Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A musí dlubat a musí.Měla si to nechat na dr.
Už nemůžeš vydržet do pondělí?Holky hezký víkend a nezapomínejte:diskuse není jenom já a orchidejka
klidně se zapojujte
![]()
Dyt si říkala,že v pondělí to mám nechat ještě ták
,tak jsme pojistili doma
![]()
HOLKY DOBRÉ RÁNKO JINAK
,JDU VAŘIT,UKLÍZET A PAK NA ZAHRADU CHYTAT BRONZ
![]()
orchidejko prohoba u nás je venku 13st.to raději samoopalovací krém
dneska do moc na bronz nevidím ![]()
IVUL9 cooooooooooooo?? já mám na balkoně 22
,ale je fákt,že tam před chviličkou svitilo sluníčko na ten teploměr
,ale tady krásně svítí a je i celkem teplo
,doufám,že kole oběda bude ještě teplejí
![]()
orchidejka píše:
IVUL9 cooooooooooooo?? já mám na balkoně 22,ale je fákt,že tam před chviličkou svitilo sluníčko na ten teploměr
,ale tady krásně svítí a je i celkem teplo
![]()
,doufám,že kole oběda bude ještě teplejí
![]()
![]()
no vidíš,já se jdu slunit,i kdyby trakaře padaly
,jen doufám,že odpol nezačnou padat
![]()
Ahoj holky
my dnes máme oslavu 70.Manža říká,tak to ještě můžu chlastat do středy daleko
Na co ti je bronz,když máš na OPU košilku ![]()
takže si oslavenkyně jo,tak gratulujuu
,krásný věk máš
a jinak co ty víš,v čem já pujdu na sálek
![]()
Katka1311 píše:
Ahoj holkymy dnes máme oslavu 70.Manža říká,tak to ještě můžu chlastat do středy daleko
Na co ti je bronz,když máš na OPU košilku
Jáááj nemusíš věřit všemu co říkám
Tak ty si byla včera na šrot,že jste dělali tuli tuli? ![]()
my jsme si točili materiál pro manžu do kabinky na pondělní odběr
,museli jsme odskoušet nový fotáček s kamerkou né
![]()
Ahojky všem,
no teda???
Jeden den tu nejsem a než vás dočtu.. uffff!!!
Ale byla sranda, tak to je super'!!!
Holky, já si taky včera užila srandu.. byli jsme s manžou u rodičů, sešli jsme se se sourozenci a jejich polovičkama a byla super.. tedy až do chvíli, než jsem si uvědomila, že jsem to trochu přehnala s alkoholem.. a už jsem seděla hlavou v míse..
to jsem si říkala, že nebudu pít, že se budu šetřit a nakonec jsem takhle dopadla.. takže dneska jsem se celý den léčila.. fakt hnus a dlouho to zase nemusím!!!
Jinač musím podotknout.. segra když mi nalívala půlku.. trochu ji ujela ruka a přelila, tak měla z toho potom takovou radost, to jste neviděli!!! Tak snad třeba nějaké ty křtiny.. jednou budou..
![]()
Jen mám teda pěknej strach, snad jsem při těch nevolnostech nějak neublížila folíkům a snad se drží a neprsknou.. ![]()
na víkend jsem ještě dostala menopur, 2 ampule, hned jsem vyplázla 1400kč a bylo to.. teda ta aplikace nic moc.. není nad pero, ale zvládla jsem to.. ještě večer ve 21h pregnyl a bude zaděláno..
Orchidejko, budeme 3 z minimálky na OPU, když jsem došla k sestře a Dr. ji sdělil, že jsem taky na pondělí na OPU tak se zhrozila!!! Bude nás prý celkem 8!!!
a snad 8 transferů.. jak to teda zvládnou, to si nedovedu představit.. ![]()
Leni si mě pobavila s tím alkoholem
, a já jdu bez narkozy s tím jedním folíkem,takže já asi ležet nebudu
,jinak taky jsem říkala manžovi,že tam budem raději na 7,raději dřív,než aby pak nestíhali
ale to mě teda zajímá,kde vás položí
,minule ty holky odcházely z pokoje pěkně brzo
,já jse po narkoze douho KO,ta nevím nevím,jstli bych jim odešla
,ale třeba tam mají už další pokoj.s těma dvěma postelema to nedají ![]()
No, právě říkala sestřička, že kde se všechny poukládáme, když mají jen 2 postele, takže asi jich tam zatím více nepřidali!!! ![]()
Ona sama z toho byla v šoku, že to tak přece nejde.. že na to nejsou zařízení!!! Hlavně co se týče personálu!!! Tak ještěě podotkla, že doufá, že si aspoň zrušil amb.ve Fulneku na pondělí, že to tam bude asi na dlouho..
Orchi, já jsem taky uvažovala, že byych to riskla bez narkozy, ale pořád nevím…
![]()
Spíš se nechám uspat.. Takže v pondělí se uvidíme!!! Už se těším!!! Jinak mně ještě pobavila sestřička, když mi řekla, co si mám vzít sebou, mimo jiné vložku.. to jsem byla fakt překvapená.. to je tam teda mohli mít i erární.. ![]()
Ahoj Leni,tak na pondělní OPU držím všechny palce co mám
koukám že tam budete mít teda pěknej blázinec v pondělí,ale ty postele teda nic moc a jsou docela vysoký,aby jste neskončily na matracích na zemi při
tom počtu