CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
13.6.11 20:19

Určo by neměl být problém.. vypíšou to jako doprovod rodinného příslušníka.. mi to teda napsala sestra rukou na papír, tak to zkusím vzít do práce.. když mi to nevemou, tak si ten dnešek napíšu jako dovču.. bohužel..
No, to bude zase paráda ve středu.. ani na to raději nechci myslet..
jdu do hajan.. tak papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 20:30

holky držím vám moc palce :hug: :hug: :hug: :hug: ,už by jsme si to zasložily všechny :-? :-? :-? :-? :-? :-? ,protože já už ani nežiju ale jen přežívám :-? :-? ,od ms k punkci a od ET k ms :-? :-? ,to nejde douho vydržet :-? ,ALE MY TO ZVLÁDNEM,PROTOŽE MYJSME ŽENSKÉÉÉÉÉÉÉÉÉ A NE SRAČKY :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,
LENI papa a dobrou noc :hug:

KATI no jasán,my se domluvíme :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: ,však léto je před námi :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.6.11 00:09

Ahojte holky,chvíli jsem se odmlčela,neměla jsem přístup k netu.Ještě v pátek pozdě večer jsem tady nakoukla a moc jsem se nasmála,byly jste skvělé,ale teď,když čtu,tak je mi líto Orchidejky.Strašné moc :hug: :hug: :hug: Hodně jsem ji to přála,ať to má ok.Jinak,Orchidejko,když teď to u tebe dopadlo tak,jak dopadlo,nechtěla bys zkusit IUI?Nevím,jestli to můžeš či ne,ale jen mě to napadlo,chtěla bych ti nějak pomoc,povzbudit.Nevím,ale jestli v Eurofertilu,když tam nebudou,záleží,jak by ti to vyšlo.Slyšela jsem,že i holkám po IVF se podařilo nakonec IUI.Jinak zlatíčko myslím na tebe,doufám,že se tam zas potkáme.
Jinak,u mě: čekám na MS,abych mohla začít se stimulací.
Ostatním přeji,ať vajíčka drží!
Jak čtu Leni,tak se mám na co těšit :-? s tou bolestí.Půjdu na to poprvé,tak se bojím té bolesti.
Ještě jsem se holčiny chtěla zeptat,když jdete na OPU,tak chlap musí dát spermíky před tím nebo až pak,kdy se proberete?
Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.6.11 05:18

Dobré ránko..
holt, příjemné to moc není.. asi největší bolest zaspíš.. ale pak to stejně bolí.. poradím, do auta si vem pak polštář, já na něj zapomněla a tak tak jsem to useděla tu cestu domů..
Ale všechno se to dá zvládnout, uvidíš.. až budeš čekat na výsledek snažení, to teprv budou nervy!!!
Jinak Agy.. včera tam byl takový zmatek nad zmatek.. manža měl dát spermijky, když já budu těsně po OPU.. já se už prospala, převlíkla, šla dolů a manža tam pořád sesděl a nic se nedělo.. zřejmě toho měli tolik, že ho vzali až byl čas.., to samé pak ještě jeden pár.. byli poslední a to byla zrovna ta paní, co tam udělala prý trochu točo!!! jak mi vykládal manžel..
Takže na středu holky nechcu ani pomyslet.. to zas bude!!! :zed: :zed: :zed:
Tak papa a přeji všem krásný den.. já se jdu chystat do práce, se mi ale nechce!!! :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.6.11 07:57

Dobré ránko holky :-P :-P :-P

AGY moc ti děkuji,u nás právě IUI nemá význam,protože mám ucpané trubky :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: ,to je právě ten duvod,proč ivf,jinak by jsme se snažili přirozeně :cert: :cert: :mrgreen:

A holky mě teda nebolelo vubec nic 8-o 8-o 8-o ,měla jsem 5 folikulu,5 vajíček a já necítila ale vubec nic,ani náznak bolesti 8-o 8-o 8-o ,a to u žádné stimulky,doma jsem pak uklízela :mrgreen: :mrgreen: ,tak se nebojte,všechny to nemáme stejné :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
14.6.11 08:05

Ahojky holky,
orchidejko, je to smutne :cry: :hug:
JA jsem ti (VAm drzela) tak palce :cry: :cry:
Lenik, super, ze se uroda zdarila :dance:
Kačko, tebe to ceka zitra, tak hodne stesti…
Holky, uplne jste me zaskocili tou organizaci v EF. Popravde jsem se silene rozcilila, a to to jen ctu. To je fakt sila, ani se mi tomu nechce verit :-( hruza. :cert:
Presne jak tady nektera z vas psala, clovek by mel byt v klidu (uz tak jsme vsechny vystresovane, ze to nejde samo) a ne aby se stresoval kde bude lezet, ze musi 3hodiny cekat bez piti..... a to ze tam jsou jen v PO, ST, PAT, to je uplne nejhorsi!
Jsem rozhorcena, a to jsem to tam s vami vcera neprozivala na vlastni kuzi…
Vidim to tak, ze tam pujdu na to prvni IUI, uvidim to jak to bude a pŕinejhorsim prejdem do Fertasu. Sice jsem zvedava co na to muj gynekolog Kudelka bude rikat, asi moc nadseny nebude, kdyz je to jeho ale co.
Navic z toho Fertasu mam celkem strach, taky jsem cetla spoustu negativniho…
Jo, jinak jeste s tim Kudelkou a s tema dovolenýma v EF… muj Dr. rikal ze tam bude asi tyden - dva zaskakovat za JAroše v tom cervenci, ptz se to pry neda jen tak zavrit kdyz maji holky nastimulovane, no ale nedokazal mi rict zadny presnejsi termin, ptz on ma 4 ordinace v Karvine, Orlove, Havirove, Ostrave 2×… tak pry nevi kde vezme cas, ale ze se to nejak musi udelat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ella:o)
14.6.11 08:10

