CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
13.6.11 09:44
Kačko,utrouš jsem poslala už v sobotu,s jela jsem autíčkem do Kravař tam je pošta otevřená i v sobotu,tak snad zítra dojde
Katka1311 píše:
No já musím do bankomatu a doplatit tu pálku za léky :cert: Ivuli,můžu počítat s tím utrošem?Kdo ví jestli ho budu ještě potřebovat.Včera bolení břicha a dnes hlen jak vyšitý :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 09:47

Ježíííši,to jsi hodná :hug: Určitě se ti nějak odvděčím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.6.11 09:48

pro mě bude největší odměna když ti to výjde :hug: držím ti moc všechny palečky aby jsi do té středy vydržela a vajíčka nepraskla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 09:51

IVULI to tak nejde říct,že mi vyjde vždy ny víkend,ale vím,že 11,12DC je ,někdy to vyjde tak a někdy jinak :zed: :zed: :zed: jenže když vajucho mělo v pátek už 20,5 tak je i jasné,že to nevydrželo do dneška :-? :-? ,holky já už to seru,ale tedmě víc trápí co dál,mi se fákt nechce čekat až do srpna :-? :-? :-? :-? ,sice nevím,ja t on počítal,ale on mi to spočítal tak,že zrovna od 13 do 20 ho budu potřebovat a mi t vyšlo táák,že toho 13července už budu 15Den cyklu,takže už by mělo být po punkci a to počítám už s tím,že tu ms dostanu fákt později než dřív,protože kdybych ji dostala o 3 dny dřív,ta na tu jeho dovču bych byla už 18den cyklu a to už by bylo dávno po všem,protožejá u něj měla stimulky vždy do 12dne cyklu,jestli mi rozumíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.6.11 09:55

orchi tak to tě úplně chápu,protože jestli měla vajucho v pátek už tolik tak je víc než jasné že tohle nemohlo vydržet až do pondělí to podle mě ti měl udělat OPU už v ten pátek,já když šla na IUI tak měřily folíky a měli přes 18 a za dva dny už měli těch 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 10:01

jsem z toho smutná :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale nejvíc z toho,co bude dál ted??? :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.6.11 10:07

orchidejko já vím teď je to moc čerstvé a hodně to bolí,a co tahkle zkusit to jinde kde dělají třeba i ty víkendy,třeba Fertimed?Já jsem tam sice odešla,právě proto že oni nejsou ochotni dělat minimálky a já ji chtěla jenže jsem se o ni s žádným mudrem.nikdy nebavila jenom vím že je dělat nechtějí protože to je málo finačně výnosné,tím myslím pro ně :cert: ale zase dokážou pokrýt skoro všechny víkendy a když náhodou není lékař zrovna na víkend do polanky tak je druhá možnost že můžeš jet do Olmíku.A co Reprofit?Já o něm slyšela taky samou chválu.Jen se snažím pomoct aby jsi nebyla tak smutná,je mi to hrozně moc líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 10:11

oprava

oprava

Příspěvek upraven 13.06.11 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.6.11 10:33

jasně tak to úplně chápu já si taky těžko zvykám na nové prostředí,a je fakt že do Brna je to pěkná dálka a benzín není taky zadarmo,tak uvidíš co ti dneska ještě řekne Jaroš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 11:27

jsem zvědaá na LENČU jak to tam zvládla :dance: :dance: :dance: ,kam je nakonec položili :mrgreen: :mrgreen: ,chvilku jsem s ní kecala :dance: :dance: :dance: :dance: ,a hned jsem věděla o koho jde,když ji sestřička oslovila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.6.11 13:34

Ahojky holky,
já jsem už doma, prospaná, ale myslím, že si ještě na chvíli zase půjdu lehnout.. spodek bolí teda pěkně, mám už v sobě brufen, ale nic moc.. Čekám na manžu, jel pak ještě na chvíli do práce a pak doveze KFC, tak se už moc těším, mám hlad, že hrůza!!!
No, takže jak jsem dopadla.. máme 3 vyjíčka z 3 folikulů, tak jsem moc spokojená..!!!
Orchidejko, ten systém tam je dost brutální, neležela jsem po narkoze ani hodku, ale nějak jsme se tam vystřídali.. ale fakt systém hrůza!!! Však prý taky jedna paní tam udělala pěkné točo!!! Manžel byl taky pěkně nasr…, měl jít dát vzorek, když budu po OPU, já přišla už dolů, on tam pořád seděl.. až po nějaké chvíli ho volali.. odběrová místnost prý hnus.. ani umyvadlo.. no, prostě měl nervy snad větší než já, ale věřím, že ho to přejde a raději už vždy přijedem se vzorkem z domu.. :think: :oops:
DOstala jsem utrouš 1-1-2, ve středu si budu volat kolem 9h jak bobci fungují a buď bude ET, nebo až v pátek, ale to mám strach tak dlouho čekat a samozřejmě další 3000kč navíc!!!
Takže tak je to se mnou!
Orchidejko, myslím na tebe a snad to nějak vymyslíš!!! Platit určo nic nebudeš, já budu taky až když bude ET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.6.11 14:04

já jsem ale trubka dneska :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.06.11 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 14:29

Ahoj holky :mavam: tak utz vlevo 3 folíky 20mm a vpravo 4 folíky 17mm.OPU ve středu.Orchidejko je mi to moc moc líto.
Ivi,už mám ten utroš,dnes dorazil,děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 15:01

Kati gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,to je náádheraa,takový pokrok 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o ,máš kráásnou urod nakonec :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 15:06

Orchidejko,děkuji.Sám byl překvapen,že mi to tak narostlo.Akorát máme podepsat s manžou nějaké papíry na OPU a nemůžeme se domluvit na AH :think: jestli je to třeba? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí