Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo ty ceny jsou fakt hodně rozdílné
.Co CAR to jiné ceny.
orchidejka píše:
MILU já jdu na minimálku do reprofitu v brně![]()
![]()
,zkusím ted po dvou nezdarech štěstí jinde,třeba se změna pomuže
Ahojte holky,jsem se chtěla zeptat,jestli některá nejede zítra do EF,já tam jdu na tu OPU,a prý tam budeme dvě.
Katuško ty máš nemocenskou napsanou od Jaroše?dal ti nějaké vycházky jsem 3 dny doma a už mám toho plnou p…
aspoň na chvilku vypadnout ven ![]()
ajak píše:
AGY moc ti držím palečky na zítra budu na tebe moc myslet
ajak píše:
Katuško ty máš nemocenskou napsanou od Jaroše?dal ti nějaké vycházky jsem 3 dny doma a už mám toho plnou p…
aspoň na chvilku vypadnout ven
Katka1311 píše:
Andrei,já mám nemocenskou od svého gynekologa a vycházky mám.brala jsem ji od prvního píchance.
Agy držím palečky na zítra.
ajak píše:
aspoň na chvilku vypadnout ven
AGY v den OPU jsem ležela,ale druhý den jsem šla do práce nic nebolelo jenom ten den po OPU teď se citím normálně jako kdyby mi nic nedělali ![]()
Agy nalaď se pozitivně,prosím.Zítra se ukáže,mocinky budu na tebe myslet
.
Jinak testit zatím nechci počkám do termínu MS a uvidí se.Nic mě nebolí,nic mi nění. ![]()
ajak píše:
AGY v den OPU jsem ležela,ale druhý den jsem šla do práce nic nebolelo jenom ten den po OPU teď se citím normálně jako kdyby mi nic nedělali
Katka1311 píše:
Agy nalaď se pozitivně,prosím.Zítra se ukáže,mocinky budu na tebe myslet.
Jinak testit zatím nechci počkám do termínu MS a uvidí se.Nic mě nebolí,nic mi nění.
Nás ten den bylo na OPU 8 tak to šlo jak na běžícím pasu.Prvně šly na horu 3,já byla v druhé várce.nakoza v pohodě,pan anesteziolog je strašně fajn.Vem si košilku a papuče!
Na pokoji odpočívacím jsem byla asi 20min.a pak jsem šla domů.Hodila jsem ještě řeč s Jarošem,sestra vysvětlila co a jak v případě ET zaplatit a jela jsem domů.Doma jsem ležela,mě dost bolelo bříško ale jiné holky říkaly že je nic nebolelo tak je to asi individuální.NEBOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AGY ty jo tak jak dlouho to dělal to nevím,ale myslím,že tak 10 min možná i méně je to rychlovka neboj
pak jsem tam asi tak půl hoďky ležela a pak jsem šla dolu k Jarošovi řekl kolik vajíček se podařilo vzít a šli jsme domů ,nárkoza v pohodě vůbec nic mi nebylo
ajak píše:
AGY ty jo tak jak dlouho to dělal to nevím,ale myslím,že tak 10 min možná i méně je to rychlovka nebojpak jsem tam asi tak půl hoďky ležela a pak jsem šla dolu k Jarošovi řekl kolik vajíček se podařilo vzít a šli jsme domů ,nárkoza v pohodě vůbec nic mi nebylo