Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orchidejko,to je překrásné,až mi tečou slzy
Jsem poslední dobou hodně na měkko ![]()
AGY já taky
,já jsem taková od doby,co jsme přišli o našeho andílka
,ted bulím u všeho ![]()
Něco jsem našla na netu ohledně těch zelených potravin,kde chlorella patří.Mrkněte se:
Petr Hornišer - www.zelenyobchod.cz
Zelená miminka
autor: MUDr. Miloslav Lacina
Jak plyne čas a stále více uivatelů má pozitivní zkuenosti s uíváním zelených potravin, objevují a
postupně i nové a nové poznatky a souvislosti.
Jedním z posledních zjitění je, e se objevují početí takzvaných zelených miminek, kdy jejich matky,
které byly před tím dlouhodobě léčené pro neplodnost, po dlouhodobějím uívání Mladého ječmene,
přes vechna pesimistická rodinná i lékařská očekávání, otěhotní a to je velkým překvapením nejen
pro ně samotné a jejich partnery, ale předevím pro jejich lékaře - gynekology. V uplynulých třech
letech jsem zaznamenal sedm takto počatých miminek a po zváení vech skutečností a i podle názoru
samotných maminek, má právě Mladý ječmen tu největí zásluhu na tom, e se tak stalo. Čemu přičíst
tento úspěch? Jistě vynikajícím vlastnostem Mladého ječmene a zelených potravin obecně.
Jak mnozí z Vás vědí, zelené potraviny mají na ná organismus komplexní účinek. Mezi základní
vlastnosti Mladého ječmene patří adaptogenní účinek. To je harmonizující vliv zelených potravin jak na
fyzický, tak na psychický stav těla. Ten přispívá k tomu, aby se upravily utlumené či zvýené
hormonální funkce nejen enských pohlavních orgánů, ale i vech spolupodílejících se systémů - např. štítné žlázy a hypofýzy. V praxi to znamená předevím pravidelný menstruační cyklus, který je
předpokladem i správné funkce ovulace.
Dalím významným účinkem je protizánětlivé působení Mladého ječmene, které napomáhá zlikvidovat
záněty adnex, tedy vaječníků a vejcovodů. Stejný účinek se uplatní i u chronických zánětů dělohy a
pochvy. Důleité je odstranit nejen tyto záněty, ale vechna zánětlivá loiska v těle, protoe se tak
zvýí jeho obranyschopnost a ve začíná fungovat tak, jak by mělo, tedy normálně.
Mohutný antioxidační účinek chrání vznikající a rostoucí před degenerativními změnami a napomáhá
tak jeho zdravému vývoji a dozrání. Stejně tak působí i na děloní sliznici a tím připravuje místo
budoucího zahnízdění oplodněného vajíčka. iviny, které s sebou Mladý ječmen do organismu přináí,
jsou pak důleitým předpokladem vech předchozích dějů, protoe jsou nezbytné pro správnou funkci
imunitního systému a jednotlivých metabolických dějů.
Neméně významný je i očistný účinek Mladého ječmene. Odstranění jedovatých látek z těla nejen
znamená mnohdy zásadní předpoklad úspěného oplodnění vajíčka a následného donoení plodu, ale
zároveň chrání i plod samotný před budoucími zdravotními komplikacemi. Je toti zjitěno, e během
vývoje plodu dokáí jedovaté látky a těké kovy obsaené v těle matky prostupovat přes placentu do
vyvíjejícího se plodu. Take po narození dítěte má sice maminka o 50% těchto látek méně, jene těch
zbývajících 50% se neztratilo. Má je v sobě právě narozené miminko. Proto je nesmírně důleité tyto
látky odstranit z těla jetě dříve, ne dojde k početí. A to právě zelené potraviny při dlouhodobém a
pravidelném uívání velmi dobře umí.
Abychom však nenechávali vše jen na ženách. I muská neplodnost se významně na tomto problému
podílí. Nejčastějím problémem u muů je malé mnoství ejakulátu, sníená pohyblivost spermií, či
vývojová degenerace spermií nebo jejich následné pokození vlivem chronických zánětů prostaty a
močových cest. Negativně na spermie působí i vudypřítomná oxidační činidla, jedovaté látky a vysoká
koncentrace těkých kovů v organismu. Navíc větina muů trpí nedostatkem ivin, které jsou
základním předpokladem vzniku dostatečného mnoství kvalitního spermatu. (Předevím zinku a
selenu.) Zelené potraviny dokáí i tyto nepříznivé okolnosti zvrátit. Navíc jsou výborným zdrojem
energie a vitality, která mnohým muům schází, take podstata jejich neplodnosti nemusí být ani tak
ve výe uvedených problémech, ale v přirozené lidské vlastnosti, lenivosti.
A tak, chceme-li zabránit vymření vodníků v Čechách a na Slovensku po meči a po přeslici, sáhněme
po zelených potravinách, ať máme sílu Zelená miminka nejen stvořit, ale i řádně vychovat.
Nejdůleitějí je vak to, e zelené potraviny nám zaručí, e Ona i My budeme kypět zdravím a dobrou
náladou.
joo o tom ječmenu jsem už hooodně četla
a dvě kočky z jiné diskuze
,kam taky lezu ho berou
![]()
Orchidejko,moc pěkné to se ti povedlo
Četla jsem to jedním dechem.Jinak jsem čuměla na ten modrý koník a nic sem nenašla.Kdyby to bylo tak jak si mi říkala,tak by to bylo fajn.
jako cos nenašla???ani tu diskuzi?? nebo jen nejsou ty léky??
![]()
Katka1311 píše:
Jo a holky kdy se zavádí ten Utroš?
jééééééééééééé já to blbě četla
,ten se zavádí v den punkce večer
![]()
Katka1311 píše:
jako nejsou léky,sakraTo je pálka.
Orchidejko výsledek na ko dobrý,ne?Katko neboj vše bude ok,sice za více peněz,ale bude..
Orchidejko,aby ses na tu punkci v po dostavila,když má být ta stávka…a s Leníkem jste se viděly?
Katka1311 píše:
Jo a holky kdy se zavádí ten Utroš?