CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
24.6.11 13:25

No mohly by jsme,že jo?Bych chtěla vidět ty tvoje chlupaté bobany :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.6.11 13:30

no to mohly :dance: :dance: :dance: ,někdy příští týden,jak bude hezky,at mužem sedět venku s něma,páč doma za něma budu lítat,at se nevyčurají :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.6.11 13:38

Ahoj holky,dnes jsem byla v EF na UTZ,jestli mi náhodou nenarostli další folíci,ale bohužel ne.Mám jich pořád jen 3,jen povyrostli.Nějak mě to vzalo,že jich je tak málo,že jsem se u dr.rozbrečela,sice mě uklidňoval,řekl pro i proti,byl hodný,ale já mu pořád dávala spoustu otázek,až mi bylo pak trapně.Jsem holky úplně na nervy,protože si říkám,že 3 je strašně málo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :think:
Na OPU jdu v pondělí.Takže celý víkend asi strávím ve stresu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.6.11 13:42

AGY neplááč :hug: :hug: ,já u ivf měla jen dvě a jedo mi zavedli a byla jsem těhu :andel: ,to jak to dpadlo jejiná věc,takže se neboj,někdo má Tři a ještě mu dají jedno do mrazáčku :hug: ,nezáleží na množství ale na kvalitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
24.6.11 13:42

Agy budeš mít 3 kvalitní vajíčka,uvidíš :hug: .Jen musíš být v klidu ať potom bobánci mají klidné prostředí v děloze. :hug: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.6.11 13:46

AGY otěhotní holky s jedním vajíčkem :hug: a co ti na to řekl Jaroš,že tak reaguješ a máš je na obou vaječnících nebo na jednom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.6.11 13:47

Holky děkuju :hug: ,jste zlatíčka,že mě tak uklidňujete :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Celou cestu v autě jsem probrečela až to manžu už štvalo,ale nešlo to zastavit,nevím,možná pracují i ty hormony dohromady s mou děsně citlivou povahou :-( A víte co?Nejvíc jsem se už těšila až příjdu tady na diskusi.
Pořád jsem se dr.ptala,co když tam nebudou vajíčka,co když … pořád co když.Teď zpětně Jaroše opravdu obdivuji,že byl tak klidný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.6.11 13:51

AGY ty si jak já,CO KDYŽ :zed: :zed: :zed: :zed: ,TO JE MOJE OBLÍBENÁ OTÁZKA :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: ze mě ze začátku asi jaroš rostl :mrgreen: :mrgreen: ,ale pak už jsem se neptala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.6.11 13:51
ahoj,ale jsou tam!!To je hlavní!! :wink: :kytka: Držím na pondělí pěsti!!!!
Agy77 píše:
Ahoj holky,dnes jsem byla v EF na UTZ,jestli mi náhodou nenarostli další folíci,ale bohužel ne.Mám jich pořád jen 3,jen povyrostli.Nějak mě to vzalo,že jich je tak málo,že jsem se u dr.rozbrečela,sice mě uklidňoval,řekl pro i proti,byl hodný,ale já mu pořád dávala spoustu otázek,až mi bylo pak trapně.Jsem holky úplně na nervy,protože si říkám,že 3 je strašně málo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :think:
Na OPU jdu v pondělí.Takže celý víkend asi strávím ve stresu :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
24.6.11 13:53

CO KDYŽ........to mám taky v oblibě :mrgreen: ze mě roste manža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.6.11 13:56
Budu se snažit na to už nemyslet,ale je to těžké.Dívala jsem se,jak jsi psala,že bys šla raději víckrát na IVF než to čekání.Strašně moc ti přeju,ať máš na dalším testování // :palec: ,a ať to není z pregnylu,ale těhotenství :andel:
Katka1311 píše:
Agy budeš mít 3 kvalitní vajíčka,uvidíš :hug: .Jen musíš být v klidu ať potom bobánci mají klidné prostředí v děloze. :hug: :hug: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.6.11 13:57
děkuju :hug:
Milupa píše:
ahoj,ale jsou tam!!To je hlavní!! :wink: :kytka: Držím na pondělí pěsti!!!!
Agy77 píše:
Na OPU jdu v pondělí.Takže celý víkend asi strávím ve stresu :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.6.11 14:03

tak jak vidím,asi je na to už Jaroš zvyklý a otrlý :-) ,jsme na tom asi všechny podobně,ale to jsou nervíky a on to chápe.
Byla sranda (teda až teď to tak vidím),jak jsem se ho pořád na něco ptala a sestřička tam byla asi 2×.Vůbec mi nedošlo,proč,až manža na mě,že nějak moc zdržuji,že s ním chtějí mluvit i ostatní :lol:
Orchidejko,mám je jen na pravé straně.Řekl,že se to stává,že někdy jeden vaječník na stimulaci neodpovídá,ale v pondělí řekl,že by bylo lépe mít víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
24.6.11 14:53
To bych si moc přála a samozřejmě i vám všem tady.Agy jen se uklidni!A jak ti psala orchidejka je to i horší. :hug: .
Agy77 píše:
Budu se snažit na to už nemyslet,ale je to těžké.Dívala jsem se,jak jsi psala,že bys šla raději víckrát na IVF než to čekání.Strašně moc ti přeju,ať máš na dalším testování // :palec: ,a ať to není z pregnylu,ale těhotenství :andel:
Katka1311 píše:
Agy budeš mít 3 kvalitní vajíčka,uvidíš :hug: .Jen musíš být v klidu ať potom bobánci mají klidné prostředí v děloze. :hug: :hug: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
24.6.11 17:24

Kde je ta Andrejka :think: :think: :think: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí