CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
27.6.11 10:39

Ahoj Ivi,
to by bylo super, ctvrtek by sel, ale oni tam jsou jen PO, ST, PA … tak blbe :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1093
27.6.11 11:21

ELLO nejsem se jistá,ale mě se zdá,že tam jsou už každý den před týdnem jsem tam chodila na injekce a byli tam pořád,tak zavolej sestře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
27.6.11 11:22

Dobré ránko :-P :-P :-P ,mě chytla krční a hrudní páteř :cry: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: ,já na to dost trpím a ted jsem před stimulkou chtěla mit vše hotové,tak jsem okna myla a blba a ted se mi palice točí z krku :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: ,tak nahřívám

ELLI tohle tam je naprd :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,to mi právě taky vadilo :-( a vždycky jsem senervačila,aby folici vydrželi třeba přes víkend :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
27.6.11 11:25

orchidejko brzo se uzdrav :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.6.11 11:29

merional

zdravim všechny mate nekdo s kušenost s merionalem dekuji za vaši odpoved zdravi lucie chodim do eurofertilu do ostravy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
27.6.11 11:53

zdravím tě Lucinko zkušenosti nemám s merionalem a co ty jak jsi daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
27.6.11 11:56

máme to od sebe kousek bydlíš v Petřvaldu já jsem z Havířova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.6.11 11:57
jejda já jsem vůůůůl mě se to úplně vykouřilo z hlavy
Ella:o) píše:
Ahoj Ivi,
to by bylo super, ctvrtek by sel, ale oni tam jsou jen PO, ST, PA … tak blbe :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.6.11 13:02

Ahoj holky hezký den vám přeji :mavam:
S tím že v EF nejsou ty út,a čtvr.,a víkendy..je to na pytel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
27.6.11 13:09

Káti,holky ahojky,jak Ti je? :hug:
Leni,dokud nepříjde ms,nevzdávej to :hug: držím palečky mooooc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
27.6.11 13:10

Ajak Tobě taky i bobískům všechny palečky :palec:

a Ell Tobě na IUI :kytka: hodně štěstí,mě ho dělal dr.Jaroš ještě ve Fertimedu,tak jsem zvědavá,jaké budeš mít pocity z EF :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.6.11 15:40

Ahojte holky :mavam: ,tak už mám po OPU.Ten strach byl rozhodně horší,než to všechno.Moc moc díky za uklidňování,ještě že tato diskuse existuje :-) Takže mám 3 vajíčka a teď čekáme do středy,jak na tom budou.Byla tam se mnou ještě jedna holčina,která tady nechodí,tak jsem ji o emiminu řekla,snad příjde.
Jinak,žádnou šílenou bolest necítím,jen je to takové citlivé,že se tam něco dělalo :-)

Ello,my jsme tam byli na 7:30,vůbec nikdo tam nebyl,pak až jsem šla po OPU ze schodů,tak jsem čučela,kolik tam bylo lidiček :-) 8-o Je možné,že jsi tam toho mého zahlídla :-) ,byl tam celou dobu.
A s tím strachem to je fakt síla,kdyby šlo si jen říct,nebojím se a zabralo by to,bylo by to supr :-D
Ello,ať máš úspěšné IUI a co se týká času,kdyby bylo potřeba,tak si myslím,že by se dal i ten čtvrtek,záleží,jak se domluvíte.

Kati,jak je tobě při dnešku?Dnes mi jedna sestřička řekla,že testit až po 14 dnech,do té doby se může objevit a taky nemusí nic,takže po 14 dnech :wink:

Jdu si ještě lehnout a koukat na film,pak se tu zas objevím,zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
27.6.11 17:01

AGY super výsledek :potlesk: myslela jsem na tebe celý den tak držím palečky ať máš kvalitní vajíčka neboj určitě jedno bude dobré možná všechny 3 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
27.6.11 17:03

jo jo AGY máš pravdu budu taky testit až po 14 dnech ať nemám celou dobu nervy buď to vyjde nebo nevyjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
27.6.11 17:07

Agy ahoj no vidíš šikulka :potlesk: .Mě je tak nějak normálně :think: .Dnes mám 10 den od ET a prý je považován za kritický,že hodně žen začne špinit nebo krvácet.Já mám termín na mrchu červenou zítra. :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí