CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
15.6.11 15:27

ahojky holky já už chodím do eurofertilu od března můžu se k vám taky připojit? a orchidejko je mi líto pejska já jsem tohle prožila zrovna přesně před týdnem už taky nejedl a nepil měl už 16 roků a je to hrozné když na veterinu jdeš ještě s ním a domů už jdeš bez něho,ale neboj bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.6.11 15:32

Kači,Leníku,pište,pište.Celý den na vás myslím a čekáme na zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 15:39

AJI ahojky :hug: .a máš pravdu,je to hruuza :cry: :cry:

holky manžel mi jel už pro jorkšírky,berem dva pejsky,já jsem prostě zvyklá doma na ruch a ted takhle sama tady celé dny bych nezvládla,manžel usoudil,že je jedno,jestli dnes nebo za týden,tak aspon trošku radosti tady zase bude,ale i tak bude trvat,než se s tím srovnám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 15:41

Orchidejko :hug: :hug: :hug: my už spolu mluvily,tak víš :srdce:
Ivuli,ahoj holka :mavam: tak mám 5 prý kvalitních vajíček.Dost mě to bolí,tak ležím :nevim:
Lenik,tam byla taky ale já byla ještě připitomělá :roll:
Ajak,super vítám tě :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.6.11 15:42

Ježiši orchidejko jorkšírek to je můj věčný sen ale asi nesplnitelný :cry: božinku jak mě se ten pejsek líbí,pak sem hoď fotečky až můžu aspoň závistivě slintat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 15:44

IVULI no joo,bude tady aspon veselo…

KATI tebe to fákt tak bolí???tý jo,já u žádné stimulky necítila vubec nic :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572

Orchidejko,tak dva jorky,no super :dance:.Přijedu se někdy podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292

Katko,5 je krásný počet,a co dál,necháš si PK?Teď si hlavně odpočiň je mi jasné že to musí určitě hodně bolet :pankac: ,ale do ET se všecinko zahojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 15:46
No celkem dost.Tak nevím :nevim: čím je to způsobeno.
orchidejka píše:
IVULI no joo,bude tady aspon veselo…KATI tebe to fákt tak bolí???tý jo,já u žádné stimulky necítila vubec nic :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 15:49
No trchu nás to vydrbalo,pač jsme chtěli místo AH,PK ale jen 72 hod.ale to je sobota a tam se neordinuje.Tak až do pondělí a to je už blastocysta a spousta penízků navíc :think: V pátek mám volat jestli vůbec bobci vydrží?Ale já jim věřím,páč to budou malý Ježííííííííííííííííšci :-P :-P :dance:
ivulik123 píše:
Katko,5 je krásný počet,a co dál,necháš si PK?Teď si hlavně odpočiň je mi jasné že to musí určitě hodně bolet :pankac: ,ale do ET se všecinko zahojí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 15:55

KATI no jasné,že přijedeš :hug: :hug: :hug:

Holky já budu muset na gyndu,kruci obávám se,že mám nějaké kvasinky či co :zed: :zed: ,už 2 dny mám šílené výtoky,snad nevadí,že o tom píšu,ale je to ženské forum néé :oops: :oops: ,nic mě nebolí nepálí,ale výtok hustý,já nevím co to je,v životě jsem neměla nikdy nic takového a nikdy jsem se nelečila s takovýma věcma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
15.6.11 16:00

já jsem měla první pokus už v březnu minimalku měla jsem 5 vajíček,ale všechny bohužel byli špatné nedošlo ani na transfer to první zklamání je hrozné,ale nějak jsme to přežili :-( teď najiždíme na klasické IVF už od neděle si píchám 3 ampulky menopuru a v pátek jdu na UZ,tak uvidíme držím vám všem palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 16:00

Orchidejko,já měla takový včera naposled.U mě je to tak jak se objeví,tak zmizí :nevim: pokud to není takový ten hrudkovitý jako tvaroh.To už raději jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 16:03

já měla taky vždycky 5 ale vždy zbyly jen 2 :-( a to ještě bez PK,takže nevím,jestli by něco zbylo,kdyby jsme si nechali PK :nevim: :nevim: ,no uvidím,jak to bude ted :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 16:04

aji,nechceš si dát podpisy ať o tobě něco víme? :nevim: Teď jdete do IVF,jo?Já píchala taky Menopur.Nejdříve 3 denně ale jsem špatně reagovala,tak 2 ráno a 2 večer.A ještě k tomu prodloužená stimulace.Držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí