CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
25.6.11 10:01

Holky já se dnes vůbec necítím jak těhotná :cry:
Do této doby jsem to nějak cítila ale dnes neeee :cry: :cry: :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
25.6.11 10:01

ahoj holky :mavam: ,
tak já jsem včera u Jaroše nebrečela, ale zato doma jsem to ořvala :cry: říkal mi, že ty moje vaječníky jsou úplně celé polycystické, že při té laparce neviděl ani náznak nějakého zvrásnění, no a že tedy jsem měla nulovou šanci otěhotnět, teď mám prý 25%ní šanci otěhotnět normálně, říkal, že v srpnu uděláme IUI a když to nevyjde, tak hned v září IVF, než se ty vaječníky zase obalí tou krustou a přestanou fungovat :poblion: je mi na nic, už zase brečím :pocitac: u Jaroše jsem se tvářila normálně, usmívala jsem se, jenže asi poznal, že jsem z toho v prd…, páč mě začal povzbuzovat a že mě musí dodat trochu optimismu do žil a tak, je zlatý :hug: a taky jsem u něho byla dlouho, jenže jsem už šla asi jako poslední, tak to nikomu nevadilo…jo a čekala jsem hodinu a půl a vedle mě seděla paní, která už byla naštvaná, že tam čeká od desíti (to už bylo asi půl jedné aa šla jenom na kontrolu, tak to jsem jí chápala, že byla naštvaná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.6.11 10:06

tak já právě dostala ms a zítra začínám stimulovat,v pátek první utz v Brně :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,bojím bojím,protože mi ted nasadili dva clostyly denně a mi bylo blbě i po jednom :think: :think: ,tak uvidíme no :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.6.11 10:10

Marti,
holt nemáme to jednoduché!!! Budu moc držet pěsti, ať se zadaří a budeš konečně šťastná a pak už jen maximálně brečet stěstím..
Moc ti rozumím, co cítíš.. já když si vzpomenu co všechno mám už za sebou.. až si to vždycky ukončím slovy.. asi se toho mimča nikdy nedočkám.. Ani to nemůžu psát, protože už bulím i já.. :hug: :hug: :hug:
Jaroš je zlatý a nedám na něj dopustit!!! je to opravdu doktor s velým D a kéž by jich takových bylo více!!!
Já si ten podobný pocit zažila ještě teď v lednu ve Fertimedu.. když jela do Olomouce na KET, nepočítala jsem, že by to mohlo vyjít.. tak jsem se na to nějak připravila.. až teprve když jsme přijeli, začli rozmrazovat zmrzlinky.. po půl hodině čekání mi dr.oznámil, že se rozpadly.. tak jsem byla totál v šoku a toto jsem opravdu nečekala.. držela jsem se zuby nehty, ať nebulím.. ještě jsem rychle zaplatila sestře zamražení a rozmražení 4500kč, vypdla jsem a za dveřmi jsem brečela jako želva.. a řekla si, že tam už oprvadu nevkročím!!! Dost dlouho jsem to rozdýchávala, pořád jsem tomu nemohla uvěřit, jak se to mohlo stát.. Když jsem to pak říkala Jarošovi.. odpověděl na to.. nerozumím tomu, že se jim ty kultivace tak kazí.. Jako že jedna vedle druhé z 11-20vajíček mají pak jen 2 na zavedení a nějaké žebráčky na zamražení.. takže asi tolik..
Buď silná Marti a věř!!! Já se taky snažím a pořád tomu věřím, jen si musím holt počkat.. snad už to tolik nebude trvat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.6.11 10:11

Katulinko :hug: neboj neboj já myslím,že to přijde kdy budeš testit? Káťo jak jsem byla poprvé těhotná tak jsem vůbec nic necitila až když jsem nedostala MS k doktorovi jsem šla,že možná nějaká porucha a byla jsem v 6.týdnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.6.11 10:12
Katka1311 píše:
Holky já se dnes vůbec necítím jak těhotná :cry:
Do této doby jsem to nějak cítila ale dnes neeee :cry: :cry: :cry: .

