CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
29.6.11 20:21

Leni,ach joooo :hug: já tady celý den nakukovala a těšila se že napíšeš dobrou zprávu,posílám hodně síly do dalšího boje na září.Naber přes prázdniny hodně pozitivní síly do dalšího bojování.Budu ti držet všechny palce :palec: :hug: :palec: :palec: :palec:

Agy,tobě taky držím palečky aby ten jeden bojovníček s tebou vydržel bojovat až do konce,moc ti to přeji a moc moc moc držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
29.6.11 20:32

Agy, odpocivej, uzivej si to a mysli pozitivne :palec:

• Citovat
  • Upravit
10572
29.6.11 21:03

Tak holky dnes jsem byla u té léčitelky.No nevím :think: .Řekla mi že mám problém se štítnou žlázou a dělohu vybočenou do leva.Tak co si o tom myslíte?Mám chuť zajít za svojí dr.obvoďačkou a ať mi udělá testy na štítnou žlázu,jestli to bude pravda?Agy super,jsem na tebe pyšná :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.6.11 21:11

Lenik

Leni…tož kde je zakopaný pes???? Co už máte všechno vyšetřené?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.6.11 21:14

Kači

no schválně to zkus, jestli Ti to Dr. potvrdí tu štítku…
Jinak, doporučuju toho Wojnara, jak tu psaly holky…taky jsem u něj byla. No, nevím, jestli to byly zrovna ty bylinky, co pomohly, ale každopádně jsem se po nich cítila plná energie a zhubla…

Jo a taky jsem zkusila kineziologii - doporučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
30.6.11 05:18

Nancy, máme vyšetřené už úplně vše.. přes imunologii, genetiku, krev,.. dá se říct, že jsme oba v pořádku, přes spermiogram a já jsem ok, po této stránce, jen nemám vejcovody, takže mi zbývá pouze pomoc lékařů.. :-( A bohužel nám zřejmě chybí troška štěstí.. to je asi podstatné..
je to už mooooc dlouhý příběh a už se mi ani o tom nechce mluvit.. snažíme se už 5let..
Jinak vše mám napsané v podpisku.. to podstatné v bodech..
Jo, jinak holky, dr. mně nejdříve dost odrazoval od toho užívání prednisonu, že ať ho vysadím, pokud neotěhotním.. a včera změna, pojišťovna mu schválila odběry s nějakým ústavem na tyto protilátky atd.. prostě to co dělá Praha, takže najednou mám prednison brát až do září a pak mi udělá kontrolní odběry, dobré, že??? :lol:
tak papa, přeji pěkný den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
30.6.11 08:55

Ahoj holky :mavam:
Kači,tak to je dobrý,a tobě nikdy nedělali odběry na Štítnou žlázu?Já si teď nejsem jistá,ale ve Fertimedu mi myslím brali krev hned při tom vstupním pohovoru.Jinak je nějaké spezializované pracoviště v Krnově,loni mi mamka přinesla článek tak jsem se o to dost zajímala,ale já mám Š.Ž.v pořádku a s tou dělohou podle čeho to poznala?

Leni,to je fakt zajímavé otočení od mudr.Jaroše,pak si řekneš co že si máš o tom myslet,že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
30.6.11 09:57

Kači, vyšetření štítné žlázy patří přece mezi základní vyšetření, než jdeš na IVF..??? Tobě ho nedělali???? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
30.6.11 10:51

Zdravím všechny :mavam: ,děkuji moc holky,že na mě myslíte a držíte palečky,jste zlaté :hug: :huban: :hug: :huban: Nikdo v mém okolí to totiž neví,jen my dva a mí rodiče,takže nemám s kým se o tom bavit,tak jsem ráda,že jsem tady s vámi.
Pořád promlouvám na břicho a hladím,připadám si jak blázen :lol: ,ale cítím to tak,že nejsem sama a ať to zlatíčko taky ví,že ho má už teď někdo strašně rád a ať se nebojí přijít na svět :srdce:

Leníku,Kati je mi strašně líto,že vám to nedopadlo :cry: ,musíte se cítit hrozně :-( ,bolí to,ale věřím,že až se nám všem jednou miminko narodí,bude to mnohonásobnější radost,kterou jiné ženy,které otěhotněly přirozeně,neznají.Samozřejmě jsou šťastné,když si mimi přály,ale my,které se takto snažíme a prožíváme tolik bolesti,budeme o hodně šťastnější.Jistě se mnou souhlasíte?

Ajak,ty už jsi pak i žehlila 8-o ?To já se raději ještě nechám obskakovat :-) ,ale není to můj styl,spíš to bylo vždy naopak :-D

Kati,ještě k tobě, léčitelka ti řekla,že máš něco se štítnou žlázou?Já totiž se na ní léčím už od 11let,mám sníženou funkci,ale díky hormonům,které denně užívám,tak je v normě.Ale vím o různých příznacích,jak poznat,jestli je s ní něco v nepořádku.Těch onemocnění je hodně,snížená nebo zvýšená funkce,zánět,zvětšení aj.Dle čeho to ona na tobě poznala?A co se týká té dělohy… to by přece dr. musel poznat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
30.6.11 12:03

jo AGY už jsem žehlila,ale maličko :-D
holky nevím nevím,ale začíná mě bolet břicho jako bych to měla dostat MS má přijit v pondělí mám docela divný pocit,že u nás asi taky zázrak nebude :-(
mě taky nevyšetřovali na Štítnou žlázu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.6.11 14:14

Ahoj holky,to jako fakt že před IVF musí být vyšetření na štít.žlázu???????? :cert: :cert: Mě ji nedělali!
Agy,jak se to pozná?Poznám to nějak i já?????
To se těžko píše co mi ta léčitelka dělala ale jak měla ruce na břichu(já ležela)tak se mě zeptala co cítím a mě šíleně začalo bolet v levém podbřišku.Pak mi řekla že mi levý vaječník nefunguje na 100% a pak ještě že je to způsobené tím že mám dělohu do leva vybočenou.
A nejlepší je,že levý vaječník vyprodukoval míň folíků než pravý,myslíte že je to tím???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
30.6.11 15:48

no Katuško mě ji taky nedělali :cert:
a s tím vaječníkem to je možné,když jsi tam měla málo foliků,tak v tom případě to mám taky,protože já na levém jsem měla jenom jeden malý folik :-( ale fakt netuším :nevim: ale s tou dělohou to si myslím,že by měl Jaroš poznat na UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.6.11 16:11

No jestli má být takové vyšetření tak to nevím proč to nedělal :cert: ?Tak už i vyšetř.na šz a ani hormon.profil nedělal tak začínám být znechucená :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
30.6.11 16:18

no Katuško jestli nám tenhle pokus nevyjde a půjdeme na další,tak si nechám ty vyšetření udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
30.6.11 16:21

Elli,jak se počítá to IUI.Když za ovulku ti dělají 2×?To je jakojeden nebo 2 pokusy????? :nevim: protože když je jenom 6× hrazeno tak se to rychle vybere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí