CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
8.6.11 18:32

Teď už by měli folíky jen růst do určité velikosti.., ale možná se ještě něco objeví??? Vidíš, že včera nic a dnes už tam byli 3!!! Uvidíš v pátek.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
8.6.11 19:23

Holky zdravim Vas,
vcera jsem nemela cas sem skocit tak dnes jsem docitala vase prispevky…
Orchidejko, Kačko, Leni, moc vam drzim palce aby vam to vsech vyslo a v pondeli sup na OPU :dance:
Ja souhlasim s Martou, taky se jeste v hodne vecech neorientuju, jste par kroku prede mnou :think:
Holky, ted si o me budete myslet ze jsem aasi magor, ale takova banalni otazka :mrgreen:
Testosteron je zkratka FSH? Nebo co je to ten FSH? Nemuzu to nikde najit… bud to vsude pisou ve zkratce ale nikde presne popis :think:

• Citovat
  • Upravit
2605
8.6.11 19:25

FSH - je folikulo-stimulační-hormon :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.6.11 19:27

U žen je primárním hormonem zodpovědným za vývoj folikulů ve vaječnících FSH, zajišťující podstatný krok ve vývoji zralých vajíček, schopných oplodnění.

U mužů je FSH nezbytný pro produkci zdravých spermií (spermatozoí).
Nedostatečná hladina nebo chybění sekrece FSH může být příčinou neplodnosti jak u mužů, tak u žen.

Odborné vysvětlení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 19:38

Ahojte holky,tak ten folik mi porostl ,má 16mm,takže roste tak 1,5 mm za den,tak do toho pondělí by měl vydržet a měl by nějakých 22mm :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,tak snáád vydrží, a KATI tak to je super,že tam budeš taky ták ráno :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: my parkujem vždyky tam u té restaurace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,
MARTI dobré to bude a laparky se neboj,já byla za dva dny doma :dance: :dance: :dance: a co se týče foliku,tak narostou i nové i se ty puvodní zvětší,ale je možné,ženějaký,co narostepozději,už nestihne dorust do té velikosti kolem těch 20mm a tudíš v nich nebude dobré vajíčko,ale ještě dorostou :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
8.6.11 19:57

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29321
8.6.11 20:52

Ahoj holky, tak HP mám ok !!!
Mám volat do eurofertilu na objednání mm na spg, jak dlouho myslíte budem čekat :?: Docela by se mi to hodilo v pondělí ,to jedu do Ov !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
8.6.11 20:53

jinak teda všem přeji at folíci krásně rostou a praskají ve správný čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 21:34

Suchi ahojkyy,já ti neřeknu,jak dlouho budeš čekat ty na první návštěvu :think: :think: ,my tam chodíme od ledna a to tam nikdo nebyl,tak jsme šli hned,ale ted už tam má doost plno,ale pokud je na spg,ak to asi pujdete hned :dance: :dance: :dance: :dance: agratulujuu k HP :dance: :dance: :dance: to je základ :palec: :palec: ,no kohly jsme jit všechny v červenci spolu na minimálku,takhle s tou dovčou to bude asi problém :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
8.6.11 21:50

Ahoj Suchárku :mavam: :kytka: , čekací lhůta na spermiogram snad ani není, tam takový nával není :mrgreen: jinak my taky nikdy nečekáme, vždy si zavolám a hned další týden jdu na kontrolu - někdy i ten samý týden :dance: zítra si budu zrovna volat, mám tam jít ve středu s výsledkama předoperačního :think:
Orchidejko, s tou dovčou mě to taky pěkně se.e, ikdyž chápu, že si dr. chce taky odpočinout, ale měl za sebe najít náhradu :pocitac: já budu mít zrovna po laparce a to je šance největší, takhle budem muset jít na IUI až v srpnu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
8.6.11 21:52

holky, teď jsem si teda pobečela, dívala jsem se na film Hačiko, příběh psa :cry: no doják
přeju všem krásný večer, já se musím jít vyspat, ať nemám z těch slz oteklé oči, pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
8.6.11 21:55

Marti já zase bulím u modrého z nebe na markíze :cry: :cry: a s tou dovčou to je jasnéé,jsou to lidi a taky potřebují dovolenou,ale jak píšeš,měl tam být zástup :zed: :zed: :zed: ,no uvidíme,třeba nakone bude,sestřička cosi nadřekla,ale prý pochybuje,že zrovna v červenci to někdo veme :zed: :zed: :zed: :zed: ,tak dobrou noc holky zítra :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
9.6.11 09:26

Dobré ránko holky :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.6.11 09:38

Tobě taky dobré ráno orchidejko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
9.6.11 10:31

ahojky,taky přeji krásné ráno,ale to počasí to je hrozné.Tady lije a lije… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí