CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
19.6.11 09:20

jinak tady je výborná tabulka s výškou HCG a je tam víc tabulek,jaké by mělo být HCG po ovulaci nebo po ET po 3 dnech nebo po 5tidnech kultivace :dance: :dance: ,je to zajímavééé http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.6.11 12:21

Ahoj Holky,taky přeji všem krásnou neděli :mavam:
Ochidejko u nás máme posvícení příští týden,ale taky to nijak slavit nebudeme, kosa byla dneska i u nás my měli 12st.ty tabulky hcg,jsou supr,tohle jsem ještě nikdy neviděla měla jsem jenom ty klasické hcg po normálním početí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.6.11 14:51

Ahojky holky,
díky ta odpověď Milu, i za tabulku Orchidejko..
Tu tabulku velmi dobře znám.. jen jsem ji neuměla najít.. přeposílaly mi jí holky, když jsem byla po 2.IVF a měla jsem //.. jenže HCG neodpovídalo.. takže je to taková má noční můra.. tak jako po mimoděložním.. to taky nesedí..
No, jsem nějaká nervozní.. utrouš už teda nepolykám, beru ho jak jsi psala ty Kači, zavádím 2-0-2 a hned je to lepší..
Ale pořád je mi nějak těžko.. po každém jídle.. nevím, jestli ještě z toho utrouše, nebo prednisonu???
Zkusím asi první testík ve středu.. vím, že to bude brzy, ale třeba.. a budu testit až do pátku.. kvůli práce, aby mně pak vedoucí nechala pořád na ambulanci a nemusela jsem chodit cvičit na lůžka..
A kdybyb jen čistě náhodou to vyšlo, po KO v EF bych šla už na nemocenskou..
Ale jinak vůbec žádné pocity nemám.. vím, že je na vše brzo, ale tak nějak pochybuju.. :nevim: spíše nevěřím..
Ach jo.. a dneska zase depkuju.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.6.11 18:24

Všechny zdravím,taky díky za tabulku orchidejko. Jinak já dnes konečně začala se stimulkou. Podle dr.jsem měla začít už v pátek,ale nepřišla MS,až dnes.Holky,píchaly jste si injekce ráno nebo večer?A když jste si měly píchat 3ampulky,míchaly jste je s jednou tou vodičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.6.11 18:30

Ahoj Agy :mavam: .Tak konečně začala stimulka :potlesk: .Já jak jsem dostala MS tak jsem volala Jarošovi a řekl,že podle toho kdy mi začala MS mám píchat.Já ji dostavám hned z rána tak jsem začala píchat mezi 9h -10h ale každý den ve stejnou dobu jak začneš píchat!Jinak co ampulka s práškem to ampule s tím redícím nesmyslem.Tak 3×prášek a 3× ta voda nebo co to je :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.6.11 18:39

Ahoj Katko,díky moc za info :hug: Už jsem se nemohla dočkat až začnu píchat,ráda bych to měla vše za sebou a už jen čekat,jak to dopadne,jako ty.Ale je mi jasné,že nervíky asi neustanou :-? ,že? A jak se cítíš teď? A jaký máš režim, myslím,jestli normálně ukízíš,vaříš apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.6.11 19:03

Agy, tak hodně štěstí při stimulce!!! Ať je co nejvíce dobrých a kvalitních vajíček.. :palec:
neboj, všechno ti to uteče jako voda.. nejhorší je ovšem čekání na výsledek.. musíš se šetřit, nic moc nedělat, takže co nejvíce zaměstnávat hlavu a nemyslet na to.. :zed:
Ještě že jdu už zítra do práce.. dneska to na mně nějak padá.. budu muset pracovat.. a ne myslet a uvažovat nad těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
19.6.11 19:18
To píchání uteče rychle,mezi tím ještě UTZ.Ale jak píše Lenik,to čekání :cert: Já po ET ten den jen ležela manžel mě nic nepustil dělat.V sobotu jsem mu pomohla s vařením ale jen dochutit jídlo a uvařila jsem rýži a pak jel na odpolední,tak jsem znova celé odpol.ležela.Dnes jsme byli v Ostravě koupi synovi boty do A3 sportu.A zas odpoledne odpočívám.Jinak mě trochu píchá v podbříšku ale to je asi ještě dozvuk s OPU :nevim: Uvidíš jak ti folíčky porostou :palec: Jinak na to píchání jsem si zvykla rychle.
Agy77 píše:
Ahoj Katko,díky moc za info :hug: Už jsem se nemohla dočkat až začnu píchat,ráda bych to měla vše za sebou a už jen čekat,jak to dopadne,jako ty.Ale je mi jasné,že nervíky asi neustanou :-? ,že? A jak se cítíš teď? A jaký máš režim, myslím,jestli normálně ukízíš,vaříš apod.?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.6.11 19:33

Leniku,moc děkuju :hug:
Já jsem šílená stresmanka :roll: a mám už nemocenskou,jelikož mám dost namáhavou práci,takže s tím zaměstnáváním hlavy to bude hooodně těžké :-? ,ale musí se to zvládnout.Asi si opráším angličtinu a budu se učit a učit :lol:
Já ti přeju,ať při testování máš //

Lenik1 píše:
Agy, tak hodně štěstí při stimulce!!! Ať je co nejvíce dobrých a kvalitních vajíček.. :palec:
neboj, všechno ti to uteče jako voda.. nejhorší je ovšem čekání na výsledek.. musíš se šetřit, nic moc nedělat, takže co nejvíce zaměstnávat hlavu a nemyslet na to.. :zed:
Ještě že jdu už zítra do práce.. dneska to na mně nějak padá.. budu muset pracovat.. a ne myslet a uvažovat nad těhu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.6.11 19:45

