CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
26.6.11 12:58

Ty jo ty ceny jsou fakt hodně rozdílné :think: .Co CAR to jiné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.6.11 13:21
vlastně jo,já zapomněla.. :oops:
orchidejka píše:
MILU já jdu na minimálku do reprofitu v brně :dance: :dance: :dance: ,zkusím ted po dvou nezdarech štěstí jinde,třeba se změna pomuže :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.6.11 14:26

Ahojte holky,jsem se chtěla zeptat,jestli některá nejede zítra do EF,já tam jdu na tu OPU,a prý tam budeme dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 16:13

AGY moc ti držím palečky na zítra budu na tebe moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 16:15

Katuško ty máš nemocenskou napsanou od Jaroše?dal ti nějaké vycházky jsem 3 dny doma a už mám toho plnou p…
aspoň na chvilku vypadnout ven :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.6.11 16:18
Ajak,jsi hodná :hug: Už vyšiluju celý den,bojím se bojím 8-o
A jak se cítíš ty?Nic už tě nebolí?Po Opu jsi celý den ležela?
ajak píše:
AGY moc ti držím palečky na zítra budu na tebe moc myslet :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 16:21
Andrei,já mám nemocenskou od svého gynekologa a vycházky mám.brala jsem ji od prvního píchance.
Agy držím palečky na zítra :hug: .
ajak píše:
Katuško ty máš nemocenskou napsanou od Jaroše?dal ti nějaké vycházky jsem 3 dny doma a už mám toho plnou p…
aspoň na chvilku vypadnout ven :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.6.11 16:25
Kati,jsi zlatá,pořád musím myslet,jestli z toho vůbec něco bude,myslím ty vajíčka,když jsou jen 3.Ach jo,moc přemýšlím :roll: :think:
A ty budeš testit i zítra nebo počkáš do MS?A nyní tě něco bolí nebo vůbec nic?
Katka1311 píše:
Andrei,já mám nemocenskou od svého gynekologa a vycházky mám.brala jsem ji od prvního píchance.
Agy držím palečky na zítra :hug: .
ajak píše:
aspoň na chvilku vypadnout ven :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 16:32

AGY v den OPU jsem ležela,ale druhý den jsem šla do práce nic nebolelo jenom ten den po OPU teď se citím normálně jako kdyby mi nic nedělali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 16:37

Agy nalaď se pozitivně,prosím.Zítra se ukáže,mocinky budu na tebe myslet :hug: .
Jinak testit zatím nechci počkám do termínu MS a uvidí se.Nic mě nebolí,nic mi nění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.6.11 16:43
Vážně,tak to jsi mě trošku uklidnila.Já mám nemocenskou,takže budu doma stále,ale vycházky mám.A můžu se ještě zeptat,jak dlouho ti to dr.dělal a za jak dlouho jsi mohla jít?A narkóza byla v pohodě?Promiň za tolik otázek,ale jsem hodně nervózní.Jsem posera :roll:
ajak píše:
AGY v den OPU jsem ležela,ale druhý den jsem šla do práce nic nebolelo jenom ten den po OPU teď se citím normálně jako kdyby mi nic nedělali :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.6.11 16:45
Zlatíčko,budu se snažit co to půjde.
Tak to je dobře,že ti zas nic není,aspoň mě vždy 3dny před MS vždy bolelo břicho i prsa.Nevím,jak to máš ty?
Katka1311 píše:
Agy nalaď se pozitivně,prosím.Zítra se ukáže,mocinky budu na tebe myslet :hug: .
Jinak testit zatím nechci počkám do termínu MS a uvidí se.Nic mě nebolí,nic mi nění. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
26.6.11 16:49

Nás ten den bylo na OPU 8 tak to šlo jak na běžícím pasu.Prvně šly na horu 3,já byla v druhé várce.nakoza v pohodě,pan anesteziolog je strašně fajn.Vem si košilku a papuče!
Na pokoji odpočívacím jsem byla asi 20min.a pak jsem šla domů.Hodila jsem ještě řeč s Jarošem,sestra vysvětlila co a jak v případě ET zaplatit a jela jsem domů.Doma jsem ležela,mě dost bolelo bříško ale jiné holky říkaly že je nic nebolelo tak je to asi individuální.NEBOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.6.11 16:49

AGY ty jo tak jak dlouho to dělal to nevím,ale myslím,že tak 10 min možná i méně je to rychlovka neboj :-) pak jsem tam asi tak půl hoďky ležela a pak jsem šla dolu k Jarošovi řekl kolik vajíček se podařilo vzít a šli jsme domů ,nárkoza v pohodě vůbec nic mi nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.6.11 16:54
Andrejko :hug: :hug: :hug: Víš,já se vždycky nějakých zákroků děsně bojím,až moc,i ze zubaře,když mi trhal osmičky,předtím jsem několik dnů nemohla spát :roll: Nevím,proč jsem taková,ale s tím už těžko něco udělám,jen se nyní budu snažit,nejedná se jen o mě,ale i o případné zlatíčka,že
ajak píše:
AGY ty jo tak jak dlouho to dělal to nevím,ale myslím,že tak 10 min možná i méně je to rychlovka neboj :-) pak jsem tam asi tak půl hoďky ležela a pak jsem šla dolu k Jarošovi řekl kolik vajíček se podařilo vzít a šli jsme domů ,nárkoza v pohodě vůbec nic mi nebylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí