Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka1311 píše:
Ivuli
Hezký večer holky,****Katuš****,no paráda,to je krása!!!!!!5 vajíček
a tak jsi měla strach..
.A ty nechceš blastocysty??To je větší pravděpodobnost,že se uchytí.****Leníku**** držím palečky,ať se mimísek drží maminky celých 9 měsíců!!!Moc ti to přeji!!Orchidejko mrzí mě to s tvým hafíkem.
![]()
Orchidejko,mrzí mě to s tím pejsankem,ale asi to tak mělo být a je to lepší,než by se trápil.
Ty dva krasavci jsou úžasní a jména jim sedí
,pohlaď je za mě.
orchidejka píše:
holky představuju vám TOMA A JERRYHO![]()
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
tak vás jdu navštívit..
tak máme transferované jedno embryjko.. prý jen to se oplodnilo, ale bylo 4-buněčné a dělilo se prý jak má..
HOLKY,.. ale co jsem si dnes zažila i ET..![]()
![]()
Takový sviňská bolest.. to jsem ještě nezažila.. nešlo se mi dostat přes čípek, tak mi ho prý nějakýma svorkama musel rozevřít a prý ten katetdr tam stejně nešel.. tak prý mi nějak tahal dělohu.. no prostě ještě teď je mi zle, když si na to vzpomenu.. tak jsem se zpotila, že jsem pak nebyla schopná se odlepit z té podložky, co jsem na měla pod sebou..
Mám za sebou 4× ET a toto bylo poprvé!!! Teď otázka, jestli je to konečně dobře zavedené, jestli nemám nějak divně natočenou dělohu a nebo to bylo spíše zle.. Takže teď jen ležím a nic nedělám.. jsem KO!!!
Do pátku mám dovču, budu doma a v pondělí do práce.. ať na to tolik nemyslím.. No, že bych tomu moc věřila, se říct nedá,.. ale, třeba budu konečně překvapená a přelitý panák bude fungovat..
Katko,tak to je úspěch mít 5 vajíček.Četla jsem na jiných diskusích,že čím víc,tím líp.Jinak já sama ještě zkušenosti s tímto nemám,ale já to mám ještě před sebou.
Zatím čekám MS,měla by přijít každým dnem,pobolívá mě břicho, a začnu stimulovat Menopurem.
ajak,zdravím tě.Takže jsme teď na tom stejně.Pokud dostanu tu MS v pátek (vypočítal to dr.),tak stimuluju na IVF v pa a ty v ne,tak to jsme jen kousek od sebe ![]()
Musím tady chodit dříve,jinak se snad on-line s váma nesetkám
Jsem noční pták,ale něco s tím udělám ![]()
Ahoj holky
.Já jsem včera padla byla jsem tak unavená a ubolená,že jsem ve 22h.padla.Ale dnes mi je už lépe a fakt hodně pít,páč mě to bolelo.Ale jak jsem pila tak to bylo lepší.Holky tak ať vám ms rychle dorazí a můžete začít stimulovat ![]()
ahojky Agy chápu to dobře,že od zítra budeš stimulovat?
jinak holky jak reagujete na ty hormony hodně holek má prý blbou náladu a jsou protivné moje kamaradka to tak měla,ale na mě to asi působí opačně jsem veselá a mám dobrou naládu jak kdybych brala nějaké drogy
no doufám,že se sestřička nespletla a nedala mi něco jiného ![]()
holky ahojte,já normálně nestíhám,jsou to nezmaři,obzvlášt TOM
,ten v košíku spát nebude ani náhodou
,nejlepe mu je u mě,takže dneska to jistila postel,ale i tak jsme spala asi 3 hodiny po kouskách
,jsem uplně KO,až usnou,tak se ozvu
![]()
AJI já teda nevím,ale mi nebylo nic,,náladymám furt stejné,když mě nasere manža
at už stimuluju nebo néé ![]()
Ajak,vypadá to zatím,že zítra.Bolí mě břicho jako vždy před MS.Je to síla,tolikrát jsem MS nechtěla a teď se mršky nemůžu dočkat
Ty stimuluješ čím?
No,nálady jsem měla i u Clostíku,tak snad to se mnou mužíček vydrží i teď
![]()
Kati,hodně pít??To pomáhá?
Orchidejko,vidím,že jsi celodenně zaneprázdněna pejskama,to je fajn,příjdeš na jiné myšlenky a bude ti veseleji ![]()
Dobré ránko holky,
Kači, přeji štěstíčko pro dnešní den, ať jsou embryjka stále kvalitní a krásně se dělí!!! Jsem moc zvědavá i za tebe, kdy bude ET!!!
Držím pěsti!!!
U mně nic nového.. jen to, že jsem pěkně v klidu a pohdě doma.. nespěchám.. užívám si volna.. Kéž by šlo už cítit, jestli to vyšlo nebo ne..
Jen jsem se musela včera sama nad sebou zasmát.. jak si někdy člověk rád něco vsugerovává.. byla jsem v obchodě a když jsem čekala u sálámů, stála tam paní.. strašně příjemně voněla..
takovou tou zatuchlinou, musela jsem od ní odstoupit.. jinak bych se..
Tak jsem si říkala, že by už tak rychle..
Už mi asi holt tak trochu hrabe..
![]()
ahojte holky,
AGY já stimuluji menopurem 3 ampulky denně trošku to bolí ty injekce předtím jsem měla jenom 1 injekci,tak to je trošku o něčem jiném dneska jdu na UZ,tak uvidíme doufám,že tam něco bude
ať už konečně dostaneš MS ať můžeš stimulovat
Káči taky držím palečky
Leni myslím,že ti nehrabe je to normální:-)