Dva dotazy:
Delali mi odber krve 23. DC na progesteron. Mam 190. NEvite jestli je to hodne nebo malo?
A jeste jeden :-P
Vcera jsem si v lekarne vyzvedavala Pregnyl. V lekarne v Ostrave mi rekli ze je to bez doplatku ale na objednani za 2 dny. Tak jsem nakonec sla do Havirova, tam mi ho objednali za jeden den, a doplacela jsem za neho 438Kc - za 3 krabicky 5000jednotkveho.
Ne, ze by se mi to zdalo, hodne , pocitam s tim ze dal palku za leky, ale uplne me zarazilo to, ze mi jedni rikaji ze to je bez doplatku, ze to cele plati pojistovna a druzi ze je tam doplatek pres ctyri stovky. Tak se chci zeptat vas zda jste za neho doplaceli a pripadne kolik?
Diky, paaaaa

• Citovat
  • Upravit
754
14.6.11 08:34

Všechny moc zdravím a držím pěsti :-)
Já když byla v EF naposledy jen na IUI tak jsem měla přijít na 11 a na řadu jsem šla až ve 12… takže žádná hrůza… Myslím že Jaroš trošku přeceňuje svoje síly a moc dlouho to takhle dělat nemůže…
Ello já když jsem měla pregnyl tak přímo od sestřičky ve fulnek a za jednu krabičku 5000 jednotek jsem doplácela 150,– takže v přepočtu to máš levnější než já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.6.11 08:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.6.11 08:54

ELLI já mám uplně okno,kolik jsem platila za pregnyly :think: :think: :think: ,kupovala jsem je už dávno a hned 3kr po 5000j :think: :think: ,ale cenu fáákt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
14.6.11 09:01

Ahoj holky,já kupovala Pregnyl včera 5000j za 140,– ale hned mě Jaroš upozorňoval,že je tam doplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.6.11 09:55

zlatíčka takže u mě to jistí reprofit :dance: :dance: :dance:

toto mi odepsal jeden dr. od tamtud

Dobrý den,

na úvod bych rád napsal, že šanci rozhodně máte. Máte taky obrovskou smůlu,
ale naštěstí pokaždé trošku jinou a jednotlivé neúspěchy spolu pravděpodobně
nesouvisí. Minimální stimulace je možná, v podstatě záleží na Vás, jak si to
zkombinujete - navrhoval bych Clostilbegyt 1-0-1 od 2. do 6. dne cyklu a k
tomu 100 jednotek Gonalu (nebo myslím 112), kontrolní sono 8. den cyklu.
Můžete klidně zajít na sono i u Vás (k Vašemu gynekologovi), zavolat mně
výsledek a přijet rovnou až na odběr vajíček. Může být?!

Pěkný den

Marcel Štelcl

MUDr. Marcel Štelcl

napsala jsem mu všechny nezdary a všechny pokusy a reakce na léky,zároven jsem ho poprosila,jestli je nutná první konzultace,že to máme daleko a ted když jsem mu vše o nás napsala,tak mi odepsal toto a ted jsem s ním mluvila a je velice milý,tak jdu do toho :pankac: akorát že na ten utz tam už pojedem,protože si potřebuju kliniku očíhnout :mrgreen: a vyšel mi vstříc i s injekcema,že mužu použít svoje,at ušetříme co nejvíc :roll: :roll: :roll: ,takže já už neudu eurofertilačka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale že tady mužu být s váma??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,dyt vy by jste se beze mě nudily bestak :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
14.6.11 10:02

Orchidejko,držím ti palečky ať ti to konečně výjde :hug: Jen je to fakt trochu z ruky.No to doufám,že s náma tady zůstaneš,kde jinde by si se zasmála než tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
14.6.11 10:08

Jinak tvoje nová diskuse by byla na Centra asistované reprodukce a tam je Reprofit Brno :mrgreen: No ale doufám že zůstaneš tady.Jinak :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.6.11 10:13

jasné,že zustanu,už nikam nejdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,jj je to z ruky,ale jezdili jsme tam celý podzim,tak to zvládnem i ted :mrgreen: :mrgreen: ,třeba se konečně zadaří,možná,že změna je potřeba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí