Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Drzim vsechny pesti
![]()
Agy77 píše:
Tak se hlásím,že manžílek volal,já se jen klepala.Takže se jedno vyvíjí,druhé ještě neví,že je ještě brzy,ale o třetím nemluvil vůbec.Máme zavolat ještě zítra v 9hod.a pravděpodobně bude transfér.Holky,myslíte si,že se může ještě začít vyvíjet i to druhé,aby bylo vhodné taky na transfér nebo už je v háji?
Kačko, dekuji za podporu. Hlavne prosim nehazej flintu do zita, mozna je na // jeste brzo. Kazdy ma jiny organismus. Jsme s tebou ![]()
Holky, omlouvam se vam, kterym jsem neodepsala. v rychlosti jsem si napreskacku precetla vase dnestni tri stranyk tehle diskuze… uz jdu chrnet, zitra brzo vstavame a jedem do EF snad na tu IUI, uplne se modlim at to zitra probehne at mam velke foliky ![]()
Pa, dobrou noc.
Ello,tak jak dopadlo IUI?
Agy už máš asi po ET,hlaď bříško
.
Leniku,tak jak dopadla krev a testík a co na to vše dr.?Myslím na Tebea držím ![]()
Káti jak je Tobě? ![]()
Ello,hodně štěstí při IUI ![]()
Držím holky palečky ![]()
Katuško moc mě to mrzí
moc na tebe myslím
drž se a snad příště už začínám mít taky nějaké divné pocity,že to nevyjde ![]()
Káti už čtu…moc mě to mrzí
drž se holka
jsem s Tebou…klidně písni… ![]()
Ajak a Ty na takové věci nemysli,zkus být optimistická …
a těm bobánkům v bříšku to ulehči…na takové věci je času dost,až příjde ms..... ![]()
holky je to těžké,ale jak píše Káti musíme bojovat,ať to nakonec vyhrajeme ![]()
Katuško
![]()
drž se, holka
moc mě to mrzí, ale je fajn, že to nevzdáváš a budeš bojovat dál, příště to už musí vyjít ![]()
jo jo já taky ještě bude asi tam já jsem tam byla až do 13 hod zálaží kolik jich tam bylo
jj, to čekání jí nezávidím…třeba ale dávají v Cinestaru něco zajímavého
![]()
Andrejko
,
a jak je tobě? Pociťuješ nějaké změny? ![]()
mě už po operaci skoro nic není, ani ty vaječníky už necítím, ale zato přítel by se teď furt tulil
, až mě to mrzí, páč vím, jak strašně moc by už to miminko chtěl ![]()
jo jo doufám,že nějakou komedii všichni by jsme ji potřebovali ![]()
Kačko, jj, jdu… snad budou uz folikuli dostatecne velke, ptz v patek me nepusti z prace, takze zitra je jedina moznost
jinak je cela stimulace tento mesic zmarena 
Dnes jsem tam volala a v ct, a ut je tam jen sesricka, takze by ve ctvrtek neslo IUI.