Kačko, ještě je času dost na dělání závěrů!!! Neboj, bude to OK. Jaroš mi říkal po ET, že kdybych do 14 dní nedostala MS a test byl negativní, že mám ještě počkat.. takže kdo ví!!! Ještě neházejme flintu do žita.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
25.6.11 10:16

Leníku, děkuju za slova útěchy, pobrečela jsem si a je mi trochu lépe :hug:
Katko, prosím tě, na pocity se vykašli, kdybychom se měly všechny řídit pocitama, tak už máme každá deset děcek :mrgreen: ještě je brzo, hlavně buď co nejvíce v klidu, dej si něco dobrého, podívej se na nějakou komedii :mrgreen:
Orchidejko, tak držím palce, ať se to tento cyklus povede a clostík udělá svou práci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
25.6.11 10:17

Ahoj holky :mavam:
Marti,je mi to líto že ta laparka nedopadla nejlíp,ale ber to z té lepší stránky,řekl ti na rovinu co se ve tvém tělíčku děje a teď můžete začít bojovat :wink: vím že to není lehké ale šance je tak musíš jít do boje.Posílám hodně síly a velké obejmutí :hug:

Orchi,já brala vždycky 2 klostíky špatně mi po nich nikdy nebylo.Loni jsem je brala dokonce půl roku a pak jsem se z netu dočetla že by se déle neměl brát že to už potom může být škodlivé.A letos jsem ho měla nasazený na IUI,u mě zabírá celkem dobře,folíků jsem měla dost,ale byly tam i cysty tak to nevyšlo.Tak vy jedete do Brna do Unicy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
25.6.11 10:18

Testit se bojím,fakt mám strach.V úterý mám termín na mrchu,tak kdybych testila zítra,tak by tam mohl být dušík?
Martinko,posílám ti velké :hug: .
Jaroš je fakt super :kytka:
Andrei :hug:
Leni jdeš zas testit? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.6.11 10:20

KATI ,LENI testily jste???? :hug: :hug: :hug: :hug:
IVULI mi pícání nic nedělá,ale z clostylu mě bolel žaludek a ted mám dva,ale ta uvidíme,tu chvilku to vydržím néé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
25.6.11 10:21

Však jo orchi jak ho bereš?Já pokaždé jinak,ale nejlepší je prý 3-7DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.6.11 10:22

Já mám čárku hodně slabou, skoro až neviditelnou.. :nevim: :nevim: :nevim: Ani to tu nedávám, to by jste už fakt neviděli..
Ještě počkám do pondělka, hlavně podle MS, to by pak bylo vyřešené.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.6.11 10:25

Katuško,Leničko moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
25.6.11 11:47
ahojky,já taky!!!! :kytka: :kytka: :kytka:
ajak píše:
Katuško,Leničko moc držím palečky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
25.6.11 12:44
Ahojky Andrei,děkuju za uklidnění :hug: Když jsem četla,že jsi jich taky neměla moc,tak mě to trošičku uklidnilo.Pořád jsem si myslela,že čím víc folikul = víc vajíček = větší šance.Ale klidnější budu až příští týden.Tobě přeji,ať se tě bobánci drží zuby nehty a v den testování // :hug:
ajak píše:
ahojky holky,
teď jsem se dostala k počítačí mám tu neteř a chápete hrála hry :-D tak mám 2 bobánky v břišku a budeme čekat.. ET proběhl v pohodě za minutu nebylo co dělat necitíla jsem vůbec nic :lol: třetí vajíčko nebylo tak dobré,tak ho Jaroš nechtěl zavádět,ale nehodí se ani jako mražáček,ale to nevadí hlavně,že jsou 2
AGY buď v pohodě já měla 4 foliky a taky jenom na pravé straně na levé jsem nic neměla jeden malý ani 2 dny před OPU tam nic nanarostlo jak mi vzali jenom 4 vajíčka,tak jsem to taky viděla,že nic z toho nebude a vidíš 2 vajíčka super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí