Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leni,ach joooo
já tady celý den nakukovala a těšila se že napíšeš dobrou zprávu,posílám hodně síly do dalšího boje na září.Naber přes prázdniny hodně pozitivní síly do dalšího bojování.Budu ti držet všechny palce
![]()
Agy,tobě taky držím palečky aby ten jeden bojovníček s tebou vydržel bojovat až do konce,moc ti to přeji a moc moc moc držím palce
![]()
Tak holky dnes jsem byla u té léčitelky.No nevím
.Řekla mi že mám problém se štítnou žlázou a dělohu vybočenou do leva.Tak co si o tom myslíte?Mám chuť zajít za svojí dr.obvoďačkou a ať mi udělá testy na štítnou žlázu,jestli to bude pravda?Agy super,jsem na tebe pyšná
.
Leni…tož kde je zakopaný pes???? Co už máte všechno vyšetřené?? ![]()
no schválně to zkus, jestli Ti to Dr. potvrdí tu štítku…
Jinak, doporučuju toho Wojnara, jak tu psaly holky…taky jsem u něj byla. No, nevím, jestli to byly zrovna ty bylinky, co pomohly, ale každopádně jsem se po nich cítila plná energie a zhubla…
Jo a taky jsem zkusila kineziologii - doporučuju…
Nancy, máme vyšetřené už úplně vše.. přes imunologii, genetiku, krev,.. dá se říct, že jsme oba v pořádku, přes spermiogram a já jsem ok, po této stránce, jen nemám vejcovody, takže mi zbývá pouze pomoc lékařů..
A bohužel nám zřejmě chybí troška štěstí.. to je asi podstatné..
je to už mooooc dlouhý příběh a už se mi ani o tom nechce mluvit.. snažíme se už 5let..
Jinak vše mám napsané v podpisku.. to podstatné v bodech..
Jo, jinak holky, dr. mně nejdříve dost odrazoval od toho užívání prednisonu, že ať ho vysadím, pokud neotěhotním.. a včera změna, pojišťovna mu schválila odběry s nějakým ústavem na tyto protilátky atd.. prostě to co dělá Praha, takže najednou mám prednison brát až do září a pak mi udělá kontrolní odběry, dobré, že??? ![]()
tak papa, přeji pěkný den..
Ahoj holky ![]()
Kači,tak to je dobrý,a tobě nikdy nedělali odběry na Štítnou žlázu?Já si teď nejsem jistá,ale ve Fertimedu mi myslím brali krev hned při tom vstupním pohovoru.Jinak je nějaké spezializované pracoviště v Krnově,loni mi mamka přinesla článek tak jsem se o to dost zajímala,ale já mám Š.Ž.v pořádku a s tou dělohou podle čeho to poznala?
Leni,to je fakt zajímavé otočení od mudr.Jaroše,pak si řekneš co že si máš o tom myslet,že jo?
Kači, vyšetření štítné žlázy patří přece mezi základní vyšetření, než jdeš na IVF..??? Tobě ho nedělali???? ![]()
Zdravím všechny
,děkuji moc holky,že na mě myslíte a držíte palečky,jste zlaté
Nikdo v mém okolí to totiž neví,jen my dva a mí rodiče,takže nemám s kým se o tom bavit,tak jsem ráda,že jsem tady s vámi.
Pořád promlouvám na břicho a hladím,připadám si jak blázen
,ale cítím to tak,že nejsem sama a ať to zlatíčko taky ví,že ho má už teď někdo strašně rád a ať se nebojí přijít na svět ![]()
Leníku,Kati je mi strašně líto,že vám to nedopadlo
,musíte se cítit hrozně
,bolí to,ale věřím,že až se nám všem jednou miminko narodí,bude to mnohonásobnější radost,kterou jiné ženy,které otěhotněly přirozeně,neznají.Samozřejmě jsou šťastné,když si mimi přály,ale my,které se takto snažíme a prožíváme tolik bolesti,budeme o hodně šťastnější.Jistě se mnou souhlasíte?
Ajak,ty už jsi pak i žehlila
?To já se raději ještě nechám obskakovat
,ale není to můj styl,spíš to bylo vždy naopak ![]()
Kati,ještě k tobě, léčitelka ti řekla,že máš něco se štítnou žlázou?Já totiž se na ní léčím už od 11let,mám sníženou funkci,ale díky hormonům,které denně užívám,tak je v normě.Ale vím o různých příznacích,jak poznat,jestli je s ní něco v nepořádku.Těch onemocnění je hodně,snížená nebo zvýšená funkce,zánět,zvětšení aj.Dle čeho to ona na tobě poznala?A co se týká té dělohy… to by přece dr. musel poznat ![]()
jo AGY už jsem žehlila,ale maličko ![]()
holky nevím nevím,ale začíná mě bolet břicho jako bych to měla dostat MS má přijit v pondělí mám docela divný pocit,že u nás asi taky zázrak nebude ![]()
mě taky nevyšetřovali na Štítnou žlázu ![]()
Ahoj holky,to jako fakt že před IVF musí být vyšetření na štít.žlázu????????
Mě ji nedělali!
Agy,jak se to pozná?Poznám to nějak i já?????
To se těžko píše co mi ta léčitelka dělala ale jak měla ruce na břichu(já ležela)tak se mě zeptala co cítím a mě šíleně začalo bolet v levém podbřišku.Pak mi řekla že mi levý vaječník nefunguje na 100% a pak ještě že je to způsobené tím že mám dělohu do leva vybočenou.
A nejlepší je,že levý vaječník vyprodukoval míň folíků než pravý,myslíte že je to tím???? ![]()
no Katuško mě ji taky nedělali ![]()
a s tím vaječníkem to je možné,když jsi tam měla málo foliků,tak v tom případě to mám taky,protože já na levém jsem měla jenom jeden malý folik
ale fakt netuším
ale s tou dělohou to si myslím,že by měl Jaroš poznat na UZ
No jestli má být takové vyšetření tak to nevím proč to nedělal
?Tak už i vyšetř.na šz a ani hormon.profil nedělal tak začínám být znechucená
.
no Katuško jestli nám tenhle pokus nevyjde a půjdeme na další,tak si nechám ty vyšetření udělat
Elli,jak se počítá to IUI.Když za ovulku ti dělají 2×?To je jakojeden nebo 2 pokusy?????
protože když je jenom 6× hrazeno tak se to rychle vybere?