CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
13.6.11 15:29

nevim v minulém caru mi ho vymlouvali a ted mi to doporučovali,já fákt nevím v čem je dobrý a v čem néé :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 16:29

LENI jaké točo tam udělala????????????????? 8-o 8-o 8-o 8-o a která?? já si je celkem pamatuju,tebe,pak tu paní co se mnou ležela minule,pak tu blondýnku krátkovlasou ,pak tam byla dlouhovlasá blondýnka a pak taková silnější :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: ,tak která a co tam jako křičela?? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 17:35

S Leni jsem se ještě já potkala v EF.Byla dost ubolená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 17:39

jááj fáákt??? :-? :-? :-? tak to je na prd tohleto,když se jim to tak rozjiždí,tak musí naoupit postele a pak by jim bylo jedno,jen at si tam leží holky jak dlouho chtěji :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.6.11 18:14

Orchidejko, právě ta silnější.. ta byla asi poslední..
já ani moc nevím, co říkala, když jsem už byla nahoře, tak něco mluvila, říkal mi to manža.. že je to nehoráznost čekat tam 3hoďky a něco podobného.. když jsem už byla dole u Dr., aby mi sdělil, kolik máme vajíček, čekala jsem pak k sestře s papíry a pak mně sestřička prosila, jestli bych je pustila, ať je vyřídí dříve, že ten její pán ještě neměl daný vzorek a to už byla taky po OPU.. A manža mi pak ještě řekl, že ji sestřička říkala, že prý nemusela tolik křičet.. víc nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.6.11 18:17

Ale bohužel je to otázka času.. kdy se budou další rozčilovat.. manžel byl taky na nervy.. zase mi vyhrožoval, že na další pokus tam už nebude chtít, bla, bla, bla.. tak jsem mu řekla, že další CAR už řešit nebudu, že si na každém něco najde.. toto je už třetí, mimochodem.. Do Olomouce, nebo Brna nebude schopen jezdit.. tak doufám, že se brzy uklidní a bude zase OK..!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 18:27

LENI tak to mi je líto,že to tak dopadlo ale promin,já tak čekat 3 hodiny,tak omdlím,nemohla jist ani pít,to by byla moje smrt,nedivím se jí a měli by to zavčas napravit,já se s tím ještě nesetkala,byla jsem skoro sama vždy :nevim: ,ale nevím co dr. čekal,MUSI nakoupit postele nebo otevřít celý týden,to se jim to pak trošku rozdělí :nevim: :nevim: ,a díky tomu ztratí klienty,on je fájn ale tohle jim ublíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.6.11 18:59

Přesně tak.. pokud to nějak nevyřeší.. lidi odejdou!!!
Ale čekala jsem tam nahoře s tou paní, co jsi s ní ležela minule a ta mi říkala, chodí k tomu druhému Dr. jako gynekologovi, myslím Kudělka.. Že by měl začít ordinovat každý čtvrtek.. ale od kdy to bude??? :nevim:
No a ty postele.. no coment.. přitom tam je tolik místa, tak nechápu, kde je problém!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 19:01

Jááj holky aspoň vím co mě čeká.Mě sestra říkala,že čím dříve přijedu tak půjdu v první várce.No to jsem viděla v kolik měla nástup Lenik.To bych tam musela stepovat od 6 rána.Mám tam být na 7:15h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.6.11 19:12

Já tam byla 7.10 a kdybych to věděla, že to tak bude.. jsme tam ještě dřív!!! Tak Kači aspoň víš.. A pevné nervy.. jestli se uvidíme, já tam dorazím na ET.. tak jsem už teď na nervy, jak to tam bude..
Nevíš, kolik vás bude na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.6.11 19:34

Katii to je fajn že už máš utrouš doma :palec: a koukám že nakonec máš pěknou úrodu,tak jenom aby ty 20(folíci) do středy vydrželi a nepopraskali,a ten AH já nevím,ale jednou jsem četla nějakou diskuzi že holčiny které mají vysoké FSH což jsme my dvě tak mají údajně i tvrdší obal toho vajíčka a pak je lepší ten AH mít,ale rozhodnutí je jenom na tobě,já jsem si plánovala minimálku a ten AH jsem chtěla,ale nakonec si to příroda zařídila jinak.

Leni,ty taky supr :palec: krásně 3 vajíčka,tak ať je ve středu úspěšný ET,držím ti všechny palce které mám,už teď je mám modré :palec: :palec: :palec:
Jinak holky po dnešním davovém šílenství v EF vám to tam fakt nezávidím,chudák sestřička ta za nic nemůže jenom tam pracuje :cert: a odnesla to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 19:35

KATI já byla před sedmou a byla jse první,tak běž taky ták,už o třičtvrtě na sedm nejlépe :dance: :dance: :dance: ,holky já jsem nervozní s váma a to je právě to nejhorší my mámebýt v uuplné pohodě a né se ještě stresovat tím,kam si lehnem,to je moc špatnéé :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 19:59

Ivi já taky četla,že jak je vyšší FSH tak se doporučuje AH a i věkem :think:
No asi tam půjdu brzy asi tak jak orchidejka.No doufám,že nepopraskají 8-o V pátek měli 13mmadnes už 2Omm :roll: tak doufám,že vydrží.Jinak Leni na středu je zatím 6 punkcí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 20:05

KATI neboj,tys dostala injekci proti prasknutí,jako ono to mže popraskat ale to by byl extrém,tak neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 20:09

Tak doufám,že vydrží.Orchidejko já se chci s tebou zas sejít a v klidu pokecat :hug:
Leni,nevíš jak to je s paragrafem v EF pro manžela?Pokud by mu nedali dovolenou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí