CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
11.6.11 20:45

holky no já jsem taky v šoku,no jsem zvědavá teda a LENI nevím nevím,víc jak jeden bez narkozy mi vymlouvali :nevim: :nevim: :nevim: ono jedou se to dá,ale když těch folíku je víc,tak nevím nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.6.11 20:51

Leni a jak velké foliky si měla v pátek?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.6.11 21:00

LENI za hodku pícháme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,kolik pícháš jednotek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.6.11 07:15

Dobré ránko holky,
orchidejko, já píchala v 21h, 10000j,
ty folíky byly nějak 15mm, 17mm, 18mm, ten nejmenší byl vlevo, ve středu ještě nebyl vidět a v pátek tam už byl.. S tou narkozou, to jsem si jen tak uvažovala, ale asi bych to nedela 3× píchat..
Dr.jen říkal, že ty minimálky chce nejdříve vidět dole, udělá UZ a pak, když bude vše ok, půjdem na OPU, ať nás zbytečně neuspává.. řekl ti to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.6.11 08:44

DOBRE RANKO :-P :-P :-P

LENI mi řekl na lačno v pondělí a já mu říkám,že ale ten jeden chci bez narkozy :mrgreen: ,a on ahaa apředepsal mi čípky,které si mám zavest ráno proti bolesti :think: :think: a já se ptala na kolik máme přijít a on,že po 7 :nevim: :nevim: ,ale já am byla ráno uplně mezi prvníma a ty až pozdějc a to se mu do té doby ty zákroky nahromadily,takže u mě to ještě nehrotil,ale pojedem dřív,at tam nejpozději v 7 jsem a raději počkám :-D ,já s tím jedním folíkem jsem hned hotová a ještě bez uspání :dance: a já měla píchat ve 22hodin :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 10:34

Ahoj holky,tak oslava dopadla super.Včera jsem večer píchla to Cetrotide a měla jsem z toho nějakou alergickou reakci.Strašně to svědilo a zrudlo to :nevim:Jinak cítím břicho.A dost.Tak nevím jestli to není tím včerejším tancem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.6.11 10:45

Ahojkyy :mavam: :mavam: :mavam: ,tys tak pařila? 8-o ,neblázni,máš být spíš v klidu aby ti nepraskly :cert: :cert: :cert: :mrgreen: ,Holky ale já to břicho taky cítím jako čert,mám obavy,že zítra už ta vajco nebude :cry: :cry: ,sere mě,že nedělají neděle,kdyby by odběr dnes,bych byla teda klidnější :zed: :zed: ,kvuli tomu možná prodrbu celý cyklus a prachy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 11:07

Holky já už mám to břicho tak rozpíchané auu.Už nemám ani kde píchat :-( A to mohlo popraskat?To je fakt nevýhoda,že neělají víkendy,naprosto tě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.6.11 11:39

KATI no to se ti nedivím,ty máš těch injekci dost :-? a s těma víkendama jsem fakt nasraná,jestli mi to prasklo :cert: :cert: :cert: :cert: ,stejně nechápu,jak to hodlají dělat do budoucna,když se jim tam ta valí pacošky,to nemuže dr. stíhat,myslím,že už by tam měl někoho dát k sobě nebo to vzít na plný uvazek,protože IVFka dělat 3× týdně a to ještě jen dopo je nemožné :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 18:53

Holky kde jste dnes všechny? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.6.11 19:01

já tu chodím nakukovat ale jinak nikdo nikde :cert: :cert: :cert: :cert: ,baby už mě chytá nervozita :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: ,bojím bojím,že to bude bolet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,KATI ty jdeš zítra na uTZ že?? v kolik jdeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 19:04

v 10h jedu pro ty výsledky z předoperačního a pak jedu do EF.Já mám dnes to břicho hodně nafouklé a nemůžu už ani zakašlat.To bude dobrý neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.6.11 19:11

noo tak u tebe to bude zajímavé,že tak reaguješ 8-o ,mášmega dávky,tak jsem zvědavá na urodu,ta bude velká,když to takhle cítíš :palec: :palec: ,já s 5ti vajcama necítila nikdy nic :roll: :roll: ,Ahá,takže zítra se neuvidíme,to už budu fuč :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 19:16

Sama jsem zvědavá,jak dopadne utz :nevim: Určitě potom napiš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
12.6.11 19:17

jj napíšu :hug: ,snad na nás ráno vykoukne pěkné vajucho :andel: ,Kati tak papa ,jdu se přitulit k manžovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí