CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
26.6.11 09:25
ahoj a hodně štěstíčka ke stimulaci!!Ať píchanečky nebolí!!
orchidejka píše:
DOBRE ránko holky :-P :-P :-P :-P ,držím moc moc palečky všem :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,to přece musí klapnout,neuděláme minimálkam ostudu nééé :cert: :cert: :hug: ,Já dneska dostala první píchaneček a první clostyl :dance: :dance: a už se mě zase začíná zmocnovat trošku nervozitka :oops: :oops: ,klasika,jen se divím,že jsem s ještě nezvykla :zed: :zed: :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.6.11 09:26

Teď tak přemýšlím Orchidejko,ty jdeš na minimálku??Ale to už bude v červenci..to tam ještě na začátku budou v ef?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 09:41

Orchidejko,gratuluji k nové stimulaci :kytka: Kdy máš mít první UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 09:45

jo jo Katulinko dostaneš na zadek :cert: já si myslím,že je brzo,ale chápu tě,že jsi to nevydržela holky jestli to vydržím já si udělám první test až fakt 14 den nechci se celých 14 dní stresovat buť to bude nebo nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 09:48

Andrejko ahoj :mavam: Já vím,já vím už i Ivul mi tady pohrozila :-( .Nechala jsem se zlákat a pak to hodně bolelo a ještě manža k tomu.Ale myslela jsem že mám pár dnů do MS tak by to mohlo ukázat.Teď počkám do termínu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 09:50

hodná holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 09:52

a věř já myslím,že to vyjde citím to v kostech musíme přece holky vozit ty kočárky spolu ne :dance:
Katuško jdeš do práce nebo máš ještě nemocenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 09:57

Andrejko,mám ještě nemocenskou ale jestli se nezadaří tak ji ukončím a půjdu do práce.
Cítíš v kostech,super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.6.11 12:07

MILU já jdu na minimálku do reprofitu v brně :dance: :dance: :dance: ,zkusím ted po dvou nezdarech štěstí jinde,třeba se změna pomuže :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 12:11

Orchidejko,jsem četla někde že ten Reprofit si hodně pochvalují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.6.11 12:22

KATI já ti neodpověděla,zítra tam budu volat,ale řekl mi 7DC a to je v pátek,takže asi pátek a ano,reprofit se specializuje obzvlášt na minimálky :dance: :dance: :dance: ,nevím proč,ale nějak víc tomu ted věřím :andel: ,jdu do toho tak nějak naplno a doufám,že naposledy :andel: :andel: :andel: ,už mám víc než dost andílku :-( :andel: ,tak doufám,že mi pomužou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 12:34

Držím ti palečky,pak řekneš jaké to tam je.A cenově to vychází jak?Je někde na netu cenník? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
26.6.11 12:34

orchidejko,já jsem si myslela že Reprofit je v Olmíku tak to jsem se teda pěkně spletla :zed: a kromě klostíku si už tedy i pícháš injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 12:46

V tom Brně je více možností :cert: .Než tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.6.11 12:53

IVI aano,já si dopíchávala i v eurofetilu a ano,je i v olomouci,ale je prý nějaká pobočka,ale to už máme skoro jedno,a naíc,mi navrhl,žebych mohla na první utz jit k mému gyn a zavolat mu jen co a ja a tam přijet jen na punkci,ale to já zase nechci,chci si to tam očíhnout a né hned přijít do nového prostřední na zákrok :nevim: ,
KATI kámoška tam byla a je to dokonce ještě levnější,tam stojí 10 000 celá minimálka i s transférovu sadou i s na narkozou,takžeo 2500 levněji než v eurofetilu a pak už je t stené,doplatky za injekce + 9CSI na jedno vajucho 1000kč,takže když to spočítáme,tak nám to vyjde nastejno s cestou,hlavně,že ne víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí