Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Lenko
,vítám tě tady.Jasné,že se zapojuj i když ještě momentálně neřešíš problémy takového typu tak se klidně ptej co tě zajímá.Pokud budeme vědět odpovíme ti na případné dotazy
.
Ahoj Holky, ![]()
Vítám Lenku 72 ![]()
Orchidejko ti jsou fakt k zulíbání,ještě že tihle tak moc nerostou tak budeš mít pocit že máš doma pořád štěně
Kati,jak se cítíš?
Ahoj holky,dobré ráno.Já jdu dnes na KO na gyndu ohledně nemocenské,tak nevím jestli ještě zůstat doma nebo raději do práce
.Jinak Orchidejko,moc slaďoučcí
.Máš s nima asi hodně práce?
AGY:nic právě že nic necítím jenom občas to píchnutí na levé straně.Prsa má citlivá ale mám i před MS ![]()
Ahoj Ivuli
.No teď jsem to psala Agy.No nic se neděje,možná ještě brzy nebo asi nic
.
Kati jen si prodluž nemocenskou co to pujde
![]()
Holky jo,jsou krásní,když chrní alekdyž se to probere,tak je čurbes hned
,ty začátky jsou krušné,až se to naučí čurat a kadit tam jak má
![]()
KATI já taky nic necítila a 9tý den po punkci jsem měla i takové velké ms bolesti,že jsem celý den probulela,že nic,že příjde ms a 10tý den na mě vykoukl dušík
,takže nějaké nevolnosti nebo prsa,na to je brzičko,páč hcg je nizoučkééééééééééééé
,takže nedejte na příznaky,já ty pravé příznaky jako je
,jsem měla tak 7,8 týden,dřív néé
![]()
Příspěvek upraven 21.06.11 v 09:17
proč ten smutný smajlík,na smutnění je ještě přílliš brzy,musíš věřit že to výjde,měli jste dobré vajíčka,tak musíš doufat a nebýt smutná
,já ti budu pořád držet palečky, ![]()
KATI ted jsem koukla na datum ET,takže tvojí bobánci mají teprve 6dní a ještě se asi ani neuhnízdli
,takže nemužeš nic cítit
d zahnizdování dochází 6tý až 10tý den
,já si myslela,že už si víc
předtím
![]()
Děkuji holky jste zlatíčka
.Manžel mi každé ráno hladí břicho a říká:ahoj kluci moji jak jste se vyspinkali
A přitom chce holku tak nevím
Kluci asi na embryjka
.
Kati já myslím že i pozdějš se zavrtávají,pamatuješ na Aduš,jak byla smutná,měla strach že to nevyšlo byla 9 den po ET a začala špinit,tak jsme jí všichni drželi nad vodou a podívej se kde je dneska,čeká nadherné dvojky,takže ono to chce opravdu čas ![]()
To se zas bude dnes gyndař vyptávat
.Co a jak?Já na té diskusi nebyla ještě jak byla Aduš v začátcích.Ale dvojky má fakt moc hezké
.
Katka1311 píše:
Já myslela že se zahnízďují první 4 dny od ET?
Já vám všem tak závidím!!!
Ale v dobrém
Že jste tak odhodlané a nebály se do toho jít. Já mám pořád ještě nějaké zábrany a tak nějak doufám, že to vyjde samo. Tady mě ale nabíjíte takovou energií, že do toho chci jít. Jen ještě musím trochu zatlačit na manžu, bude to celkem těžké ho dostat jen na to spermio..
![]()
Lenka72 píše:
Já vám všem tak závidím!!!Ale v dobrém
Že jste tak odhodlané a nebály se do toho jít. Já mám pořád ještě nějaké zábrany a tak nějak doufám, že to vyjde samo. Tady mě ale nabíjíte takovou energií, že do toho chci jít. Jen ještě musím trochu zatlačit na manžu, bude to celkem těžké ho dostat jen na to spermio..
![]()