Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katuško,
jo jo mám nervy jsem v práci a mám dneska fofr docela,ale stejně na to myslím,ale furt lepší než bych byla doma sama
no taky jsem včera říkala manželovi,že tam zavolá on,ale taky nemá odvahu,tak to si zbyde zase na mě ![]()
orchidejka píše:
LENI ne né on jezdí po republice a včera byl u nás v Opavě
Lenka72 píše:
Kati, ani ne.. ale poslední dobou má dost služebek a cestování. Ono to je skoro vždy, když jsem už pevně rozhodnuta, že ho postrčím na to spermio.
Už jsme o tom sice mluvili, ale stále mám pocit, že ho nechci do něčeho nutit.. On je takový ten typický chlap, který se tak trochu bojí doktorů a sám tam nepůjde ani zanic!!Takže skloubit to tak, abychom se oba domluvili, na to si musíme vzít dovču. Pracovně to prostě nevychází.
A taky mám hrůzu z toho, že jak uvidí tolik lidí, tak se otočí a řekne, že tam nebude čekat..
Leni,já to sperma od manžela vezla z domu mezi prsama
.Sestra dala kádinku
,manža šikovný doma a já vezla spermijky do EF sama.
Orchidejko,tak Arniku v Opavě znám velice dobře,co já už od nich vyzkoušela bylinek
.Naposledy jsem měla od moc hodné sestřičky ke které jsem chodila cvičit Mojžíšovou napsanou směs bylin přímo od paní Mojžíšové,tak jsem jim tam dala seznam,nechala tam 500kč a šla domů z obrovským pytlíkem bylin
Katka1311 píše:
Leni,já to sperma od manžela vezla z domu mezi prsama.Sestra dala kádinku
Kati, opravdu???!!!!
![]()
Mi řekla sestřička, že sperma musí přivézt manža, že musí podepsat prohlášení, že je vzorek jeho!!!
Kdy to bylo?? Nemůže to být nějaké nové nařízení??
Pokud by to bylo takhle, tak asi nebude problém. Vzorek bychom „odebrali“ doma a já bych tam s ním zajela a zároveň udělala pohovor. ![]()
Ale taky mi řekla, že manža musí jít na odběry krve.. ![]()
Leni,já jsem si tohle zařídala po tom pohovoru,domů jsem dostala zkumavku na vzorek,papír na podepsaní,ale manža se nakonec rozhodl že dá vzorek až tam,ale opravdu to jde,my tam byli v březnu
Ivuli, jsem ráda, žes toto napsala takhle otevřeně!!
U nás to bude úúúúpně stejně!!!!!!!! A proto si i myslím, že tam manža moc nechce.. ![]()
ivulik123 píše:
No my jsme to sperma dávali až tam v EF,ale pro manžu to byl opravdu velký problém,prostě to nešlomy už měli s tímhle problém i ve Fertimedu já měla jít na IUI měla už jsem píchnutý pregnyl,a manža že nic nemá
ve mě by se krve nedořezal.Tak za sestrou,ona že to chápe
asi nejsme jediní a šli jsme nahoru do ubytovacíh pokojů
a pak to už teda šlo no
Katka1311 píše:
Leni,já to sperma od manžela vezla z domu mezi prsama.Sestra dala kádinku
Děvčátka, udělaly jste mi takovou radost!!!!
![]()
Tak já to proberu o víkendu doma a příští týden se objednám do Cinestaru na pohovor
![]()
hmmm,no já to tak vidím že ode dneška se bude jmenovat EUROFERTIL
CINESTAR to zní hnedka líp že jo
![]()
Leni my jsme tam dávali vzorek v dubnu.A nebyl žádný problém.Zaplatila jsem 230,–nebo kolik to bylo už nevím.Doma si manža vykonal potřebu
a já to tam odvezla ale musíš to tam odvézt do 45 min.Jo a manža to podepsal a bylo.
Eurofertil Cinestar,mohli by tam pouštět nějaké filmy když se tam tak dlouho čeká
.
No a ne aspoň by to fakt rychleji utíkalo
.Na zítra budu Andrejko na tebe moc myslet
.