Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
orchidejka píše:
DOBRE ránko holky![]()
![]()
![]()
,držím moc moc palečky všem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,to přece musí klapnout,neuděláme minimálkam ostudu nééé
![]()
![]()
,Já dneska dostala první píchaneček a první clostyl
![]()
a už se mě zase začíná zmocnovat trošku nervozitka
![]()
,klasika,jen se divím,že jsem s ještě nezvykla
![]()
![]()
![]()
Teď tak přemýšlím Orchidejko,ty jdeš na minimálku??Ale to už bude v červenci..to tam ještě na začátku budou v ef?
Orchidejko,gratuluji k nové stimulaci
Kdy máš mít první UTZ?
jo jo Katulinko dostaneš na zadek
já si myslím,že je brzo,ale chápu tě,že jsi to nevydržela holky jestli to vydržím já si udělám první test až fakt 14 den nechci se celých 14 dní stresovat buť to bude nebo nebude ![]()
Andrejko ahoj
Já vím,já vím už i Ivul mi tady pohrozila
.Nechala jsem se zlákat a pak to hodně bolelo a ještě manža k tomu.Ale myslela jsem že mám pár dnů do MS tak by to mohlo ukázat.Teď počkám do termínu
.
a věř já myslím,že to vyjde citím to v kostech musíme přece holky vozit ty kočárky spolu ne ![]()
Katuško jdeš do práce nebo máš ještě nemocenskou?
Andrejko,mám ještě nemocenskou ale jestli se nezadaří tak ji ukončím a půjdu do práce.
Cítíš v kostech,super ![]()
MILU já jdu na minimálku do reprofitu v brně
,zkusím ted po dvou nezdarech štěstí jinde,třeba se změna pomuže ![]()
Orchidejko,jsem četla někde že ten Reprofit si hodně pochvalují.
KATI já ti neodpověděla,zítra tam budu volat,ale řekl mi 7DC a to je v pátek,takže asi pátek a ano,reprofit se specializuje obzvlášt na minimálky
,nevím proč,ale nějak víc tomu ted věřím
,jdu do toho tak nějak naplno a doufám,že naposledy
,už mám víc než dost andílku
,tak doufám,že mi pomužou ![]()
Držím ti palečky,pak řekneš jaké to tam je.A cenově to vychází jak?Je někde na netu cenník? ![]()
orchidejko,já jsem si myslela že Reprofit je v Olmíku tak to jsem se teda pěkně spletla
a kromě klostíku si už tedy i pícháš injekce?
IVI aano,já si dopíchávala i v eurofetilu a ano,je i v olomouci,ale je prý nějaká pobočka,ale to už máme skoro jedno,a naíc,mi navrhl,žebych mohla na první utz jit k mému gyn a zavolat mu jen co a ja a tam přijet jen na punkci,ale to já zase nechci,chci si to tam očíhnout a né hned přijít do nového prostřední na zákrok
,
KATI kámoška tam byla a je to dokonce ještě levnější,tam stojí 10 000 celá minimálka i s transférovu sadou i s na narkozou,takžeo 2500 levněji než v eurofetilu a pak už je t stené,doplatky za injekce + 9CSI na jedno vajucho 1000kč,takže když to spočítáme,tak nám to vyjde nastejno s cestou,hlavně,že ne víc ![]()