CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
12.6.11 19:21
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
orchidejka píše:
jj napíšu :hug: ,snad na nás ráno vykoukne pěkné vajucho :andel: ,Kati tak papa ,jdu se přitulit k manžovi :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.6.11 19:52

Ahojky a pěkný večer..
Orchidejko tak zítra se uvidíme!!! Já tam budu taky kolem 7h, raději dřív, sestřička nám ještě musí vzít krev a pak bude ten UZ!!! Holky, já mám takový strach aby bylo co k OPU!!!
Manža už je teď nervozní, že se nebudem moct nějakou dobu tulit, pokud budu po ET, tak mám z něj fakt radost!!! Ti chlapi, ach jo… :-?
Kači, můžu ti říct, píchat si tyhle injekce při IVF.. no stačili mi ty 2!!! Já sama se cítím trochu nafouklá a ato byly jen 2 injekce!!!
Jsem zvědavá, jak dlouho tam budu ležet po OPU, že bychom se třeba ještě viděli??? To asi už ne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
12.6.11 20:11

Dobrý večer holky,
na zítřek vám držím mooooc palce,at jsou krásné vajíčka :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.6.11 20:40

Ahoj holky :mavam: držím vám na zítra palečky a zralá vajucha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.6.11 20:51

Děkuji!!! :kytka:
No snad bude co k oplodnění a pak snad něco i k zavedení!!! Po té páteční pijatice mám trochu strach.. Ale zase pořád myslím na toho přelitého panáka.. to přeci není jen tak, ne??? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
12.6.11 21:53

Ahojky Leníku,Orchidejko moc držím pěsti na zítřek na opu a tobě Káťo na kontrolu!!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.6.11 05:56

holky, tak už mám pěkné nervy… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 08:19

holky tak já nic,vajco prasklo včera :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,poznala jsem to dnes už podle teploty a včera podle bolestí,já totiž funguju jak hodinky a znám se :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 08:34
Orchidejko,to nemyslíš vážně :cry: To mi je líto.Co na to řekl doktor???? :zed:
orchidejka píše:
holky tak já nic,vajco prasklo včera :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,poznala jsem to dnes už podle teploty a včera podle bolestí,já totiž funguju jak hodinky a znám se :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 08:44

Kati noo,že to je těsně :cry: ,to vím taky a víš co,já to tušila už o víkendu,bolelo mě to hodně a já za ten rok poctivého měření BT se už znám a dnešní teplota ráno mi to jen potvrdila :cry: ,jsem to říkala dr. jak jsem tam byla a on koukl a noo,máte pravdu :cry: :cry: ,a ted s tou dovčou,takže on tam není od 13 do 20 a mi by to vyšlo uuplně tak tak :cry: :cry: :cry: ,já mívám totiž od ovu k ms fázi dlouhou 16 dní,kdybych ms dostala o 3 dny dřív,tak by mi to vyšlo,ale jak to udělat :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.6.11 09:19

ježiš orchidejko to je fakt v prd...... :cry: je mi to líto,chyba je že tam nejsou ty víkendy,kdy jsi měla Opu už v SO možná v neděli tak jsi teď mohla být v klidu a nemusela jsi se stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 09:35
Souhlasím s Ivi,je fakt děs že se nedělají ty víkendy.Já chápu,že má toho hodně ale takový CAR co je otevřen pár měsíců a to jenom PO,STŘ,PÁ to je dost málo :cert: :cert: :cert:
ivulik123 píše:
ježiš orchidejko to je fakt v prd...... :cry: je mi to líto,chyba je že tam nejsou ty víkendy,kdy jsi měla Opu už v SO možná v neděli tak jsi teď mohla být v klidu a nemusela jsi se stresovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.6.11 09:37

je to tak holky,vubec to nechápu :zed: :zed: :zed: a ted ani nevím,jestli budem něco platit,ale nikdo nám nic neřekl,takže asi nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
13.6.11 09:42

No já musím do bankomatu a doplatit tu pálku za léky :cert: Ivuli,můžu počítat s tím utrošem?Kdo ví jestli ho budu ještě potřebovat.Včera bolení břicha a dnes hlen jak vyšitý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.6.11 09:43

Já si myslím že platit by jsi nic neměla protože injekce platíš sestře rovnou a OPU nebyla takže asi nic.Orchidejko a tobě vychází ovulka vždy na víkend?Protože mě teda jo OVU jsem měla vždy víkend a když jsem byla na IUI tak jsem museli jet v neděli do Fetimedu do Olmiku,prostě jsme měli smůlu a tehdy v polance nebyl na víkend žádný doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí