Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte vsechny,diky za info ohledne toho polstarku
, ten si rozhodne vezmu,mame to dost daleko,snad to preziju.Ale je fakt,ze kazda jsme jina,jinak na vse reagujeme.Jen jsem velka posera,co se bolesti tyce ![]()
Jinak,orchidejko, jsem moc rada,ze mas pred sebou tak velkou nadeji,ktera urcite vyjde a budes konecne stastna,jen mi bude smutno,ze uz te nepotkam v ov,ale aspon tady ![]()
A co se tyce toho kolotoce tam,tak z toho mam desne obavy,jak to tu tak ctu,fakt nestihaji a meli by zavcasu s tim neco delat nebo zbytecne prijdou o stavajici i dalsi klientelu.
S tim odberem spermiku jsem se ptala i kvuli tomu,ze s manzou tam chodim vzdy ja
,tak jsem chtela vedet zda budu moci i ted.Jak to tak vypada,musi si poradit sam ![]()
Agy ahoj
no je velký kluk,bude si muset poradit sám
Pravá,levá a jde se na to.
Katka1311 píše:
Agy ahojno je velký kluk,bude si muset poradit sám
orchidejka píše:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11917.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11917.gifKatka1311 píše:
Agy ahojno je velký kluk,bude si muset poradit sám
AGY děkujii a nebooj,mě teda na tom všem bolelyjen ty injekce
a tomu se ani nedá říct bolest
,
AGY máš pravdu jsem krásně pozitivně naladěná včera semi ozva ještě jeden veice známý bylinkář,napsala jsem mu o sobě všechno a příští sředu jdu zaním,chcemě vidět a má pro mě nachystané nějaké tinktury z medu a bylinky a musí mi říct jak s dávkováním,tak se těším,snad i to trošku pomuže
,vykládal mi že je to strašně sožité,na vajíčka na sliznicici a že to musíme nějak prolínat,ta i z toho mám velice dobrý pocit,já bylinkám věřím
![]()
orchidejko zase v zajetých kolejích koukám že jo
jj,tak se mi to líbí
na smutnění není čas a ten reprofit ti jen schvaluji,udělala jsi moc dobře a je vidět že mají snahu protože kdyby nechtěli tak ti ani tak rychle neodepíšou
,a je fajn že budeš mít i lepší péči a možná se tedy stihne ta stimulka už v červenci,tak držím palce a ať ti ta dobrá náladička vydrží co nejdýl,já vlastně tady taky nemám co dělat,ale když tady je tak veselo
![]()
IVULI my tu potřebujem těhulíí
tak tu hezky zustan
a ano stihnu to ještě ted,za 12,13 dní dojde ms a s ní hned začínám
,já se nevzdáám
![]()
Ivuli,to je fajn,že si tady s náma ![]()
Orchidejko,super náladička
No to je za pár a šup do toho ![]()
holky tot má potvrzená ovule
podle které jsem věděla,že je to v pr…i http://www.fertilityfriend.com/home/2c513a
Orchidejko, tak to jsou super zprávy, co ti napsal Dr. z Reprofitu!!! tak se mi to líbí i s tím, že bych si na sono zašla ke svém gyn.dr., který je 2 patra nade mnou, kde pracuji a jela bych tam rovnou na OPU a ET.. super, už jsem to četla manželovi a taky říkal, že super!!! Takže když se to EF nezelpší.. budu tě následovat..
![]()
Kači, co bříško? Jak to zvládáš?
Na zítřek ti budu moc držet pěsti a když tak ti písnu, pokud dojedu zítra na ET.. myslím si, že bychom se tam zase mohli potkat.. ![]()
Ahoj Lenik,tak břicho bolí a chození je za trest i sezení.Už to celkem bolí a to mám 7 folíků a co ty holčiny co mají 15 nebo 20 folíků
Manža jel ještě do Hypru mi koupit vložky ,pač já to nepoužívám a teď jsem si vzpoměla,že to potřebuji ![]()
Kačko,zítra ti budu držet všechny palce které mám
hlavně aby jsi nečekala dlouho a měla to brzy za sebou,a pak už jen čekat na výsledek ![]()