CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
25.6.11 12:47
Ahoj Ivuli,jsi hodná :hug: :hug: a máš pravdu,kdyby nebyl žádný,tak se asi zblázním :cry: ,děkuju na to pondělí.Mám totiž šílený strach 8-o Z uspání,ale hlavně,kolik vajíček z té trošky bude :think:
ivulik123 píše: Čau holky tak jsem tu zavítala až teď :kytka:
Agy nebuď smutná,vím že ti to je líto,ale musíš si pořád říct že lepší jsou 3 nežli žádný,ještě pořád není nic ztraceno a budu ti držet všechny palce na pondělní OPU
Ajak(Andejko)tak bobany máš u sebe,takže klídek a povinné lenošení :pankac: a za 10 dnů přeji krásnou dálnici se // pruhy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.6.11 12:55
Ahojky Leniku,no,uvidíme v pondělí,kéž bys měla pravdu :hug:
Jak jsem četla na netu,anebo v jiných diskusích (už to i přeháním s tím čtením :lol: ),tak holky psaly,že slaboučká čárka může být hodně dlouho,a pak najednou zesílí,takže vůbec nic není u tebe ztraceno,opravdu :hug:
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
Aji, tak super, že jsou 2bobani u tebe!!! Držím pěsti a jasný výsledek za 14dní!!! :palec:
Agy, někdy míň je víc! neboj, vše bude OK a zavedou se určo silní bojovníci!!!Jinak holky, já teda testila.. je tam strašně slabounká druhá čárečka.. ale podle všeho, když tu Orchidejka dala tu fotku z testíky.. počítám, že je to pregnyl.. :-( Nechcu se zbytečně přesvědčovat, že to bude ok, protože už několikkrát jsem si to takhle zažila, tolik jsem tomu věřila a pak než jsem ten neúspěch rozdýchala.. trochu mi to trvalo.. takže sppíše počítám s dalším termínem v říjnu..
Navíc úspěch!!! :dance: Manža jak byl na nervy z EF, po té naší zkušenosti po OPU, že už tam nikdy více nevkročí.. tak mi včera říkal, že když tedy půjdem na delší pokus k Jarošovi, tak doufá, že už to bude všechno v klidu.. tak jsem byla ráda, že se už uklidnil a stojí zase v tomto při mně!!!
Původně byl totiž po tom všem tak naštvaný, že už ani nechtěl, abychom šli na další pokus.. což byla pro mně rána pod pás.. pak se ale omluvil a věřím, že ten další pokus už nebude tak zmatečný!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 13:31

Tak co Anrei,jaká byla první noc s mimísky :dance: .
Agy holka neboj držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.6.11 17:46
:huban:
Katka1311 píše:
Tak co Anrei,jaká byla první noc s mimísky :dance: .
Agy holka neboj držím palečky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 18:37

Holky tak já dnes udělala test je na něm ho..... :cry: Je jen s /.Už jsem to obrečela,teď dotlačit manžu na další IVF ale kde na to vzít :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
25.6.11 18:52

Katko,
jsi teprv 10DPO a z odpolední moči, neblázni, ještě je brzy :palec:
já dnes brečím celý den :cry: , už jsem přítelovi řekla, ať si najde jinou a plodnou :nevim: , všechno na mě dolehlo a nevím co dál, chtěla bych odjet někam pryč, daleko, změnit prostředí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 18:56

Marti,neblbni přes IVF to půjde,nebo ne?To by mi taky musel manža říct ať si najdu někoho s O.K.spermijkama.A jsme spolu 13 let a vím o jeho problému.Miluju tak či tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
25.6.11 18:59

nahovno je, že jedno IVF stihneme na podzim, když to nevyjde, tak budu muset opět před dalším IVF na laparku, páč mi ten obal na vaječníkách zaroste…ta představa, že před každým ivf absolvovat znovu tu hnusnou operaci, mě děsí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 19:02

Tak doufám,že se zadaří hned na IUI :andel: .Marti odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
25.6.11 19:10

Katko, jsem z Ostravy (ale pocházím z Havířova, zrovna jsem tu u rodičů)…a odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.6.11 19:25
Katko,ještě neplakej :hug: :hug: :hug: Dle toho,kdy jsi byla na ET,a dny,kdy se mimi zahnízďuje,tak na testování to vypadá od 30.6.,aspoň jsem to tak vypočetla.Já,když jsme se snažili přirozeně,tak po 3 roky jsem pořád jen počítala a počítala.Takže Katusko nesmutni :hug:
Katka1311 píše:
Holky tak já dnes udělala test je na něm ho..... :cry: Je jen s /.Už jsem to obrečela,teď dotlačit manžu na další IVF ale kde na to vzít :nevim: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 19:33
Marti,já jsem z Orlové.A kde přesně v OVA bydlíš?Já tam pracuji.
Martina82 píše:
Katko, jsem z Ostravy (ale pocházím z Havířova, zrovna jsem tu u rodičů)…a odkud jsi ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
25.6.11 19:34

bydlím v Porubě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 19:35
Já správně měla testovat Agy až toho 30.6. ale nevydržela jsem to.A ještě kyž mi už jedna holčina psala že už má // a byla stejně na OPU jak já,tak jsem chtěla testnout taky.A výsledek :cry: .
Agy77 píše:
Katko,ještě neplakej :hug: :hug: :hug: Dle toho,kdy jsi byla na ET,a dny,kdy se mimi zahnízďuje,tak na testování to vypadá od 30.6.,aspoň jsem to tak vypočetla.Já,když jsme se snažili přirozeně,tak po 3 roky jsem pořád jen počítala a počítala.Takže Katusko nesmutni :hug:
Katka1311 píše:
Holky tak já dnes udělala test je na něm ho..... :cry: Je jen s /.Už jsem to obrečela,teď dotlačit manžu na další IVF ale kde na to vzít :nevim: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 19:36

Tak já pracuji v Hrabové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie