Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
orchidejka píše:
no já ti ho klidně vemu a jestli budeš hodná,tak ti ho i předám![]()
![]()
joooo to známe a manža tama jezdí i do práce,zrovna zítra tama pojede z práce
![]()
Tak napiš v kolik hodina asi tak pojede a já ho počkám na hlavní cestě,on pojede směrem na Hlučín?
Kati tak jak chceš
,já t to klidně vemu,pokud IVULIK počká někde u cesty,tak manža si to po cestě veme
orchidejka píše:
Kati tak jak chceš![]()
,já t to klidně vemu,pokud IVULIK počká někde u cesty,tak manža si to po cestě veme
IVI počkej,raději to pošli v obálce Katce,protože ted jsem si vzpoměla,že manža jede zítra sám ,takže nepojede pro kolegu do kravař,tudíš nepojede ani přes hlučín,ale na porubu
,to mi nedošlo,ale když to dáš normálně do obálky,ta to nic nestojí,je to lehoučké,takže zadara ![]()
orchidejka píše:
IVI počkej,raději to pošli v obálce Katce,protože ted jsem si vzpoměla,že manža jede zítra sám ,takže nepojede pro kolegu do kravař,tudíš nepojede ani přes hlučín,ale na porubu![]()
![]()
,to mi nedošlo,ale když to dáš normálně do obálky,ta to nic nestojí,je to lehoučké,takže zadara
Katka1311 píše:
Jáááj holky máte se mnou starosti jenom
Katka1311 píše:
Jáááj holky máte se mnou starosti jenom
ivulik123 píše:
Jasan,nic se neděje tak to pošlu Kačence v obálce
orchidejka píše:
IVI počkej,raději to pošli v obálce Katce,protože ted jsem si vzpoměla,že manža jede zítra sám ,takže nepojede pro kolegu do kravař,tudíš nepojede ani přes hlučín,ale na porubu![]()
![]()
,to mi nedošlo,ale když to dáš normálně do obálky,ta to nic nestojí,je to lehoučké,takže zadara
Katka1311 píše:
Ivi,fakt ti to nebude vaditDo zprávy ti napíšu adresu.
ivulik123 píše:
Jasan,nic se neděje tak to pošlu Kačence v obálce
orchidejka píše:
![]()
Katka1311 píše:
Ale nesměj se na mém příjmení!Orchidejka už ví
Holky vy jste tady fakt veselá kopa
,jj co se škádlivá to se rádio mívá ![]()