Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a neměla jsi světlé vlasy?
Píchám 225IU.
ajak píše:
AGY tak to jsem tě asi neviděla měla jsem černou sukni a žluté tričko a brýle
bříško bolí,ale už to ustupuje myslím,že večer to bude dobré
AGY taky jsem si myslela,že budu mít více vajíček kolik si pícháš toho menopuru? jsem úplně blázen manža teď vysavá a já už jsem chtěla nastoupit s prachovkou a manža říkal jestli jsem normální,že mám jít ležet,ale řekla jsem mu,že pod podmínkou,že si s váma aspoň budu psát
jo jo mám světlý melír
taky jsem píchala stejně AGY,ale neboj nějaké vajíčka tam mít budeš
ajak píše:
jo jo mám světlý melírtaky jsem píchala stejně AGY,ale neboj nějaké vajíčka tam mít budeš
ajak,a ty nemáš nemocenskou? Kde nebo co máš za práci? Já mám šíleně namáhavou,tak na nemoc.jsem.
Katka1311 píše:
Agy a kde pracuješ jestli to můžeš napsat?
Agy77 píše:
Napsala jsem ti soukromou zprávu. Rači,člověk nikdy neví,v práci to říkat nechci.Katka1311 píše:
Agy a kde pracuješ jestli to můžeš napsat?
Ahojky holky,
jsem tu, čtu vás.. jen se zatím nechci moc připojovat do diskuze.. testy jsou už nakoupené, ale mám šílený strach.. příští týden kolem úterka očekávám MS tak se uvidí!!! To už budu zase o něco chytřejší..
Holky, volala jsem dnes do EF, ptala jsem se setřičky jak to vyřešit, kdybych měla ten těhu test //, příští středu to mám zavolat Dr., ale až za tři týdny od ET je KO asi s UZ, což vychází na ten červencový svátek, tak prý, kdyby to bylo pozitvní, přišla bych 8.7.na Ko, což je pátek, že prý Dr.mně už nasměruje.. takže jestli tam bude už dr.Kudělka???
No čau Leni,jak čtu a nenapíšeš tady???Máš velké -
.A co máš nějaké těhu příznaky?A kdy budeš teda testit?
Kači, vůbec nic.. jen asi v pondělí a úterý, jak jsem už psala jsem měla pořád takové píchání v podbříšku.. dokonce i na dotek jsem měla ten spodek nějaký citlivý.. tak nevím, co to bylo..??? ![]()
Takže zatím vše ok.. zbytek uvidíme později..
Co ty? Odpočíváš???
jsem i celkem ráda, že chodím do práce.. že se tak doma nestresuju.. nemyslím pořád na to, atd…
Já taky právě nic ty dva dny nebo tři co mě píchalo v podbříšku ale jinak nic.Ale dnes jsem měla nějakou depku,zalézt do kouta a pobrečet si.A bolela mě hlava a měla jsem zvýšenou teplotu
tak jen doufám že ne nějaká nemoc.
Kači, možná z toho dnešního šíleného vedra.. mohla bolet ta hlava a ten zbytek následoval..
Taky mívám někdy takové depkové myšlenky.. pak jsem zase OK, věřím, že bude vše ok.. a zase naopak..
Ty máš dostat MS jak já.Tedy doufám že ji nedostanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A kdy jdeš testit?