]()
Ahojte, všechny vás zdravím. Jsem ráda,že tu i vládne fajn nálada, orchidejko a kati, musí s váma být sranda, mohly bychom se někdy poznat více ![]()
Holky, já mám stres ohledně té pojišťovny.Včera jsem prožívala fakt depku.Jelikož v pondělí ještě nic z pojišťovny nepřišlo ohledně IVF, tak jsem volala včera do Eurofertilu a sestřička mi řekla,že pořád ještě nic nedorazilo,ať si zkusím zavolat přímo do pojišťovny i Milupa mi to tady psala.Tak jsem volala, pořád mě přepojovali, uběhla skoro půlhodinka,nakonec mi řekli,že se ozvou zpátky.Tak po další půlhodince mi volali a řekli,že nic tam nemají,že to poslali zpět do Caru,že tam potřebují něco dopsat,fakt jsem nechápala,protože dr. mi řekl,že tam napsal úplně vše,jelikož jsem se bála,protože jsem tam jen od dubna a slyšela jsem, že kdo má novou pojišťovnu tak krátce,tak mu nechtějí nic platit.Ale dr. řekl,že nebude problém.Tak pak mi ta paní z pojišťovny řekla,že zavolá přímo Jarošovi.Opět mi pak volala a řekla,že se mu nemůže dovolat,jestli mám na něj nějaké jiné číslo.Tak volala znova,opět mi volala a řekla,že pan dr. se dušoval,že vše napsal a poslal,a ta paní pak řekla,že ten papír našla,že byl slepený ještě s jednou žádostí.Že se mi strašně omlouvá,a že to schvalovat budou dnes dopoledne,že mi zavolá.Takže jsem vám popsala zážitek s pojišťovnou.Šíleně mě to rozčílilo,že tam mají takový binec.Já byla včera v děsných nervech a jen kvůli jejich nepořádku ![]()
Doteď se mi neozvali,ale už se mi nechce tam volat.Je to pojišťovna 213.
Jinak vám holky držím palečky na pondělí ![]()
Ještě jsem na něco zapomněla.Koupila jsem v lékárně Chlorellu Japan.Znáte ji někdo?Je to na detoxikaci organismu,čistí krev,posiluje imunitu,podporuje funkce reprodukčních orgánů aj.Fakt dost dobrá věc.Chtěla jsem něco na vyčištění organismu před IVF,tak jsem se ptala v lékárně na aloe,ale doporučili mi toto,že se to může brát i v těhotenství a dává se i kojencům,tak mě to oslovilo.Písnu vám sem stránky,stojí za to si to přečíst: http://www.healthlink.cz/…orela-japan/
Mrzí mě,že jsem na ni nenarazila dřív ![]()
ježiš AGY tak já si změnila pojištovnu a hned v ten měsíc jsem šla na ivf a v poho,tak nevím
a já se o nic nestarala, v minulém CARU to vyřídili beze mě
,tak snad to bude v poho
a co se týká výrobku,ta já dostala aloe vera,nějakou vodu,drahé to bylo jako prase,1000kč stojí ta flaštička a taky jsem četla,že je to na posílení imunity a ták,ale já mám strach si to ted brát,když beru prednison a anopyrin právě na oslabení imunity,aby tělo přijlo embryjko a nevypudilo ho jako cizí předmět,tak se mi právě zdálo,že na jednu stranu mám prednison na snížení imunity a na druhou aloe na posílení
,tak jsm to vzdala a neberu nic,je těhu vitamíny
,to je hezkééé
Bolo raz jedno dieťa pripravené, že sa narodí. Pýtalo sa Boha: „Počulo som,že ma zajtra posielaš na zem. Ale ako tam budem žiť, keď som maličký a slabý?“ Boh mu odpovedal: „Medzi mnohými anjelmi som vybral jedného pre Teba. Ona Ťa bude čakať a starať sa o… Teba.“ „Ale“ ..hovorí dieťa..„..tu nerobím nič len spievam a smejem sa. To je to, čo potrebujem, aby som bolo šťastné.“ Boh povie: " Tvoj anjel Ti bude spievať každý deň a bude Ti hovoriť tie najsladšie slová. A budeš cítiť lásku svojho anjela a budeš šťastné!" „Počulo som, že na zemi sú zlí ľudia“…hovorí dieťa…„kto ma ochráni?“ Boh objíme dieťa a hovorí: „Tvoj anjel Ťa bude brániť i za cenu svojho života!“ V tom momente zavládol kľud v nebi, ale na zemi už bolo počuť hlasy. Dieťa sa v rýchlosti spýtalo: „Bože, povedz mi meno môjho anjela.“ Boh odpovie: "Meno Tvojho anjela vôbec nie je dôležité, Ty mu budeš hovoriť: " MAMA