CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
1.7.11 10:43
Ahojky,počasí je fakt hnus,ale když jsem doma mi to až tak nevadí,jen ta nálada je horší.Pořád se pozoruju,do včerejška mě trošilinku bolelo,ale dnes vůbec ne,tak jsem z toho nervózní.Pořád si říkám,že když se v bříšku něco děje,tak bolí.Jak to Kati bylo u tebe?
Orchidejka tu vážně dlouho nebyla :think:
Katka1311 píše:
Hezký den holky i když prší :mavam:
Elli,držím palečky :palec:
Adrejko a Agy co bříška?
Kde je orchidejka?Dnes má mít UTZ,držím ji palečky a myslím na ni :huban: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
1.7.11 10:45
Ello,držím palečky :palec:
Ella:o) píše:
Holky, zitra rano jdu na druhe IUI… pak vam napisu co a jak. :mavam:
Budete tam zitra nektera z vaaas?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.7.11 10:49

Agy mě taky bolelo po ET trochu bříško,pak to přešlo ale já se raději moc nekontrolovala.Jinak každá jsme jiná co jsem měla já nemusíš mít ty.Držím palečky :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.7.11 11:29

Ahojte holky :-D ,Já tu dlouho nebyla,měla jsem tak bloklý krk a hrudník,že jsem neohla a notase ještě nemám :pocitac: ,ale prý bude dneska,a mi bylo u pc huř,ještě ted to doznívá,ale v poho už :roll: .

Jinak dneska jsem byla v reprofitu a mužu říct,že super dojem :dance: :dance: ,v EF jsem ten dojem bohužel neměla :-( ,ale moje reakce s mým jedím vaječníkem je stejná jako vždy,3 folikuly zaím,ale byl to první utz,tak snád ještě něco doroste,u punkce bych měla mít 4,5,tak jako vždy,víc asi nevytlačím :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.7.11 11:54

Orchidejko, ke komu jezdíš do toho Reprofitu? Známí chodí k MUDr. Macháčovi a říkají, že super. Už prošli všechny CARY tady u nás (snaží se 7 let!!) a teď jsou tedy v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.7.11 11:59

LENI ŠTELCL :dance: :dance: :dance: ,to nebyl dr. měli jsme pocit,že se bavíme s kámopšem o flámu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,dneska nám říkal,že on už se nediví ničemu,že měl pár,který se snažil otěhu a 7IVF se nepovedlo a ona mu zavolala,že se jim to doma povedlo přirozeně :mrgreen: :mrgreen: ,protže já se divila,že mám zasjen 3,když mám víc clostylu a on na mě,podívejte,už se ničemu nedivte :mrgreen: :mrgreen: ,mužou být dva a muže jich být taky 5 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.7.11 12:08

A orchidejko ty máš minimálku?Na kolik to tam výjde?Je super že si spokojená :palec: .A pracují tam celý týden?Ne jenom některé dny :mrgreen: jako v EF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.7.11 12:16

Holky, já jsem vám to tady nechtěla psát, neb jste s Jarošem spokojené, ale právě tenhle známý mi o něm moc dobré informace nedal.. :think: :oops:
Ale na druhou stranu vím, že pokud se někomu nedaří, tak kritizuje a pokud otěhu vyjde, tak chválí.
Oni teď právě jezdí do Brna a tam je to prý podstatný rozdíl. Možná je pes zakopavný v tom, že u nás (sev.Morava) je celkem vysoké procento párů, kterým se otěhu nedaří a proto jsou CARY přeplněné. V Brně se prý každému případu věnují velmi pečlivě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.7.11 12:21

Leni,já nepíšu jen tak,že se nám nezadařilo ale právě proto,že ta vyšetření měla být aspoň nějaká základní a ne hned šup na IVF.Já to nevím co mám podstoupit a na to tam je dr.v CARu aby mi to řekl!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
1.7.11 12:26

KATI ano,mám minimálku a vyjde mě na 10 000 + icsi 1000kč+ injekce léky a ano tam volno není,já bych minimálku stihla i v EF,ale jaroš mi řekl,že jsou ta ty dva dny svátku a oni mají zavřeno :roll: :roll: ,takže co ti budu povídat

