Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Orchidejko, s tim repro… to je dobry napad. Clovek am aspon dalsi nadeji… prubezne nas informuj a zustavej tady s nami ![]()
Katka1311 píše:
Ahoj Lenik,tak břicho bolí a chození je za trest i sezení.Už to celkem bolí a to mám 7 folíků a co ty holčiny co mají 15 nebo 20 folíkůManža jel ještě do Hypru mi koupit vložky ,pač já to nepoužívám a teď jsem si vzpoměla,že to potřebuji
orchidejka píše:
holky tak já nic,vajco prasklo včera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,poznala jsem to dnes už podle teploty a včera podle bolestí,já totiž funguju jak hodinky a znám se
![]()
![]()
orchidejka píše:
AGY děkujii a nebooj,mě teda na tom všem bolelyjen ty injekce![]()
a tomu se ani nedá říct bolest
,
AGY máš pravdu jsem krásně pozitivně naladěná včera semi ozva ještě jeden veice známý bylinkář,napsala jsem mu o sobě všechno a příští sředu jdu zaním,chcemě vidět a má pro mě nachystané nějaké tinktury z medu a bylinky a musí mi říct jak s dávkováním,tak se těším,snad i to trošku pomuže![]()
,vykládal mi že je to strašně sožité,na vajíčka na sliznicici a že to musíme nějak prolínat,ta i z toho mám velice dobrý pocit,já bylinkám věřím
![]()
![]()
![]()
ahojte holky,omlouvám,se že nereaguju,ale nemám ani náladu ani čas,protože jsme včera byi na pohotovosti s našim hafíkem a je to mocmoc zlé
,už je starý a ted mu prý praskly vazy na zadní pacce a vubec nechodí
,musím ho nosit,dneska tam jedem znovu k ortopedovi,a ten řene co ajak,ale operace u něj v jeho věku nepřipadá v uvahu,s jeho slabým
a jinak to lečit nejde
,na tu packu se prý už ikdy nepostaví
,a nevíme,jestli má bolesti či co
![]()
ahojky,jejda,to je mi líto.My máme taky hafana 11 roků a bojím se toho dne,kdy s ní bude zle.
****Orchidejko**** drž se!!!!!!
![]()
Jinak holky,pochopila jsem to správně,že neplatí celý červenec,že bude zavřeno??Takže mám šanci jít na minimálku v tom červenci???
Orchidejko,vím,co prožíváš.Já měla kdysi nádherného psa - bobtaila (staroanglický ovčák),v 5-ti letech dostal leukémii a to bych nikomu nepřála pohled na něj a ještě ke všemu,že mu nemůžete pomoci.Byl to člen rodiny.Drž se
Třeba to bude ještě dobrý.
orchidejka píše:
ahojte holky,omlouvám,se že nereaguju,ale nemám ani náladu ani čas,protože jsme včera byi na pohotovosti s našim hafíkem a je to mocmoc zlé![]()
![]()
![]()
,už je starý a ted mu prý praskly vazy na zadní pacce a vubec nechodí
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,musím ho nosit,dneska tam jedem znovu k ortopedovi,a ten řene co ajak,ale operace u něj v jeho věku nepřipadá v uvahu,s jeho slabým
![]()
![]()
a jinak to lečit nejde
![]()
,na tu packu se prý už ikdy nepostaví
,a nevíme,jestli má bolesti či co
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holky děkuji,za hodinu s ním pojedem
,ale on dneska už jen leží ani nejí
,já to prostě nevidím dobře,jen ani jeden z nás nemá to odhodlání to ukončit
,ale všichni víme,že budoucnost to nemá
a jde jen o to,kdy to skončí,a nehledě na to,že mám jit na další pokus a nevím,jak bych to dělala
,sám být doma nebude a ty nervy co budu mít já,to se mužem na celý pokus rovnou vysrat s prominutím
,jsem v pasti,vubec nevím co dělat,je semnou 24hodn denně,tím,že jsem doma,chodí zamnou uplně všude,mám ho jako miminko
,ale hned bycom jěli někam pr nové štěnátko
,jinak bych to nezvládla
![]()
orchidejka píše:
Holky děkuji,za hodinu s ním pojedem![]()
![]()
![]()
![]()
,ale on dneska už jen leží ani nejí
![]()
![]()
![]()
,já to prostě nevidím dobře,jen ani jeden z nás nemá to odhodlání to ukončit
![]()
![]()
![]()
,ale všichni víme,že budoucnost to nemá
![]()
![]()
![]()
![]()
a jde jen o to,kdy to skončí,a nehledě na to,že mám jit na další pokus a nevím,jak bych to dělala
![]()
![]()
,sám být doma nebude a ty nervy co budu mít já,to se mužem na celý pokus rovnou vysrat s prominutím
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,jsem v pasti,vubec nevím co dělat,je semnou 24hodn denně,tím,že jsem doma,chodí zamnou uplně všude,mám ho jako miminko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,ale hned bycom jěli někam pr nové štěnátko
![]()
![]()
,jinak bych to nezvládla
![]()
![]()
orchidejko s tím pejskem je mi to líto
ale psi většinou poznají když se blíží konec,tím nechci nic naznačovat,a přeji aby se vám pejsek uzdravil ![]()
orchidejka píše:
aarnycek je v nebíčku už![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IVUL9 on byl moje miminko
,to nebyl jen pes u boudy,já ho měla uplně jako člena,ach joo,mi je na umřetííííííííííí
![]()
Holky, diky za odpovedi.
Kaci napis pak jak se budes citit po OPU a ty LEniku jak s ET.
Paaaaa, peknou dobrou noc.