Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka1311 píše:
Orchidejko,já měla takový včera naposled.U mě je to tak jak se objeví,tak zmizípokud to není takový ten hrudkovitý jako tvaroh.To už raději jdu.
Kdy budeš mít ty malé chlupáče doma?
A že jste se rozhodli hned pro dva?
Buď to je nějaká kvasinková infekce(předepíše tbl.na vkládaní)a nebo stres i to se tak může projevit?
KATI no právě,ještě počkám a když tak mu zavolám,a manža jel do Albrechtic za Krnovem,,ted jsem s ním mluvila,jsou v krnově
ahoj holky
![]()
dnes jsem byla na kntrole v EF a vše ok, zítra ráno laparka…akorát mám problém s tlakem, v pondělí mi obvoďačka naměřila 180/120, za tři minuty už 160/105!!! já mám totiž syndrom bílého pláště a čím víc se snažím být v klidu, tím jsem nervoznější
doma jsem si včera i dneska naměřila 129/79, nechápu to
takže je možné, že mě kvůli tomu zítra ani anesteziolog neuspí, se na to vyse.u - pardon ![]()
Orchidejko, moc mě mrzí pejsek, ale už je v psím nebíčku a je fajn, že si hned pořizujete rovnou dva raubíře, to je ten nej lék na bolavou dušičku ![]()
Katko, chudero, musí to bolet, ale zas už to máš za sebou a bude jenom lépe, uvidíš ![]()
holky, v kolik jste tam dneska byli? já jsem tam byla od 11:30, byla jsem oblečená v černobílém, tak jestli jste mě tam některá neviděla ![]()
Marti,my též tak tam byli.Ale byla jsem ještě opilá z narkózy tak jsem nevnímala
A navíc mi sestra říkala,že jsem hodně bledá ![]()
Katko,
a co jsi měla na sobě? zelené šaty?
A jak dlouho tě nechali po narkóze ležet?
holky já taky byla mimo ještě dlouho,i doma jsem se tak pomotávala jakoby
já si to ani neumím představit, jaké to po narkoze je, no uvidím zítra - pokud nebudu mít ten DEBILNÍ tlak moc vysoký, Jaroš mi bude dělat laparoskopii i hysteroskopii a budu doplácet tři litry
ale co už, hlavně když to pomůže ![]()
Ochidejko,
já mám výtok vždy z utroše (ikdyž jsem ho polykala), nebereš ho taky?
Marti ta tahle narkoza u laparky je uplně jiná,delší dobu se z ní vzpamatovává,ale taky v klidu to je
a jakto,že budeš doplácet?????já neplatila za to nic
budu doplácet, páč Jaroš tam v podstatě nepracuje, platí se asi za pronájem sálu a tak, nemocnici to proplatí pojišťovna, ale já budu platit jemu
Ne ne na sobě jsem měla svoji košilku
Já ani nevím jak dlouho jsem tam ležela ale byla jsem hned happy akorát,že mě to bolelo.
ale já na tu laparku jdu do nemocnice - do Bílovce, ráno nastoupím a v pátek mě snad pustí, akorát kvůli tomu, že mě bude operovat Jaroš, budu doplácet ![]()