CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
10.6.11 17:43

já cu takyyyyyyyyyyyyyy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 17:44
Kačko,já vůbec netuším jestli jsem za něj něco platila a i kdyby tak za něj vůbec nic NECHCI!!!!!Já ho už nepotřebuji a zrovna už týden uvažuji co sním mám dělat,že bych někoho podarovala.Nemáš cestu kolem směr Hlučín,Kravaře,Opava?
Avbys ho měla do té středy doma?Jinak bych ho poslala v pondělí ráno,tak ono by to taky možná do té středy došlo :nevim:
Katka1311 píše:
Na Vaši diskusi chodím jen mrknout a občas tam něco písnu :-D Ale tady jsme všechny na stejné lodi,tak jsem tady a se dvěma holkama už jsem se setkala i osobně :mrgreen: Ivuli,kolik stojí ten utroš?Určitě se domluvíme.Zatím děkuji. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 17:44
IVUL9 a ty si těhu z eurofertilu???? 8-o 8-o 8-o
ivulik123 píše:
Káčenko,víš přeci že jsem taky byla v Eurofertilu tak vás čtu skoro od začátku i z té minulé diskuze než jste založily tuhle,jsem prostě pořád s vámi a držím všem všechny paluchy :palec: :palec: :palec: které mám.Chceš ten utrouš poslat poštou?Ale asi by ti to do ve středu nebo ve čtvtek já nevím,záleží jak bude pošta rychlá?Nebo jestli tě napadne něco jiného tak písni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 17:47

hej já tam cestu máám :think: :think: :think: ,KATIIII :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .ty si z OP anebo Kravař?? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
Orchidejko,ale já mám jenom jednu krabičku :nevim: ale jsou tam dvě platíčká,tak já nevím se holky domluvte,jinak Kačka byla první,tak ať si řekne
orchidejka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572

Ivuli,začala chodit do EF a bobánek otěhu přirozeně :dance: Já ji táááák zavidím ale v dobrém :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 17:49

héééj orchidejka mi to vyzvedne a v pondělí mi to v EF předá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 17:49
néé,dělám si srandu,jen at si to Kačka veme :jazyk: ,ale stejně ji ještě pochybí,páč to bude brát do 12 týdne :jazyk: :hug: :hug:
ivulik123 píše:
Orchidejko,ale já mám jenom jednu krabičku :nevim: ale jsou tam dvě platíčká,tak já nevím se holky domluvte,jinak Kačka byla první,tak ať si řekne
orchidejka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 17:50
8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
Katka1311 píše:
héééj orchidejka mi to vyzvedne a v pondělí mi to v EF předá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 17:51
to fáákt?? 8-o 8-o a to se ti přihodilo v eurofetilu?? :think: :think: :think: :think: ,KATIII,v pondělí pořádný výstřih :think: :think: :think: :mrgreen:
Katka1311 píše:
Ivuli,začala chodit do EF a bobánek otěhu přirozeně :dance: Já ji táááák zavidím ale v dobrém :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
[ne nejsem těhu z Eurofertillu,já tam byla na pohovoru odešla jsem totiž po půl roce nespokojená z Fertimdu z Polanky,nelíbillo se mi tam,a Eurofetil mě dosti nadchnul,za to může Lenik,hezky o něm psala,tak jsem dala na ni a v březnu se objednala na konzulatci,pak jsme tam šli na spermoigram,Jeroš chtěl vědět aktuální počet s tím že v dubnu bude minimálka ja v březnu po 3 letech snažení a dvou potratech otěhotněla,ale chválím chlorellu a spirullinu,někdo tady psal že jí má koupenou,já brala poctivě půl roku a možná mi to pomohlo a beru ji do teďtace] orchidejka píše:
IVUL9 a ty si těhu z eurofertilu???? 8-o 8-o 8-o
ivulik123 píše:
Káčenko,víš přeci že jsem taky byla v Eurofertilu tak vás čtu skoro od začátku i z té minulé diskuze než jste založily tuhle,jsem prostě pořád s vámi a držím všem všechny paluchy :palec: :palec: :palec: které mám.Chceš ten utrouš poslat poštou?Ale asi by ti to do ve středu nebo ve čtvtek já nevím,záleží jak bude pošta rychlá?Nebo jestli tě napadne něco jiného tak písni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
Proč ty kukadla na smajlících :mrgreen: to byl nápad :-P
orchidejka píše:
8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
Katka1311 píše:
héééj orchidejka mi to vyzvedne a v pondělí mi to v EF předá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 17:54

Ivuli,Lenik a Orchidejka mě už předběhly :-( jdou už v pondělí na OPU a já ve středu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497

no já ti ho klidně vemu a jestli budeš hodná,tak ti ho i předám :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292

No mě je to jedno jak je domluvíte já bydlím kousek od Kravař vesnička Velké Hoštice,směr Opava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí