CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
15.6.11 16:04
KATI ono to je právě hodně hustý,jako tvaroh,né uplněhrudky,alehodně husté to je :nevim: a co to muže být,já to za celé roky neměla,krom cysty na vaječníku,jsem šla na gyndu jednou za uherský rok :zed:
Katka1311 píše:
Orchidejko,já měla takový včera naposled.U mě je to tak jak se objeví,tak zmizí :nevim: pokud to není takový ten hrudkovitý jako tvaroh.To už raději jdu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 16:07

Kdy budeš mít ty malé chlupáče doma? :dance: A že jste se rozhodli hned pro dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 16:08

Buď to je nějaká kvasinková infekce(předepíše tbl.na vkládaní)a nebo stres i to se tak může projevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 16:12

KATI no právě,ještě počkám a když tak mu zavolám,a manža jel do Albrechtic za Krnovem,,ted jsem s ním mluvila,jsou v krnově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.6.11 16:18

ahoj holky :mavam: :kytka:
dnes jsem byla na kntrole v EF a vše ok, zítra ráno laparka…akorát mám problém s tlakem, v pondělí mi obvoďačka naměřila 180/120, za tři minuty už 160/105!!! já mám totiž syndrom bílého pláště a čím víc se snažím být v klidu, tím jsem nervoznější :pocitac: doma jsem si včera i dneska naměřila 129/79, nechápu to :pocitac: takže je možné, že mě kvůli tomu zítra ani anesteziolog neuspí, se na to vyse.u - pardon :nevim:
Orchidejko, moc mě mrzí pejsek, ale už je v psím nebíčku a je fajn, že si hned pořizujete rovnou dva raubíře, to je ten nej lék na bolavou dušičku :huban:
Katko, chudero, musí to bolet, ale zas už to máš za sebou a bude jenom lépe, uvidíš :huban:
holky, v kolik jste tam dneska byli? já jsem tam byla od 11:30, byla jsem oblečená v černobílém, tak jestli jste mě tam některá neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 16:28

Marti,my též tak tam byli.Ale byla jsem ještě opilá z narkózy tak jsem nevnímala :roll: A navíc mi sestra říkala,že jsem hodně bledá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.6.11 16:30

Katko,
a co jsi měla na sobě? zelené šaty?
A jak dlouho tě nechali po narkóze ležet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 16:31

holky já taky byla mimo ještě dlouho,i doma jsem se tak pomotávala jakoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.6.11 16:37

já si to ani neumím představit, jaké to po narkoze je, no uvidím zítra - pokud nebudu mít ten DEBILNÍ tlak moc vysoký, Jaroš mi bude dělat laparoskopii i hysteroskopii a budu doplácet tři litry :pocitac: ale co už, hlavně když to pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.6.11 16:37

Ochidejko,
já mám výtok vždy z utroše (ikdyž jsem ho polykala), nebereš ho taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 16:38

Marti ta tahle narkoza u laparky je uplně jiná,delší dobu se z ní vzpamatovává,ale taky v klidu to je :hug: :hug: a jakto,že budeš doplácet?????já neplatila za to nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.6.11 17:04

budu doplácet, páč Jaroš tam v podstatě nepracuje, platí se asi za pronájem sálu a tak, nemocnici to proplatí pojišťovna, ale já budu platit jemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 17:05

Ne ne na sobě jsem měla svoji košilku :-D Já ani nevím jak dlouho jsem tam ležela ale byla jsem hned happy akorát,že mě to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 17:06

A nechtěla si jít na tu laparku raději do nemocnice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.6.11 17:07

ale já na tu laparku jdu do nemocnice - do Bílovce, ráno nastoupím a v pátek mě snad pustí, akorát kvůli tomu, že mě bude operovat Jaroš, budu doplácet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí