Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ELLO nejsem se jistá,ale mě se zdá,že tam jsou už každý den před týdnem jsem tam chodila na injekce a byli tam pořád,tak zavolej sestře
Dobré ránko
,mě chytla krční a hrudní páteř
,já na to dost trpím a ted jsem před stimulkou chtěla mit vše hotové,tak jsem okna myla a blba a ted se mi palice točí z krku
,tak nahřívám
ELLI tohle tam je naprd
,to mi právě taky vadilo
a vždycky jsem senervačila,aby folici vydrželi třeba přes víkend ![]()
zdravim všechny mate nekdo s kušenost s merionalem dekuji za vaši odpoved zdravi lucie chodim do eurofertilu do ostravy. ![]()
zdravím tě Lucinko zkušenosti nemám s merionalem a co ty jak jsi daleko?
máme to od sebe kousek bydlíš v Petřvaldu já jsem z Havířova?
Ella:o) píše:
Ahoj Ivi,
to by bylo super, ctvrtek by sel, ale oni tam jsou jen PO, ST, PA … tak blbe![]()
Ahoj holky hezký den vám přeji ![]()
S tím že v EF nejsou ty út,a čtvr.,a víkendy..je to na pytel ![]()
Káti,holky ahojky,jak Ti je? ![]()
Leni,dokud nepříjde ms,nevzdávej to
držím palečky mooooc ![]()
Ajak Tobě taky i bobískům všechny palečky ![]()
a Ell Tobě na IUI
hodně štěstí,mě ho dělal dr.Jaroš ještě ve Fertimedu,tak jsem zvědavá,jaké budeš mít pocity z EF ![]()
Ahojte holky
,tak už mám po OPU.Ten strach byl rozhodně horší,než to všechno.Moc moc díky za uklidňování,ještě že tato diskuse existuje
Takže mám 3 vajíčka a teď čekáme do středy,jak na tom budou.Byla tam se mnou ještě jedna holčina,která tady nechodí,tak jsem ji o emiminu řekla,snad příjde.
Jinak,žádnou šílenou bolest necítím,jen je to takové citlivé,že se tam něco dělalo ![]()
Ello,my jsme tam byli na 7:30,vůbec nikdo tam nebyl,pak až jsem šla po OPU ze schodů,tak jsem čučela,kolik tam bylo lidiček
Je možné,že jsi tam toho mého zahlídla
,byl tam celou dobu.
A s tím strachem to je fakt síla,kdyby šlo si jen říct,nebojím se a zabralo by to,bylo by to supr ![]()
Ello,ať máš úspěšné IUI a co se týká času,kdyby bylo potřeba,tak si myslím,že by se dal i ten čtvrtek,záleží,jak se domluvíte.
Kati,jak je tobě při dnešku?Dnes mi jedna sestřička řekla,že testit až po 14 dnech,do té doby se může objevit a taky nemusí nic,takže po 14 dnech ![]()
Jdu si ještě lehnout a koukat na film,pak se tu zas objevím,zatím pa
AGY super výsledek
myslela jsem na tebe celý den tak držím palečky ať máš kvalitní vajíčka neboj určitě jedno bude dobré možná všechny 3 ![]()
jo jo AGY máš pravdu budu taky testit až po 14 dnech ať nemám celou dobu nervy buď to vyjde nebo nevyjde ![]()
Agy ahoj no vidíš šikulka
.Mě je tak nějak normálně
.Dnes mám 10 den od ET a prý je považován za kritický,že hodně žen začne špinit nebo krvácet.Já mám termín na mrchu červenou zítra.
.
Ahoj Ivi,

to by bylo super, ctvrtek by sel, ale oni tam jsou jen PO, ST, PA … tak blbe