Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,tak dnes byl manže na odběr krve v EF.Zítra nemůže jde do práce a já zítra kontrolní utz a případný odběr krve.
KATI a co mu brali za krev???
,tobě chápu,tobě budou brát asi u každého utz,ale manžovi??? ![]()
krev na pohlavně přenosné nemoci
je to naše první ivf tak asi proto nebo ![]()
aháá,nám tu krev totiž vždycky brali v den punkce oběma,a to ti budou brát vždycky u každého pokusu,kdyby ho bylo NEDEJBOŽE TŘEBA,ne jen u prvního,nám to beou každý cyklus
![]()
orchidejka píše:
aháá,nám tu krev totiž vždycky brali v den punkce oběma,a to ti budou brát vždycky u každého pokusu,kdyby ho bylo NEDEJBOŽE TŘEBA,ne jen u prvního,nám to beou každý cyklus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravím holky
![]()
Tak jsem tam volala a jsme objednaní na pondělí v 10 hod. ![]()
Jinak musím přejít k jiné ZP mám VZP ,můžu se vás zeptat u jaké jste a jak jste spokojené ![]()
SUCHI já jsem u revirní
a v pohodě,taky jsme se musela předělat z VZP
tak to je super , asi přejdu hned!! Jaroš říkal ,že ještě 205 průmyslová je dobrá,tak proto se vás ptám
děkuji za infošku ![]()
A potkám některou z vás v pondělí v EF
![]()
Ahojky holky, všechny vás zdravím!!!
Tak zítra máme pátek a taky KO a UZ!!! ![]()
Snad bude vše OK a společně se sejdem v pondělí na OPU!!!
Kači, krev berou před každým pokusem IVF u obou partnerů, zda jste oba zdraví, co se týče přenosných pohlavních chorob..
Leník
tak vás už v pondělí čeká OPU ,tak to budu držet palce at je hodně vajíček
![]()
Děkuji!!!
Snad se tam sejdem s Katkou i Orchidejkou!!!
Zítra mám Ko až odpoledne, tak vám výsledek sdělím později.. Při jedné cestě do Ovy to spojíme i s nákupy..
Tak já doufám,že pondělí to jistí
Dnes byl manža na ten odběr a sestra taky říkala,že by to pondělí mohlo být ![]()
suchar píše:
tak to je super , asi přejdu hned!! Jaroš říkal ,že ještě 205 průmyslová je dobrá,tak proto se vás ptámděkuji za infošku
A potkám některou z vás v pondělí v EF![]()