LENI máš pravdu,že komu se povede,tak chválí,mi se poprvé v repromedě nepovedo a šli jsme tam znovu i na druhé ivf,v EF to samé,nevyšla první miniálka,šla jsem tam i na druhou,já ta byla celkem spokojená,sestřičky super,ale tyto věci jako víkendy a jen 3× v týdnu,tak to je coo?? jen jsem měla nervy,at vajucha vydrží,jednou nevydrželo :pocitac: :pocitac: a proč ,protože byl víkend,už v březnu mi to vyšlo tak tak,páč měli nějaké školení tam,ale vyšlo nám to,jinak taky říkal,že to odložíme na duben :pocitac: :pocitac: ,ale brala jsem to ták,že začínají.ale ted i svátek ,to aby se člověk bál,kdy budu svátek,aby tam byli :roll: :roll: takhle to neřeším v neděli na utz a ve sředu punkce a hotovo,ALE už jsem to někomu říkala,myslím,že AGY,že na Brněnské klinikky to nemá,to každopádně,já v EFpři první návštěvě,chtěla utéct :mrgreen: a to vážně,ale jak se to začalo rozjíždět,tak to bylo lepší.zato dneska poprvé v reprofitu a já jsem víc než nadšená :dance: :dance: ,a už ted vím,že i kdyby se to nepovedlo,tak zkusím ještě poslední ivf tam,ted zkouším minimálky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.7.11 12:43

orchidejko,já jsem strašně moc ráda,že jsi spokojená.Já taky slyšela na Brno jenom samou chválou i na Unicu škoda jen že je to pro nás docela daleko,ale já tomu věřím že tam je úplně jiný přístup a že ke každému páru se přistupuje individuálně né jako ve Fertimedu všichni stejné léky,stejné injekce a potom když ti nevýjde IVF a ty máš zmařený pokus tak pak se teprve začíná něco dít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
1.7.11 13:15

Orchi,držím moc palečky :palec: ať to jde dobře… :kytka:

Leni,Kati musím na Vás myslet a chci Vám popřát hodně síly do dalšího boje… :srdce:

Agy opatruj zlatíčko v bříšku :-)

Ivu koukám na metřík,jak Ti letí 8-o :hug: a jak Ti je?Za chvíli už budete vědět,co to je a chcete to vědět? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.7.11 14:00

Veeru,poslední dva dny mě celkem pobolívá v podbříšku,tak zas mám bobky,Ko mám až za týden já jsem hrozný plašan,pořád se bojím :nevim: a určitě si necháme říct co to bude na to se těším strašně moc,ale tajemství si necháme pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
1.7.11 15:19

Orchidejko, píšeš úplně přesně to, co moji známí!!!!
Oni postoupili už několikrát IVF, holku cpali hormonama horem dolem v několika CARech. Až teď v Brně teprve zjistili, že jim u nás neudělali nějaké vyšetření, které patří prý k základním!!! :cert:
Jejich kamarádku prý tak nadopovali, že měla při odběru víc než 30 vajíček!!! 8-o Taky je to prý hodně o penězích, než začnou zkoumat, proč se nedaří otěhu, tak nejdřív prý hned IVF a pak až zjišťují důvod, proč nejde otěhu..
Teď jsou v Brně velice spokojeni, doporučili mi právě MUDr. Macháče, ke kterému chodí. I ostatní jsou prý ale skvělí!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
1.7.11 16:43

ahojky holky,

břicho mě pobolívá,tak fakt brzo očekavám,že dostanu MS :-(

no jak to tady čtu,tak začínám přemyšlet,že taky půjdu jinam jestli to teď nevyjde jo a jinak dr.Macháč je prý super už mi znamá o něm říkala byli 8 na IVF a furt nic nakonec šla k němu a hned napoprvé otěhotněla,ale taky si myslím,že komu se to povede chválí a komu ne tak nechválí musím říct osobně,že dr.Jaroš se ke mě choval vždycky perfektně i sestry,ale taky mě štve jako Katušku,že neudělal ty vyšetření všechny co měl a popravdě už mi to tam fakt případa jak na běžicím páse a je to tím,že tam je sám a jenom 3 dny v týdnu :-( :-( :-( všechny chce stihnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí