CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
28.6.11 22:09

Kačko, jj, jdu… snad budou uz folikuli dostatecne velke, ptz v patek me nepusti z prace, takze zitra je jedina moznost :cry: jinak je cela stimulace tento mesic zmarena :pocitac:
Dnes jsem tam volala a v ct, a ut je tam jen sesricka, takze by ve ctvrtek neslo IUI.

Katka1311 píše:
Ello,tak jdeš zítra na IUI?
  • Citovat
  • Upravit
10572
28.6.11 22:13

Ello,držím palečky ať to výjde. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 22:14

Drzim vsechny pesti :palec: :palec:

Agy77 píše:
Tak se hlásím,že manžílek volal,já se jen klepala.Takže se jedno vyvíjí,druhé ještě neví,že je ještě brzy,ale o třetím nemluvil vůbec.Máme zavolat ještě zítra v 9hod.a pravděpodobně bude transfér.Holky,myslíte si,že se může ještě začít vyvíjet i to druhé,aby bylo vhodné taky na transfér nebo už je v háji?
  • Citovat
  • Upravit
28.6.11 22:16

Kačko, dekuji za podporu. Hlavne prosim nehazej flintu do zita, mozna je na // jeste brzo. Kazdy ma jiny organismus. Jsme s tebou :hug:

• Citovat
  • Upravit
28.6.11 22:18

Holky, omlouvam se vam, kterym jsem neodepsala. v rychlosti jsem si napreskacku precetla vase dnestni tri stranyk tehle diskuze… uz jdu chrnet, zitra brzo vstavame a jedem do EF snad na tu IUI, uplne se modlim at to zitra probehne at mam velke foliky :-?
Pa, dobrou noc.

• Citovat
  • Upravit
10572
29.6.11 11:11

Ello,tak jak dopadlo IUI?
Agy už máš asi po ET,hlaď bříško :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
29.6.11 11:15

Leniku,tak jak dopadla krev a testík a co na to vše dr.?Myslím na Tebea držím :palec:

Káti jak je Tobě? :hug:

Ello,hodně štěstí při IUI :-)

Držím holky palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.6.11 11:33

Katuško moc mě to mrzí :cry: moc na tebe myslím :hug: drž se a snad příště už začínám mít taky nějaké divné pocity,že to nevyjde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
29.6.11 11:50

Káti už čtu…moc mě to mrzí :hug: drž se holka :srdce: jsem s Tebou…klidně písni… :srdce:

Ajak a Ty na takové věci nemysli,zkus být optimistická … :hug: a těm bobánkům v bříšku to ulehči…na takové věci je času dost,až příjde ms..... :srdce:

holky je to těžké,ale jak píše Káti musíme bojovat,ať to nakonec vyhrajeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.6.11 11:53

Katuško :hug: :kytka:
drž se, holka :hug: moc mě to mrzí, ale je fajn, že to nevzdáváš a budeš bojovat dál, příště to už musí vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.6.11 11:59

Ahooj holky, vyhlížím Agy jak dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.6.11 12:04

jo jo já taky ještě bude asi tam já jsem tam byla až do 13 hod zálaží kolik jich tam bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.6.11 12:04

jj, to čekání jí nezávidím…třeba ale dávají v Cinestaru něco zajímavého :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
29.6.11 12:07

Andrejko :mavam: ,
a jak je tobě? Pociťuješ nějaké změny? :think:
mě už po operaci skoro nic není, ani ty vaječníky už necítím, ale zato přítel by se teď furt tulil :oops: , až mě to mrzí, páč vím, jak strašně moc by už to miminko chtěl :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.6.11 12:07

jo jo doufám,že nějakou komedii všichni by jsme ji potřebovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie