Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AJI přesně tak,taky jsems personálem spokojená,jen ta otvírací doba
,jestli se tomu tak dá říct
,ta je katastrofální
![]()
AJI vubec né,domluvila jse se s tím dr. přes meil a ten mi řekl,že až doje ms,tak se mám objednat a hotovo,takže týden
![]()
Orchidejko, to je fajn, ze z toho mas dobry pocit… hodne na tom zalezi, jak na tebe zapusobi, jak moc jim pak veris…
orchidejka píše:
Ahojte holky,Já tu dlouho nebyla,měla jsem tak bloklý krk a hrudník,že jsem neohla a notase ještě nemám
,ale prý bude dneska,a mi bylo u pc huř,ještě ted to doznívá,ale v poho už
.Jinak dneska jsem byla v reprofitu a mužu říct,že super dojem
![]()
,v EF jsem ten dojem bohužel neměla
,ale moje reakce s mým jedím vaječníkem je stejná jako vždy,3 folikuly zaím,ale byl to první utz,tak snád ještě něco doroste,u punkce bych měla mít 4,5,tak jako vždy,víc asi nevytlačím
![]()
![]()
Orchi a čím stimuluješ?
Ellí tak jak dneska IUI,stihla si práci? Holky a jak dlouho tam tedy to IUI trvá,myslím od doby co s drahoušem příjdete do doby Vašeho odchodu??
Holky hlasim jak to u nas dnes probihalo…
takze IUI probehla..... manza dal sperma uz v 7hod. pak jsme cekali nez se zpracuje… a ve 8:45 se provedlo IUI… do prace jsem samozrejme prisla pozde, takze pruser… ále co me potesila a prekvapilo bylo, ze mel manza 26 milionu spermii a s 28% pohyblivosti (coz ta pohyblivost nic moc), ale ten pocet me prekvapil, jak jsem se ho dozvedela, tak to se mnou malem seklo, samozrejme v dobrem… jeste sem si delala srandu ze aby mi nedali sperma od nekoho jineho… eby takovy skok… a to jsme pred prvnim IUI meli 5 denni pauzu a bylo tak malo a dnes tolik a pritom bylo vcera tulenicko ![]()
Dnes mel JAros dobrou naladu, i minulebyl skveli… normalne se mnou minule vtipkoval, zacal mluvit a vtipkovat i o sexu az jsem se stydela… pak mi mluvil neco o orgasmu, a to zrovna pri tom zavadeni jak jsem byla na te koze
no ted se tomu nahlas smeju, ale v te chvili… chapete to? normalne se me ptal na orgasmus ![]()
No ale dnes se mi zdal ze me trosku tlacil do IVF (teda pokud to ted nevyjde) a to jsme meli pouze 1 cyklus IUI… navic v cervenci by mi ani asi nestihli udelat ani to IUI, protoze to vyjde asi na jejich dovcu
![]()
Veru,
manza odevsza sperma, pul hodky trva nez zkapalni, pak min. hodku cestuje v nejakem stroji v laboratori (zalezi na pohyblivosti – cim mene jsou pohyblive, tim dele musi cestovat- pry treba i 2 hodky) a pak sup na kozu. Zavedeni do delohy trva 1 min. a pak chvilku lezis na koze (minule jsem lezela 5 min. a dnes me nechal asi 10 min.-az jsem z toho byla nervozni, ptz jsem vedela ze uz je po 9 a mela jsem byt uz davno v praci a on to taky vedel…
Veeru píše:
Orchi a čím stimuluješ?Ellí tak jak dneska IUI,stihla si práci? Holky a jak dlouho tam tedy to IUI trvá,myslím od doby co s drahoušem příjdete do doby Vašeho odchodu??
Jinak poprve me to trosku bolelo, no nebo spis takovy neprijemny pocit jakoby mi davali hadicku na cevkovani, takovy to byl pocit a dnes vubec, skoro jsem to necitila.
Elli,vidíš,tak super,spermiogram krása
vidíte holky,jak se to mění…a při samotné IUI je tam sám doktor,který zavádí katetr nebo se sestřičkou,jako jestli mu neasistuješ a nedržíš si zkumavku s dětma sama apod.??
A jak jsou Ty zkumavky popsané to asi nevíš…ve Fertimedu,tam bylo jen fixou jméno ženy…tak práci si nestihla,snad Tě neukamenovali
ale hlavní je,že IUI proběhla,tak super držím palečky
a když jste v těch 9hod.odcházeli bylo tam moc párů??A ráno kolik lidí hned v těch 7hodin?
Holky krásný víkend všem ![]()
Veeru píše:
Elli,vidíš,tak super,spermiogram krásavidíte holky,jak se to mění…a při samotné IUI je tam sám doktor,který zavádí katetr nebo se sestřičkou,jako jestli mu neasistuješ a nedržíš si zkumavku s dětma sama apod.??
A jak jsou Ty zkumavky popsané to asi nevíš…ve Fertimedu,tam bylo jen fixou jméno ženy…tak práci si nestihla,snad Tě neukamenovali
ale hlavní je,že IUI proběhla,tak super držím palečky
![]()
a když jste v těch 9hod.odcházeli bylo tam moc párů??A ráno kolik lidí hned v těch 7hodin?Holky krásný víkend všem
Ello tak to je teda mazec
čumím jak péro z gauče
jak si může doktor vůbec jenom dovolit mluvit o orgasmu když ty jsi před ním na koze z roztáhnutýma nohama
to mi teda mudr.Jaroš pěkně klesnul v očích,že by snad měl málo sexu
![]()
No predstavte si ze oni to nemaji nijak popsane, ma to hned v te strikacce, tak mu too uz prinese ta sestra nebo laborantka a zadne jmeno tam neni, vim to jiste, ptz ted jsem na doktora par minut cekala a tak jsem mela cas si to poradne prohlidnout… jinak u toho IUI je jen samotny doktor, ktery mi da prvni zrcadko apak hadicku zavadi sam…