Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky já už chodím do eurofertilu od března můžu se k vám taky připojit? a orchidejko je mi líto pejska já jsem tohle prožila zrovna přesně před týdnem už taky nejedl a nepil měl už 16 roků a je to hrozné když na veterinu jdeš ještě s ním a domů už jdeš bez něho,ale neboj bude líp
Kači,Leníku,pište,pište.Celý den na vás myslím a čekáme na zprávy ![]()
AJI ahojky
.a máš pravdu,je to hruuza
![]()
holky manžel mi jel už pro jorkšírky,berem dva pejsky,já jsem prostě zvyklá doma na ruch a ted takhle sama tady celé dny bych nezvládla,manžel usoudil,že je jedno,jestli dnes nebo za týden,tak aspon trošku radosti tady zase bude,ale i tak bude trvat,než se s tím srovnám
Orchidejko
my už spolu mluvily,tak víš ![]()
Ivuli,ahoj holka
tak mám 5 prý kvalitních vajíček.Dost mě to bolí,tak ležím ![]()
Lenik,tam byla taky ale já byla ještě připitomělá ![]()
Ajak,super vítám tě
![]()
Ježiši orchidejko jorkšírek to je můj věčný sen ale asi nesplnitelný
božinku jak mě se ten pejsek líbí,pak sem hoď fotečky až můžu aspoň závistivě slintat ![]()
IVULI no joo,bude tady aspon veselo…
KATI tebe to fákt tak bolí???tý jo,já u žádné stimulky necítila vubec nic
![]()
Orchidejko,tak dva jorky,no super
.Přijedu se někdy podívat.
Katko,5 je krásný počet,a co dál,necháš si PK?Teď si hlavně odpočiň je mi jasné že to musí určitě hodně bolet
,ale do ET se všecinko zahojí ![]()
orchidejka píše:
IVULI no joo,bude tady aspon veselo…KATI tebe to fákt tak bolí???tý jo,já u žádné stimulky necítila vubec nic![]()
![]()
ivulik123 píše:
Katko,5 je krásný počet,a co dál,necháš si PK?Teď si hlavně odpočiň je mi jasné že to musí určitě hodně bolet,ale do ET se všecinko zahojí
KATI no jasné,že přijedeš
![]()
Holky já budu muset na gyndu,kruci obávám se,že mám nějaké kvasinky či co
,už 2 dny mám šílené výtoky,snad nevadí,že o tom píšu,ale je to ženské forum néé
,nic mě nebolí nepálí,ale výtok hustý,já nevím co to je,v životě jsem neměla nikdy nic takového a nikdy jsem se nelečila s takovýma věcma ![]()
já jsem měla první pokus už v březnu minimalku měla jsem 5 vajíček,ale všechny bohužel byli špatné nedošlo ani na transfer to první zklamání je hrozné,ale nějak jsme to přežili
teď najiždíme na klasické IVF už od neděle si píchám 3 ampulky menopuru a v pátek jdu na UZ,tak uvidíme držím vám všem palečky
Orchidejko,já měla takový včera naposled.U mě je to tak jak se objeví,tak zmizí
pokud to není takový ten hrudkovitý jako tvaroh.To už raději jdu.
já měla taky vždycky 5 ale vždy zbyly jen 2
a to ještě bez PK,takže nevím,jestli by něco zbylo,kdyby jsme si nechali PK
,no uvidím,jak to bude ted ![]()
aji,nechceš si dát podpisy ať o tobě něco víme?
Teď jdete do IVF,jo?Já píchala taky Menopur.Nejdříve 3 denně ale jsem špatně reagovala,tak 2 ráno a 2 večer.A ještě k tomu prodloužená stimulace.Držím ![]()