Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka1311 píše:
Na Vaši diskusi chodím jen mrknout a občas tam něco písnuAle tady jsme všechny na stejné lodi,tak jsem tady a se dvěma holkama už jsem se setkala i osobně
Ivuli,kolik stojí ten utroš?Určitě se domluvíme.Zatím děkuji.
ivulik123 píše:
Káčenko,víš přeci že jsem taky byla v Eurofertilu tak vás čtu skoro od začátku i z té minulé diskuze než jste založily tuhle,jsem prostě pořád s vámi a držím všem všechny paluchy![]()
![]()
které mám.Chceš ten utrouš poslat poštou?Ale asi by ti to do ve středu nebo ve čtvtek já nevím,záleží jak bude pošta rychlá?Nebo jestli tě napadne něco jiného tak písni
orchidejka píše:
já cu takyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
Ivuli,začala chodit do EF a bobánek otěhu přirozeně
Já ji táááák zavidím ale v dobrém
![]()
héééj orchidejka mi to vyzvedne a v pondělí mi to v EF předá
![]()
ivulik123 píše:
Orchidejko,ale já mám jenom jednu krabičkuale jsou tam dvě platíčká,tak já nevím se holky domluvte,jinak Kačka byla první,tak ať si řekne
orchidejka píše:
já cu takyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
Katka1311 píše:
héééj orchidejka mi to vyzvedne a v pondělí mi to v EF předá![]()
![]()
Katka1311 píše:
Ivuli,začala chodit do EF a bobánek otěhu přirozeněJá ji táááák zavidím ale v dobrém
![]()
ivulik123 píše:
Káčenko,víš přeci že jsem taky byla v Eurofertilu tak vás čtu skoro od začátku i z té minulé diskuze než jste založily tuhle,jsem prostě pořád s vámi a držím všem všechny paluchy![]()
![]()
které mám.Chceš ten utrouš poslat poštou?Ale asi by ti to do ve středu nebo ve čtvtek já nevím,záleží jak bude pošta rychlá?Nebo jestli tě napadne něco jiného tak písni
orchidejka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
Katka1311 píše:
héééj orchidejka mi to vyzvedne a v pondělí mi to v EF předá![]()
![]()
Ivuli,Lenik a Orchidejka mě už předběhly
jdou už v pondělí na OPU a já ve středu ![]()
no já ti ho klidně vemu a jestli budeš hodná,tak ti ho i předám
![]()
No mě je to jedno jak je domluvíte já bydlím kousek od Kravař vesnička Velké Hoštice,směr Opava