CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
10.6.11 17:56
orchidejko,tak kdy máš cestu kolem,klidně počkám někde poblíž hlavní cesty až nemusíš zajíždět dál do vesnice,napiš časík,nějak se domluvíme :wink:
orchidejka píše:
no já ti ho klidně vemu a jestli budeš hodná,tak ti ho i předám :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 17:56

joooo to známe a manža tama jezdí i do práce,zrovna zítra tama pojede z práce :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 17:58

Tak napiš v kolik hodina asi tak pojede a já ho počkám na hlavní cestě,on pojede směrem na Hlučín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 17:58

Kati tak jak chceš :nevim: :nevim: ,já t to klidně vemu,pokud IVULIK počká někde u cesty,tak manža si to po cestě veme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 18:02
Tak teď je to na Katce,k :lol:
orchidejka píše:
Kati tak jak chceš :nevim: :nevim: ,já t to klidně vemu,pokud IVULIK počká někde u cesty,tak manža si to po cestě veme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:05

IVI počkej,raději to pošli v obálce Katce,protože ted jsem si vzpoměla,že manža jede zítra sám ,takže nepojede pro kolegu do kravař,tudíš nepojede ani přes hlučín,ale na porubu :roll: :roll: :roll: ,to mi nedošlo,ale když to dáš normálně do obálky,ta to nic nestojí,je to lehoučké,takže zadara :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:09

Jáááj holky máte se mnou starosti jenom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 18:09
Jasan,nic se neděje tak to pošlu Kačence v obálce :-)
orchidejka píše:
IVI počkej,raději to pošli v obálce Katce,protože ted jsem si vzpoměla,že manža jede zítra sám ,takže nepojede pro kolegu do kravař,tudíš nepojede ani přes hlučín,ale na porubu :roll: :roll: :roll: ,to mi nedošlo,ale když to dáš normálně do obálky,ta to nic nestojí,je to lehoučké,takže zadara :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 18:11
Kačko,tak napiš mi do SZ tvou přesnou adresu a já ti to pošlu v obálce,jestli ti to neva tak tu krabičku otevřu a pošlu ty plátíčka v té obálce volně,já bych tu obálku s tou krabičkou asi nezalepila 8-o
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:13
nemááme :hug: ,nám se nechce pracovat,tak píšem :roll: :roll: :roll: :mrgreen: ,
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:13
Ivi,fakt ti to nebude vadit :hug: Do zprávy ti napíšu adresu.
ivulik123 píše:
orchidejka píše:
IVI počkej,raději to pošli v obálce Katce,protože ted jsem si vzpoměla,že manža jede zítra sám ,takže nepojede pro kolegu do kravař,tudíš nepojede ani přes hlučín,ale na porubu :roll: :roll: :roll: ,to mi nedošlo,ale když to dáš normálně do obálky,ta to nic nestojí,je to lehoučké,takže zadara :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:15

Ale nesměj se na mém příjmení! :mrgreen: Orchidejka už ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 18:16
Prosím tě a co mi má vadit,já jsem strašně ráda když mohu někomu pomoct,aspoň mě to bude hřát u :srdce: já bych ho opravdu asi jinak vyhodila,nemám nikoho v okolí kdo by ho potřeboval
Katka1311 píše:
Ivi,fakt ti to nebude vadit :hug: Do zprávy ti napíšu adresu.
ivulik123 píše:
orchidejka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:18
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,nááhodou,má krásnéé příjmenííí :palec: :palec: :palec:
Katka1311 píše:
Ale nesměj se na mém příjmení! :mrgreen: Orchidejka už ví :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 18:24

Holky vy jste tady fakt veselá kopa :dance: ,jj co se škádlivá to se rádio mívá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí