Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
orchidejka píše:
jj napíšu,snad na nás ráno vykoukne pěkné vajucho
,Kati tak papa ,jdu se přitulit k manžovi
Ahojky a pěkný večer..
Orchidejko tak zítra se uvidíme!!! Já tam budu taky kolem 7h, raději dřív, sestřička nám ještě musí vzít krev a pak bude ten UZ!!! Holky, já mám takový strach aby bylo co k OPU!!!
Manža už je teď nervozní, že se nebudem moct nějakou dobu tulit, pokud budu po ET, tak mám z něj fakt radost!!! Ti chlapi, ach jo… ![]()
Kači, můžu ti říct, píchat si tyhle injekce při IVF.. no stačili mi ty 2!!! Já sama se cítím trochu nafouklá a ato byly jen 2 injekce!!!
Jsem zvědavá, jak dlouho tam budu ležet po OPU, že bychom se třeba ještě viděli??? To asi už ne, že?
Dobrý večer holky,
na zítřek vám držím mooooc palce,at jsou krásné vajíčka
![]()
Děkuji!!! ![]()
No snad bude co k oplodnění a pak snad něco i k zavedení!!! Po té páteční pijatice mám trochu strach.. Ale zase pořád myslím na toho přelitého panáka.. to přeci není jen tak, ne???
![]()
Ahojky Leníku,Orchidejko moc držím pěsti na zítřek na opu a tobě Káťo na kontrolu!!!!
![]()
holky tak já nic,vajco prasklo včera
,poznala jsem to dnes už podle teploty a včera podle bolestí,já totiž funguju jak hodinky a znám se
![]()
orchidejka píše:
holky tak já nic,vajco prasklo včera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,poznala jsem to dnes už podle teploty a včera podle bolestí,já totiž funguju jak hodinky a znám se
![]()
![]()
Kati noo,že to je těsně
,to vím taky a víš co,já to tušila už o víkendu,bolelo mě to hodně a já za ten rok poctivého měření BT se už znám a dnešní teplota ráno mi to jen potvrdila
,jsem to říkala dr. jak jsem tam byla a on koukl a noo,máte pravdu
,a ted s tou dovčou,takže on tam není od 13 do 20 a mi by to vyšlo uuplně tak tak
,já mívám totiž od ovu k ms fázi dlouhou 16 dní,kdybych ms dostala o 3 dny dřív,tak by mi to vyšlo,ale jak to udělat
![]()
ježiš orchidejko to je fakt v prd......
je mi to líto,chyba je že tam nejsou ty víkendy,kdy jsi měla Opu už v SO možná v neděli tak jsi teď mohla být v klidu a nemusela jsi se stresovat
ivulik123 píše:
ježiš orchidejko to je fakt v prd......je mi to líto,chyba je že tam nejsou ty víkendy,kdy jsi měla Opu už v SO možná v neděli tak jsi teď mohla být v klidu a nemusela jsi se stresovat
je to tak holky,vubec to nechápu
a ted ani nevím,jestli budem něco platit,ale nikdo nám nic neřekl,takže asi nic ![]()
No já musím do bankomatu a doplatit tu pálku za léky
Ivuli,můžu počítat s tím utrošem?Kdo ví jestli ho budu ještě potřebovat.Včera bolení břicha a dnes hlen jak vyšitý ![]()
Já si myslím že platit by jsi nic neměla protože injekce platíš sestře rovnou a OPU nebyla takže asi nic.Orchidejko a tobě vychází ovulka vždy na víkend?Protože mě teda jo OVU jsem měla vždy víkend a když jsem byla na IUI tak jsem museli jet v neděli do Fetimedu do Olmiku,prostě jsme měli smůlu a tehdy v polance nebyl na víkend žádný doktor