CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
10.6.11 15:18

mají blokovat cesty,hromadná doprava po celé české republice.

Příspěvek upraven 10.06.11 v 15:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 15:19

no to snad néééééééééééééééééééééé 8-o 8-o 8-o ,nemužou blokovat všechnooo 8-o 8-o 8-o néé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 15:22

hej všude čtu,že 1června :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.11 15:37

četla jsem na netu,že teď od pondělka, ale prý to nejvíce postihne Prahu, neboj Orchidejko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.11 15:43

holky,chtěla jsem se vás všech ještě zeptat na takovou věc, muž mi přišel z práce a prý pořád na to myslí,že prý proč musím jít hned na IVF, když já jsem v pořádku,že má jen taktak SPG,že prý proč nám dr. nenabídl ten nativ (jestli se tak nazývá,když je to bez léků,jen s vlastním vejcem),to máš i ty orchidejko,že?Když prý já jsem ok,tak proč brát hormony.Tož, já nevím,co na to říct.Ani mě to nenapadlo se ptát na to dr., hned řekl IVF, když se nepovedly ty IUI.Chlap mi dal zas brouka do hlavy :cert: Co vy na to?Jaký máte na to názor?Už jsem z toho úplně popletená :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.11 16:00

Orchidejko,to ty jsi úplně zlatá :hug: ,že mě vždycky hezky uklidníš :andel: , to víš, chlap zas moc uvažoval :think: :think: :think: a já si vše moc beru 8-o Tak snad se opravdu vyplatí :wink: ,uvidíme. Máš pravdu, lépě dělat něco než zas čekat,že?papa, jdu se ven trochu projít, dnes jsem celé dopol.byla na netu :pocitac: hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 16:03

AGY já taky tu jsem dneska celý den :oops: :oops: :oops: ,ale co,já už mám odpočívat,at vajco nepraskne :mrgreen: :mrgreen: ,mám výmluvu a už moc nepřemýšlejte,dobré to bude,jste zdraí a budete mit určitě hoodně vajíček a tím tuplem,že má manža horší spermio jelepší ivf,protože muže být větší odpad neoplodněných a kdyby jste měli jen jedno,tak by ta šance byla daleko nižší :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 16:09

Holky,teď mi psala Lenik,byla dnes na utz a má 3 folíky.V pondělí má OPU na 7 hodinu,mám to vyřídit páč se někde ještě toulá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 16:13

jéééééé a já tam mám být na 7.15 :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 17:04
Vy se máte holky budete tam spolu :-( a ještě jste mě předběhly.
orchidejka píše:
jéééééé a já tam mám být na 7.15 :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 17:16

Ahoj Holky jenom nakukuji,Kačka mě zná z jiné diskuze,mám navíc jedno celé nenačnuté balené utrogestanu,chce ho někdo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 17:27

Ano já Ivuli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 17:29

Kde ty si tady zabloudila :hug: ?Už si asi četla můj příspěvek na diskusi.OPU až ve středu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 17:34

Káčenko,víš přeci že jsem taky byla v Eurofertilu tak vás čtu skoro od začátku i z té minulé diskuze než jste založily tuhle,jsem prostě pořád s vámi a držím všem všechny paluchy :palec: :palec: :palec: které mám.Chceš ten utrouš poslat poštou?Ale asi by ti to do ve středu nebo ve čtvtek já nevím,záleží jak bude pošta rychlá?Nebo jestli tě napadne něco jiného tak písni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 17:38

Na Vaši diskusi chodím jen mrknout a občas tam něco písnu :-D Ale tady jsme všechny na stejné lodi,tak jsem tady a se dvěma holkama už jsem se setkala i osobně :mrgreen: Ivuli,kolik stojí ten utroš?Určitě se domluvíme.Zatím děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí