Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No mohly by jsme,že jo?Bych chtěla vidět ty tvoje chlupaté bobany
.
no to mohly
,někdy příští týden,jak bude hezky,at mužem sedět venku s něma,páč doma za něma budu lítat,at se nevyčurají
![]()
Ahoj holky,dnes jsem byla v EF na UTZ,jestli mi náhodou nenarostli další folíci,ale bohužel ne.Mám jich pořád jen 3,jen povyrostli.Nějak mě to vzalo,že jich je tak málo,že jsem se u dr.rozbrečela,sice mě uklidňoval,řekl pro i proti,byl hodný,ale já mu pořád dávala spoustu otázek,až mi bylo pak trapně.Jsem holky úplně na nervy,protože si říkám,že 3 je strašně málo
![]()
Na OPU jdu v pondělí.Takže celý víkend asi strávím ve stresu
![]()
AGY neplááč
,já u ivf měla jen dvě a jedo mi zavedli a byla jsem těhu
,to jak to dpadlo jejiná věc,takže se neboj,někdo má Tři a ještě mu dají jedno do mrazáčku
,nezáleží na množství ale na kvalitě ![]()
Agy budeš mít 3 kvalitní vajíčka,uvidíš
.Jen musíš být v klidu ať potom bobánci mají klidné prostředí v děloze.
![]()
AGY otěhotní holky s jedním vajíčkem
a co ti na to řekl Jaroš,že tak reaguješ a máš je na obou vaječnících nebo na jednom?
Holky děkuju
,jste zlatíčka,že mě tak uklidňujete
Celou cestu v autě jsem probrečela až to manžu už štvalo,ale nešlo to zastavit,nevím,možná pracují i ty hormony dohromady s mou děsně citlivou povahou
A víte co?Nejvíc jsem se už těšila až příjdu tady na diskusi.
Pořád jsem se dr.ptala,co když tam nebudou vajíčka,co když … pořád co když.Teď zpětně Jaroše opravdu obdivuji,že byl tak klidný.
AGY ty si jak já,CO KDYŽ
,TO JE MOJE OBLÍBENÁ OTÁZKA
ze mě ze začátku asi jaroš rostl
,ale pak už jsem se neptala
![]()
Agy77 píše:
Ahoj holky,dnes jsem byla v EF na UTZ,jestli mi náhodou nenarostli další folíci,ale bohužel ne.Mám jich pořád jen 3,jen povyrostli.Nějak mě to vzalo,že jich je tak málo,že jsem se u dr.rozbrečela,sice mě uklidňoval,řekl pro i proti,byl hodný,ale já mu pořád dávala spoustu otázek,až mi bylo pak trapně.Jsem holky úplně na nervy,protože si říkám,že 3 je strašně málo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na OPU jdu v pondělí.Takže celý víkend asi strávím ve stresu![]()
Katka1311 píše:
Agy budeš mít 3 kvalitní vajíčka,uvidíš.Jen musíš být v klidu ať potom bobánci mají klidné prostředí v děloze.
![]()
![]()
Milupa píše:
ahoj,ale jsou tam!!To je hlavní!!![]()
Držím na pondělí pěsti!!!!
Agy77 píše:
Ahoj holky,dnes jsem byla v EF na UTZ,jestli mi náhodou nenarostli další folíci,ale bohužel ne.Mám jich pořád jen 3,jen povyrostli.Nějak mě to vzalo,že jich je tak málo,že jsem se u dr.rozbrečela,sice mě uklidňoval,řekl pro i proti,byl hodný,ale já mu pořád dávala spoustu otázek,až mi bylo pak trapně.Jsem holky úplně na nervy,protože si říkám,že 3 je strašně málo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na OPU jdu v pondělí.Takže celý víkend asi strávím ve stresu![]()
tak jak vidím,asi je na to už Jaroš zvyklý a otrlý
,jsme na tom asi všechny podobně,ale to jsou nervíky a on to chápe.
Byla sranda (teda až teď to tak vidím),jak jsem se ho pořád na něco ptala a sestřička tam byla asi 2×.Vůbec mi nedošlo,proč,až manža na mě,že nějak moc zdržuji,že s ním chtějí mluvit i ostatní ![]()
Orchidejko,mám je jen na pravé straně.Řekl,že se to stává,že někdy jeden vaječník na stimulaci neodpovídá,ale v pondělí řekl,že by bylo lépe mít víc.
Agy77 píše:
Budu se snažit na to už nemyslet,ale je to těžké.Dívala jsem se,jak jsi psala,že bys šla raději víckrát na IVF než to čekání.Strašně moc ti přeju,ať máš na dalším testování //,a ať to není z pregnylu,ale těhotenství
Katka1311 píše:
Agy budeš mít 3 kvalitní vajíčka,uvidíš.Jen musíš být v klidu ať potom bobánci mají klidné prostředí v děloze.
![]()
![]()