Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka1311 píše:
Hezký den holky i když prší
Elli,držím palečky
Adrejko a Agy co bříška?
Kde je orchidejka?Dnes má mít UTZ,držím ji palečky a myslím na ni.
Ella:o) píše:
Holky, zitra rano jdu na druhe IUI… pak vam napisu co a jak.
Budete tam zitra nektera z vaaas?
Agy mě taky bolelo po ET trochu bříško,pak to přešlo ale já se raději moc nekontrolovala.Jinak každá jsme jiná co jsem měla já nemusíš mít ty.Držím palečky
.
Ahojte holky
,Já tu dlouho nebyla,měla jsem tak bloklý krk a hrudník,že jsem neohla a notase ještě nemám
,ale prý bude dneska,a mi bylo u pc huř,ještě ted to doznívá,ale v poho už
.
Jinak dneska jsem byla v reprofitu a mužu říct,že super dojem
,v EF jsem ten dojem bohužel neměla
,ale moje reakce s mým jedím vaječníkem je stejná jako vždy,3 folikuly zaím,ale byl to první utz,tak snád ještě něco doroste,u punkce bych měla mít 4,5,tak jako vždy,víc asi nevytlačím
![]()
Orchidejko, ke komu jezdíš do toho Reprofitu? Známí chodí k MUDr. Macháčovi a říkají, že super. Už prošli všechny CARY tady u nás (snaží se 7 let!!) a teď jsou tedy v Brně.
LENI ŠTELCL
,to nebyl dr. měli jsme pocit,že se bavíme s kámopšem o flámu
,dneska nám říkal,že on už se nediví ničemu,že měl pár,který se snažil otěhu a 7IVF se nepovedlo a ona mu zavolala,že se jim to doma povedlo přirozeně
,protže já se divila,že mám zasjen 3,když mám víc clostylu a on na mě,podívejte,už se ničemu nedivte
,mužou být dva a muže jich být taky 5
![]()
A orchidejko ty máš minimálku?Na kolik to tam výjde?Je super že si spokojená
.A pracují tam celý týden?Ne jenom některé dny
jako v EF?
Holky, já jsem vám to tady nechtěla psát, neb jste s Jarošem spokojené, ale právě tenhle známý mi o něm moc dobré informace nedal..
![]()
Ale na druhou stranu vím, že pokud se někomu nedaří, tak kritizuje a pokud otěhu vyjde, tak chválí.
Oni teď právě jezdí do Brna a tam je to prý podstatný rozdíl. Možná je pes zakopavný v tom, že u nás (sev.Morava) je celkem vysoké procento párů, kterým se otěhu nedaří a proto jsou CARY přeplněné. V Brně se prý každému případu věnují velmi pečlivě.. ![]()
Leni,já nepíšu jen tak,že se nám nezadařilo ale právě proto,že ta vyšetření měla být aspoň nějaká základní a ne hned šup na IVF.Já to nevím co mám podstoupit a na to tam je dr.v CARu aby mi to řekl!!!!!!!!!!!!!!
KATI ano,mám minimálku a vyjde mě na 10 000 + icsi 1000kč+ injekce léky a ano tam volno není,já bych minimálku stihla i v EF,ale jaroš mi řekl,že jsou ta ty dva dny svátku a oni mají zavřeno
,takže co ti budu povídat
LENI máš pravdu,že komu se povede,tak chválí,mi se poprvé v repromedě nepovedo a šli jsme tam znovu i na druhé ivf,v EF to samé,nevyšla první miniálka,šla jsem tam i na druhou,já ta byla celkem spokojená,sestřičky super,ale tyto věci jako víkendy a jen 3× v týdnu,tak to je coo?? jen jsem měla nervy,at vajucha vydrží,jednou nevydrželo
a proč ,protože byl víkend,už v březnu mi to vyšlo tak tak,páč měli nějaké školení tam,ale vyšlo nám to,jinak taky říkal,že to odložíme na duben
,ale brala jsem to ták,že začínají.ale ted i svátek ,to aby se člověk bál,kdy budu svátek,aby tam byli
takhle to neřeším v neděli na utz a ve sředu punkce a hotovo,ALE už jsem to někomu říkala,myslím,že AGY,že na Brněnské klinikky to nemá,to každopádně,já v EFpři první návštěvě,chtěla utéct
a to vážně,ale jak se to začalo rozjíždět,tak to bylo lepší.zato dneska poprvé v reprofitu a já jsem víc než nadšená
,a už ted vím,že i kdyby se to nepovedlo,tak zkusím ještě poslední ivf tam,ted zkouším minimálky,
orchidejko,já jsem strašně moc ráda,že jsi spokojená.Já taky slyšela na Brno jenom samou chválou i na Unicu škoda jen že je to pro nás docela daleko,ale já tomu věřím že tam je úplně jiný přístup a že ke každému páru se přistupuje individuálně né jako ve Fertimedu všichni stejné léky,stejné injekce a potom když ti nevýjde IVF a ty máš zmařený pokus tak pak se teprve začíná něco dít
Orchi,držím moc palečky
ať to jde dobře… ![]()
Leni,Kati musím na Vás myslet a chci Vám popřát hodně síly do dalšího boje… ![]()
Agy opatruj zlatíčko v bříšku ![]()
Ivu koukám na metřík,jak Ti letí
a jak Ti je?Za chvíli už budete vědět,co to je a chcete to vědět? ![]()
Veeru,poslední dva dny mě celkem pobolívá v podbříšku,tak zas mám bobky,Ko mám až za týden já jsem hrozný plašan,pořád se bojím
a určitě si necháme říct co to bude na to se těším strašně moc,ale tajemství si necháme pro sebe
Orchidejko, píšeš úplně přesně to, co moji známí!!!!
Oni postoupili už několikrát IVF, holku cpali hormonama horem dolem v několika CARech. Až teď v Brně teprve zjistili, že jim u nás neudělali nějaké vyšetření, které patří prý k základním!!! ![]()
Jejich kamarádku prý tak nadopovali, že měla při odběru víc než 30 vajíček!!!
Taky je to prý hodně o penězích, než začnou zkoumat, proč se nedaří otěhu, tak nejdřív prý hned IVF a pak až zjišťují důvod, proč nejde otěhu..
Teď jsou v Brně velice spokojeni, doporučili mi právě MUDr. Macháče, ke kterému chodí. I ostatní jsou prý ale skvělí!! ![]()
ahojky holky,
břicho mě pobolívá,tak fakt brzo očekavám,že dostanu MS ![]()
no jak to tady čtu,tak začínám přemyšlet,že taky půjdu jinam jestli to teď nevyjde jo a jinak dr.Macháč je prý super už mi znamá o něm říkala byli 8 na IVF a furt nic nakonec šla k němu a hned napoprvé otěhotněla,ale taky si myslím,že komu se to povede chválí a komu ne tak nechválí musím říct osobně,že dr.Jaroš se ke mě choval vždycky perfektně i sestry,ale taky mě štve jako Katušku,že neudělal ty vyšetření všechny co měl a popravdě už mi to tam fakt případa jak na běžicím páse a je to tím,že tam je sám a jenom 3 dny v týdnu
všechny chce stihnout