CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
2.7.11 15:58

Ty jo no to jsou mi novinky,já bych docela přivítala,kdybych si mohla zkontrolovat,jestli to je moje… :think: vím,že to zní divně,ale já jsem docela tvor nedůvěřivý a vůbec v této době,tak jsem si myslela,že alespoň okem zkontroluju zda je to naše např.popiskem na zkumavce apod…i doktor je jen člověk a může se mýlit…jo Elli a podepisovali jste s manželem že souhlasíte s IUI?Jinak první IUI probíhalo jako to druhé asi stejně že jo?

Jinak s tím orgasmem je to fakt zvláštní,no až divný,záleží jak to podal a co řekl… :oops: ale jak píšeš IVI před holkou s roztaž.nohama je to :poblion: přinejmenším nevkusný :roll:

Docela by mě zajímalo jak je to třeba s IUI v Reprofitu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
2.7.11 16:07

Jo holky a kolik tam je tedy toho personálu…?Dr.jeden sestřička asi na recepci a laborantka,co to všechno provádí,takže tři??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
2.7.11 16:50

No, byla jsem z toho v soku jak zacal mluvit o sexu a orgasmu,… on o tom mluvil na pul ve strande napul vazne… ale nikdy jsem se s tim nesetkala ani u meho Dr… natoz jeste u Dr. ktereho jsem videla podruhe 8-o ja jsem mu na to nebyla schopna ani nic odpovedet jak jsem byla v soku :roll:
Jinak je tam jeden Dr. jedna embryolozka a asi 3 sestry. Druhe IUI probihalo stejne jako prvni.

• Citovat
  • Upravit
28
2.7.11 19:07

ahooj

Ahooj holčiny, tak jsem Vás dočetla a jdu Vás v tom hnusném počasí pozdravit…
Koukám, že Jaroš už tu dovolenou fakt potřebuje…nebo minimálně schladit studenou sprchou v těch vedrech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.7.11 19:09

Elli

Moc držím pěsti… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
2.7.11 19:25

Holky, moc vam dekuji za podporu :huban:

• Citovat
  • Upravit
497
3.7.11 12:51

Ahojte holky :-P :-P :-P

Venku je hrozněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,já jsem dneska sama,manža jel do Ostravy radvanic na motorky,přijede až večer a dneska k večeru jdu na utz folíku,tak bojím bojím,snad tam budou a už dost velké :roll: :roll: :roll: ,chvilkama je dost cítím,tak jsem zvědavá :zed: :zed: :zed: ,dám pak vědet.

VEERU tam není jako takhle recepce,je tam jen sesterna a tam jsou dvě sestřičky,přičemž ta jedna spíš lítá u zákroku a ta druhá vyřizuje papíry a jeden dr. embryoložka a minule jse tam viděla i nějaké další posly,když těch zákroku bylo víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.7.11 12:55

orchidejko tak držím palce ať je na UIz hodně folíků,ty jedeš na ten Uz do Brna?jinak venku je opravdu hnusně :zed: já balím dceru jede na týden k babičce a dědovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.7.11 13:36

IVI a kde máš babi a dědu??
já právě at nemusím do Brna,tak jsem se domluvila s mým gyn a on mi to udělá doma v ordinaci :mrgreen: ,já jsem totiž trošku protekční :mrgreen: :mrgreen: ,znám se sjěho manželkou,ta mám ve 4 volat a a řekne mi přesně v kolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.7.11 18:03

Orchi.jůůůů,tak to ti tiše zavidím(myslím tu protekci u gyndaře)to máš fajn a určo až budeš těhu tak ti výjde maximálně vstříc.Ty chodíš do Opavy ke gynekologovi?Já totiž s tím svým moc spokojená nejsem,ale teď to měnit nechci,oni by mě jako těhotnou stejně nikde nevzali.
Babi a děda,je tchýně+tchán manželovi rodiče Kravaře-Kouty,je to kousek od nás snad jen 4km a mě už teď berou tesknice :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.7.11 19:02

holky tak já dopadla blbě :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,v pátek 7mý DC měly folikuly 12 + 11mm a dneska 9DC největší 14,5 13mm a dva po 10mm :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,vubec to nechápu,proč takhle reaguju,už jsem mělatolik pokusu a vždycky ovu pravidelně i punkce a ted tohle :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale prý mohl být špatný ten gonal :cry: :cry: :cry: ,ale i tak,to jsem pak nezareagovala na clostyl :cry: :cry: :cry: :cry: ,takže ještě budem píchat do uterý a v uterý další utz,ale už tomu nevěřím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.7.11 19:07
a co když ti nesedí ten klostík,jsi psala že na něj špatně reaguješ,není potom lepší jít asi rovnou na IVF místo té minimálky.A folíky ještě přeci můžou dorůst,na kdy ti plánovali OPU?
orchidejka píše:
holky tak já dopadla blbě :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,v pátek 7mý DC měly folikuly 12 + 11mm a dneska 9DC největší 14,5 13mm a dva po 10mm :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,vubec to nechápu,proč takhle reaguju,už jsem mělatolik pokusu a vždycky ovu pravidelně i punkce a ted tohle :cry: :cry: :cry: :cry: ,ale prý mohl být špatný ten gonal :cry: :cry: :cry: ,ale i tak,to jsem pak nezareagovala na clostyl :cry: :cry: :cry: :cry: ,takže ještě budem píchat do uterý a v uterý další utz,ale už tomu nevěřím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.7.11 19:27

IVI já už měla minimálku 2× ale jen s jedním clostilem a dopíchnutím pár jednotek puregonu a výsledek bylo 4,5 folikulu mstejně jako u ivf,mám je jeden vaječník,tak as tak reaguju,takže jako takhlemi minimálka sedí,ted jsem měla 2clostyly denně + injekce a reakce taková :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,nechápu to,já s cyklem nikdyproblém neměla :cry: :cry: :cry: ani u stimulek a ted toto :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ,Opu jsem vždy měla 11,12DC a tedjsem 9tý a tam takové prd :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
3.7.11 19:32

no a jak se na ten Uz tvářil ten tvůj gyndař,řekl že je to špatně?Vždyť oni ještě dorůst můžou,já jsem tedy nevěděla že máš jenom jeden vaječník,ale i tak,přeci o proti pátku trošku porostly,tak se třeba posune jenom OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
3.7.11 19:37

IVI já ti nevím :-? :-? :-? :-? :-? :-? ,co bude,v uterý jedem do Brna,tak budu vědět víc :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí