Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AGY já si myslím,že se určitě může vyvíjet i to druhé,ale hlavně,že to první se vyvíjí dobře
při prvním pokusu jak jsem byla v březnu se mi nevyvijelo ani jedno hned první den už se přestala vyvíjet a to jsem měla 5 vajíček,tak věř určitě to vyjde držím pěstičky moc moc ![]()
Máš pravdu,musíme věřit všechny,bez toho bychom skončili brzy v blázinci.
A to se ti přestaly vyvíjet hned v den odběru?A co na to dr.,řekl třeba proč?
ajak píše:
AGY já si myslím,že se určitě může vyvíjet i to druhé,ale hlavně,že to první se vyvíjí dobřepři prvním pokusu jak jsem byla v březnu se mi nevyvijelo ani jedno hned první den už se přestala vyvíjet a to jsem měla 5 vajíček,tak věř určitě to vyjde držím pěstičky moc moc
v den odběru byli asi ještě dobré to nevím,ale dostali se do druhého dne po odběru a pak se zastavila
důvod nekvalitní vajíčka
Agy, super. To jedno bude určitě ten pravý bojovníček ![]()
Vzhledem k tomu, že to vypadá na 1 embryjko, tak si ho nech určitě zavést už zítra a bez AH.
A kdyby bylo k světu i to druhé a třetí - tak to bude příjemný bonus
. Kdyby teda fakt vyšly všechny dobře, nechala bych je všechny zavést, nic bych nemrazila…
Moooc držím pěsti na zítřek… ![]()
Holky moje,tak jsem na ten zítřek strašně zvědavá
Ať už bude dobré 1,2 nebo 3,hlavně kdyby se stalo z něj to správné těhotenství až do toho miminka ![]()
Ajak,tobě přeji kolem cca 8.7. tlusté // ![]()
Nency,to by bylo příjemné překvapení,ale moc tomu nevěřím,že všechny,uvidíme.A to AH,co když už udělali
?Nency,kolik jsi ty měla vajíček?Tak,ať se ti miminko zdravě vyvíjí a roste ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat,před ET jste si zaváděly utrogestan?
Agy už jsem ti psala že ten AH se dělá až před transferem.Přeju ať ti to zítra dopadne na
.
Kati,vlastně jo,psala jsi o tom AH ![]()
A všem děkuju za podporu,zítra se ozvu a palečky držím i vám všem ![]()
Ahojky holky,
no teda vás dočíst za jeden den.. to je něco..!!! ![]()
Agy, někdy i ten jeden dobrý bojovníček stačí!!! Já si nikam nevolala, my měli 3 vajíčka a k zavedení bylo jen jedno, až při ET mi embryoložka říkala, že se jen to jedno oplodnilo.. to jsem celkem koukala!!!
Ale byla jsem ráda i za to jedno!!!
Takže zítra bude určo ET, to budu moc držet pěsti a za 14 dní krásné //!!! ![]()
Holky, já pořád špiním, ještě beru utrouš, tak se asi brzdí MS, jak jste se tu už bavily! Ráno jsem si ještě dělala test.. je tam pořád ten hoooodně slabounký duch.. nevím, proč to tam pořád je.. už i teplota začla klesat na 36.9, takže je to jasné.. ![]()
Zítra si ještě pro jistotu zajdu na krev a nechám si udělat HCG, to už snad bude jasno!!!
Jinak Kači nezoufej.. kdyby to opravdu nevyšlo, já si myslím, že se manža nechá zlomit a zkusíte další pokus.. třeba tu minimálku!!!
Můj, co jsme odešli z EF po OPU byl tak nasr.. že už tam nevleze.. pak jsme se i pohádali.. to mi taky řekl, že už další pokus nebude podstupovat.. pak se omluvil a teď se už opět bavíme, že další pokus necháme na září, říjen a opět v EF!!! ![]()
takže jsem moc ráda, protože dr.fakt věřím a teď bych už nerada měnila CAR!!!
Leni,co když ta slabá čárka fakt něco znamená
já ti budu na zítřek držet palce aby tam bylo to si si už dávno zasloužíš
zítra písni,já ti budu držet palce celou noc a celý zítřejší den,papa
Ivul, ale to už je přeci moc dlouho, ne? Měla by postupně sílit a né být pořád skoro neviditelná! Dělala jsem si už tolik testů, ty předcházející byly opravdu krásné bílé, ale je pořád ten slabounký dušík..
Zítra mám volat JArošovi, jak dopadl test, tak uvidím, co mi řekne!!! Jen ať to neznačí nějaké zbytečné problémy.. ty jsem si už při 2.IVF zažila a nestojí to za to!!! To raději rychle dostat MS a pak se chystat na další pokus.. Né, aby se to tak prodlužovalo a nakonec z toho stejně nic nebylo.. jen jsem byla totál psychicky vyždímaná!!!
Leni a kdy máš mít MS?Já jen že u mě když jsem byla 4× těhotná a test jeden až dva dny po vynechané Ms pokaždé negativní až tak 7 až 8 den se mi ukázaly //,takže každé tělo reaguje jinak,někdo má // třeba 25DC a někdo 35DC,já bych jen prostě neházela flintu do žita,kdybys měla čistý test tak to beru že ti to nevyšlo,ale něco tam je tak zítra budeš znát odpověd co to něco znamená. ![]()
MS jsem měla dostat dnes, ale jak jste tu už psaly, možná mi ji Utrouš oddaluje..
No, uvidíme ráno, změřím teplotu, ještě tam mám poslední test.. pak zajdu na krev abude jasno..
Já se loučím, dobrou noc holky a děkuji Ivi, za rady.. třeba, kéž by to tak bylo, jak píšeš.. co bych za to dala!!! ![]()
Tak dobrou. ![]()