Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď už by měli folíky jen růst do určité velikosti.., ale možná se ještě něco objeví??? Vidíš, že včera nic a dnes už tam byli 3!!! Uvidíš v pátek.. ![]()
Holky zdravim Vas,
vcera jsem nemela cas sem skocit tak dnes jsem docitala vase prispevky…
Orchidejko, Kačko, Leni, moc vam drzim palce aby vam to vsech vyslo a v pondeli sup na OPU ![]()
Ja souhlasim s Martou, taky se jeste v hodne vecech neorientuju, jste par kroku prede mnou ![]()
Holky, ted si o me budete myslet ze jsem aasi magor, ale takova banalni otazka ![]()
Testosteron je zkratka FSH? Nebo co je to ten FSH? Nemuzu to nikde najit… bud to vsude pisou ve zkratce ale nikde presne popis ![]()
U žen je primárním hormonem zodpovědným za vývoj folikulů ve vaječnících FSH, zajišťující podstatný krok ve vývoji zralých vajíček, schopných oplodnění.
U mužů je FSH nezbytný pro produkci zdravých spermií (spermatozoí).
Nedostatečná hladina nebo chybění sekrece FSH může být příčinou neplodnosti jak u mužů, tak u žen.
Odborné vysvětlení..
Ahojte holky,tak ten folik mi porostl ,má 16mm,takže roste tak 1,5 mm za den,tak do toho pondělí by měl vydržet a měl by nějakých 22mm
,tak snáád vydrží, a KATI tak to je super,že tam budeš taky ták ráno
my parkujem vždyky tam u té restaurace
,
MARTI dobré to bude a laparky se neboj,já byla za dva dny doma
a co se týče foliku,tak narostou i nové i se ty puvodní zvětší,ale je možné,ženějaký,co narostepozději,už nestihne dorust do té velikosti kolem těch 20mm a tudíš v nich nebude dobré vajíčko,ale ještě dorostou
![]()
Ahoj holky, tak HP mám ok !!!
Mám volat do eurofertilu na objednání mm na spg, jak dlouho myslíte budem čekat
Docela by se mi to hodilo v pondělí ,to jedu do Ov !!!
jinak teda všem přeji at folíci krásně rostou a praskají ve správný čas ![]()
Suchi ahojkyy,já ti neřeknu,jak dlouho budeš čekat ty na první návštěvu
,my tam chodíme od ledna a to tam nikdo nebyl,tak jsme šli hned,ale ted už tam má doost plno,ale pokud je na spg,ak to asi pujdete hned
agratulujuu k HP
to je základ
,no kohly jsme jit všechny v červenci spolu na minimálku,takhle s tou dovčou to bude asi problém
![]()
Ahoj Suchárku
, čekací lhůta na spermiogram snad ani není, tam takový nával není
jinak my taky nikdy nečekáme, vždy si zavolám a hned další týden jdu na kontrolu - někdy i ten samý týden
zítra si budu zrovna volat, mám tam jít ve středu s výsledkama předoperačního ![]()
Orchidejko, s tou dovčou mě to taky pěkně se.e, ikdyž chápu, že si dr. chce taky odpočinout, ale měl za sebe najít náhradu
já budu mít zrovna po laparce a to je šance největší, takhle budem muset jít na IUI až v srpnu ![]()
holky, teď jsem si teda pobečela, dívala jsem se na film Hačiko, příběh psa
no doják
přeju všem krásný večer, já se musím jít vyspat, ať nemám z těch slz oteklé oči, pá ![]()
Marti já zase bulím u modrého z nebe na markíze
a s tou dovčou to je jasnéé,jsou to lidi a taky potřebují dovolenou,ale jak píšeš,měl tam být zástup
,no uvidíme,třeba nakone bude,sestřička cosi nadřekla,ale prý pochybuje,že zrovna v červenci to někdo veme
,tak dobrou noc holky zítra
![]()
ahojky,taky přeji krásné ráno,ale to počasí to je hrozné.Tady lije a lije… ![]()