Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veeru píše:
Ello,tak to je super,tři vajucha,si nosnice,já po clostilu měla vždy jen jedno,jednou dvě
…držím palečky
a my při IUI měli jen 12mil.a dr.nám řekl,že šance je tak 15% jako při norm.styku a povedlo se…
a platila si něco?
Ella:o) píše:
Jinak holky, asi jste mi drzeli dnes opalce vsechny, ptz folici dorostli dva mely 20mm a jeden 17mm… takze se IUI konalo![]()
No ta horsi zprava je, ze dnes mel manza spatny spermijkymel jen 11 mil. a 9% pohyblivost vpred. Takze mi Jaros rikal ze je to tak na IVF
ale zavedl mi to… dve minutky jsem si polezela.. pichli mi Pregnyl…
No a ta nejhorsi zprava je, ze mi rikal ze by bylo nejlepsi jit v patek znova na IUI, ze to bude po tom Pregnylu jeste lepsi nez dnes, no ale ja nemuzu z prace odejit![]()
![]()
Jsem z toho uplne nestastna, nakonec jsme se dohodli, ze tam prijde manza uz na 7 na spermio a v 8:30udelame IUI a povalim do prace, ptz musim byt v praci nejpozdeji v 8:50, abych otevrela…
![]()
snad to stihnu
Lenka72 píše:
Taky mi nejde do hlavy, jak můžou být tak najednou špatný spermijky, když spermio, co vám dělali, bylo ok..?? Je to vlastně 3 měsíce..
JJ, taky jsem cumela, ze tak pekne vyrostli… nene, neplatila jsem nic (teda jen 30KC regulacni poplatek a 30Kc za jednoraz. zrcatko + za pregnyůl- ten jsem si ale uz vizvedla z lekarny minuly tyden- 3krabicky za 430Kc)
Veeru píše:
Ello,tak to je super,tři vajucha,si nosnice,já po clostilu měla vždy jen jedno,jednou dvě
…držím palečky
a my při IUI měli jen 12mil.a dr.nám řekl,že šance je tak 15% jako při norm.styku a povedlo se…
a platila si něco?
Ella:o) píše:
Jinak holky, asi jste mi drzeli dnes opalce vsechny, ptz folici dorostli dva mely 20mm a jeden 17mm… takze se IUI konalo![]()
No ta horsi zprava je, ze dnes mel manza spatny spermijkymel jen 11 mil. a 9% pohyblivost vpred. Takze mi Jaros rikal ze je to tak na IVF
ale zavedl mi to… dve minutky jsem si polezela.. pichli mi Pregnyl…
No a ta nejhorsi zprava je, ze mi rikal ze by bylo nejlepsi jit v patek znova na IUI, ze to bude po tom Pregnylu jeste lepsi nez dnes, no ale ja nemuzu z prace odejit![]()
![]()
Jsem z toho uplne nestastna, nakonec jsme se dohodli, ze tam prijde manza uz na 7 na spermio a v 8:30udelame IUI a povalim do prace, ptz musim byt v praci nejpozdeji v 8:50, abych otevrela…
![]()
snad to stihnu
Myslela jsem, že spermijky zrají 3 měsíce, proto by mělo být po tu dobu spermio cca stejné, nebo aspoň podobné. ale ten rozdíl je teda hodně velký!! To tedy znamená, že když provedou spermio, tak třeba za týden ten výsledek už vůbec nemusí být stejný.. ![]()
Jo,jo spermiogram může být pokaždé jiný a myslím,že i stres ho může ovlivnit,uvidíš Ell,že v pátek bude zase jiný,schválně se zeptej… ![]()
Ivi,vidíš 7mil.a doma se stal zázrak ![]()
Jo dokonce jsem někde na diskuzi četla,že měli spermio jen 5mil. že půjdou na IVF a zadařilo se taky doma
holt je to něco mezi nebem a zemí…
Zdravím všechny,jsem tu jen na skok,jdu raději zas ležet.Takže mám jen 1 zlatíčko,ty ostatní 2 bohužel nic.Kdyby byly 2,tak bych byla možná klidnější,teď moc nejsem úplně veselá,ale člověk musí věřit vždycky.Dr.mi říkal,že po novém se bude vždy zavádět jen jedno,tak prý už patřím do moderní doby,chtěl mě asi uklidnit.No,tak uvidíme.
Měly jste po ET dlouho klidový režim?
Kati,moc moc mě to mrzí,jsem doufala,že se ti to podaří a nám ostatním budeš dávat těhu rady.Hodně síly do dalšího,tentokrát úspěšného pokusu.
Jinak nám sestřička říkala,že dnes volaly tři s pozitivním výsledkem.
Ahojky holky,
tak já taky nemám žádnou dobrou zprávu.. krev negativní, takže všechny dohady konečně vyřešeny..
Mluvila jsem s Dr., tak jsme se domluvili hned na další termín někdy v září, že mám přijít na Ko v srpnu a pak se začne..
No, už nad tím ani nepřemýšlím.. tedy se snažím.. Už to holt musím brát tak nějak, že se bude zkoušet, dokud to nevýjde, tak snad se jednou silné vajíčko i spermijka najde a konečně to zvládnem až do konce..
Agy, tak hodně štěstíčka a hodně pevných nervů, při tom čekání na výsledek!!!
Já dnes mluvila se známou, prý taky v rádiu slyšela, že se nejspíš uzíkoní ET pouze jednoho embrya, zato bude možnost více IVF za život, což by bylo super! Já už o toma taky kdysi četla.. že by se aspoň něco konečně normálního v té naší zemi uzaákonilo???
AGY super
držím pěstičky a odpočívej já jsem ležela 2 dny pak už jsem normálně fungovala,ale šetřím se teď mám nemocenskou tak si to užívám procházky lenošení u televize atd.
žadné uklízení jenom jsem včera žehlila ![]()
jo a že se bude zavádět jedno to je pravda prý to tak chtějí pojišťovny klasika,aby so nejméně platila super naše republika ![]()
Leničko moc mě to mrzí
tak držím palečky na příště
no aby těch více pokusů bylo ![]()
Moc gratuluju…uvidíš, je sice jeden, ale bude stát za to
..Hodně štěstí… ![]()
Jinak, jak ses ptala, tak mi zaváděli 3 embryjka…chytlo se 1.
Já jsem se šetřila hodně tak 3 dny, to se prý embryjka uhnízďujou, pak už jsem fungovala skoro normálně…kromě tahání těžkých věcí jsem dělala všechno…
Ach jo…
. Co na to říct…Užij si pěkně prázdniny a pak hurá do akce…
Můžu se zeptat, který to máte pokus?
nency1 píše:
Ach jo…. Co na to říct…Užij si pěkně prázdniny a pak hurá do akce…
Můžu se zeptat, který to máte pokus?
Nancy.. já jsem tady už takový inventář.. pořád se nějak nedaří!!! Máme za sebou 3 kompletní IVF cykly a toto je 4.IVF, ale jen s minimální stimulací (méně vajíček, méně peněž!!!)