Leniku,nezoufej já vím depky jsou hrozný svi… :cert: když se teď dívám na sebe zpětně asi tak 4 měsíce tak jsem měla opravdu tehdy jednu depku za druhou já nevím proč,možná protože se nedařilo prostě to na mě všechno padlo a chtělo se mi jenom brečet a byla jsem úplně vyždímaná a já už při tom v tu dobu byla těhu i když po tom všem kdo by to čekal že jo,ale neboj zítra už budeš v práci a příjdeš do pracovního procesu a hned bude líp :palec: držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.6.11 19:46

Po kolika dnech si pak šla na UTZ?To čekání u mě bude fakt síla,jak už jsem psala Lenik,jsem nervačka :roll: Takže rači po ET nic nedělat,někde na diskusi jsem četla,že holky ležely celou dobu až do testování,to se mi zdálo docela šílené.
Jestli tě popichuje v podbřišku,tak to může být i zahnízďování,ne? Moc se v tom nevyznám,ale když nám dají do bříška už embryjka,tak je to pak rychlejší než při přirozeném těhu?
Tak,ať se ti bobíšci hezky zvykají na maminku :hug:

Katka1311 píše:
To píchání uteče rychle,mezi tím ještě UTZ.Ale jak píše Lenik,to čekání :cert: Já po ET ten den jen ležela manžel mě nic nepustil dělat.V sobotu jsem mu pomohla s vařením ale jen dochutit jídlo a uvařila jsem rýži a pak jel na odpolední,tak jsem znova celé odpol.ležela.Dnes jsme byli v Ostravě koupi synovi boty do A3 sportu.A zas odpoledne odpočívám.Jinak mě trochu píchá v podbříšku ale to je asi ještě dozvuk s OPU :nevim: Uvidíš jak ti folíčky porostou :palec: Jinak na to píchání jsem si zvykla rychle.
Agy77 píše:
Ahoj Katko,díky moc za info :hug: Už jsem se nemohla dočkat až začnu píchat,ráda bych to měla vše za sebou a už jen čekat,jak to dopadne,jako ty.Ale je mi jasné,že nervíky asi neustanou :-? ,že? A jak se cítíš teď? A jaký máš režim, myslím,jestli normálně ukízíš,vaříš apod.?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
19.6.11 22:27

Ahoj KAci, at se u tebe bobanci drzi :kytka:
Agy, konecne jses dockala stimulace, uvidis, jak folici pekne porostou.

Holky, ja jsem byla ve stredu na injekci - vyvolovacce MS. MS jsem dostala az vcera vecer… zitra jdu do EF na krev na HP, manza taky na krev.
A pak paty den clostik 1-0-1. a okolo 12.DC inseminace. Uplne se tesim.
Budete nektera zitra v Eurofertilu??
PEkny vecer.
Dlouho jsem tady nebyla, mam auva stolicka- zanet dasna u stolicky, takze od patku (vcetne vcerejska a dneska - pohotovost), na vyolachy a vymeny drenu. Uz je mi lepe, tak jsem za vami prisla.
Paaaaaaaaa :hug:

• Citovat
  • Upravit
497
20.6.11 08:06

dobré ránko holky :-P

AGY příjemné píchání ti přeju :roll: :roll: :mrgreen:

LENI kolik dni si po OPU?? testi nejdřív 10tý den po opu,dřív to fááááááááááááááákt nemá smysl,jedině naměříš pregnyl a zmátne tě to :hug: :hug:

Jinak holky já už rezignovala dneska,jsem tu,roštácí řádí :zed: :mrgreen: ,už to kašlu,až usnou,vytřu :roll: :mrgreen: ,páááč už nemáám sílu :mrgreen: :mrgreen: a když jke podezřelý klid,tak se letím podívat :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
20.6.11 08:07

Ahojky holky,
píšu až teď odjela jsem na chatu v pátek se trošku odreagovat :-)
AGY tak už konečně stimuluješ já jsem byla v pátek na prvním UZ po 6 dnech stimulace mám 5 foliku,tak nevím jestli to není málo,ale ještě musí trošku dorůst,tak jsem píchala menopur ještě celý víkend a v sobotu a v neděli večer jsem si začala píchat CETROTIDE a měla jsem super reakci na to kolem vpichu jsem měla červený vlek,tak jsem se trochu zlekla,ale do rána byl pryč
dneska jdu na další UZ a ve středu bych měla jít na OPU,tak snad to klapne
ELLE já jdu dneska do centra na 10 hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
20.6.11 09:31

Ahojky kočky zdravím všechny po delší době :hug: i nové tvářičky…jsme po dovči,bylo super :palec: a našla jsem Vás…Káti mooooc držím palečky Tobě i bobánkům,já myslela,že budeš mít minimálku a ty normální 1 pokus IVF,je to tak?Leni Tobě samozdřejmě taky,já testovala až 15den po IUI a byla tam růžovka…tenkrát jsem myslela ještě na pregnyl,ale vyvedly mě holky z omyluě a bylo to těhu…Ivi ráda Tě vidím,ty jo,to to letí.....mimi je už kusanec :palec: i všem ostatním držím moc palečky..... :kytka: orchi krásní rošťáci :palec: a hnedle dvojnásobně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí