CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
10.6.11 18:40
Co to je :poblion: to já bych musela :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: sladkých 30 :-P
orchidejka píše:
IVULI 30 let za měsíc :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
Co to je :poblion: to já bych musela :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: sladkých 30 :-P
orchidejka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
hej bacha nebo budeš mít z vajec záprtky :jazyk: ,víš o tom,že ted si nosnice :roll: :roll: :mrgreen:
Katka1311 píše:
Ty já se furt tady směju až se mi ty řasy na pupku natřásají :dance: Ivi,no co nám jiného zbývá,smích je nejlepšííí :lol:
orchidejka píše:
Na pondělí to ještě neřeš! :think: :think: a kdy to mám řešit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:41
no joo,ale na první dítě :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: jsem stará baba :pocitac:
Katka1311 píše:
orchidejka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:42
Mě už slzy tečou :mrgreen: já z tebe holka nemůžu.
orchidejka píše:
hej bacha nebo budeš mít z vajec záprtky :jazyk: ,víš o tom,že ted si nosnice :roll: :roll: :mrgreen:
Katka1311 píše:
Ty já se furt tady směju až se mi ty řasy na pupku natřásají :dance: Ivi,no co nám jiného zbývá,smích je nejlepšííí :lol:
orchidejka píše:
Na pondělí to ještě neřeš! :think: :think: a kdy to mám řešit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:44

Si budou lidi myslet,že vozíš v kočárku mladšího sourozence :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:49

počkeeeej :think: :think: :think: ,jak to mám chápat :think: :think: ,že jsem ta mladá a krásnáá :think: :think: ,nebo si to myslela jinak :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:50

řekni manžovi,at nad tebe pověsí žárovku :pankac: ,páč ted bys měla být v teple :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:51
Jasně že to první :mrgreen: a ne že bych byla na ženské :hug:
orchidejka píše:
počkeeeej :think: :think: :think: ,jak to mám chápat :think: :think: ,že jsem ta mladá a krásnáá :think: :think: ,nebo si to myslela jinak :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:52

baby já citím vajco 8-o 8-o dost mě bolí,jestli mi praskne,tak mě odvezou nohama na před :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 18:52

Já tu asi předčasně porodím,jak se chcechtám,pomoooooc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:53
Můj manža má profouknutý mozek z té motorky jemu to nepálí :lol:
orchidejka píše: řekni manžovi,at nad tebe pověsí žárovku :pankac: ,páč ted bys měla být v teple :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.6.11 18:55

Ivuli bude mít veselé dítko.A orchidejka veselé vajco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.6.11 18:59
tak až budeš přenášet,tak přijd :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ivulik123 píše:
Já tu asi předčasně porodím,jak se chcechtám,pomoooooc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.6.11 19:02

rozkaz pane!!!!ale zítra jsem ti zas jak na koni
a orchi jdi se bodnout se svými krásnými 30 já mám 34 uffff,já chci taky 30 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí