CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
29.6.11 12:10

já teď zažívám komedii doma, včera mi dorazilo Nintendo Wii i s balanční podložkou a sledovat přítele, jak cvičí aerobik je fakt prdel, omládla jsem tím smíchem tak o deset let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
29.6.11 12:19

jo jo to je super už jsem to taky zkoušela měli jsme to na firemní akci a byla to docela sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.6.11 13:14

Káti.. :hug: to je mi moc líto.. :hug: :hug: :hug:
Posílám objetí a moc síly!!!!!! :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.6.11 13:20

Andrejko,prosím snaž se být v klidu a ani nemysli na tu mrchu červenou!!!!Ty ty ty co jsou to za řeči?
Jinak moc vám holky děkuji.
Kde je fakt ta Agy :think: .Ale řeknu vám pravdu,nebudu vám lhát je to moc moc těžké.Manža se to dozvěděl dnes v práci a neměl ani slov,tak jsem zvědavá jak příjde domů :srdce: .Jinak holky dnes jdu k léčitelce,čekací doba je i 2 měsíce ale dnes se uvolnilo tak zajdu uvidíme co řekne.
A co je s orchidejkou :nevim: .

Zlatíčka moje,držte se!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.6.11 13:29

A ještě jak dopadla Ella?Počkám,mám na ní pár otázeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.6.11 13:48

Ahoj Kačko,tak držím na dnešek palce,přeji aby jsi byla u paní léčitelky sppokojená.pak dej vědět jaký jsi z toho měla pocit, :srdce: drž se,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
29.6.11 13:54

Děkuji Ivul :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
29.6.11 14:11
Katka1311 píše:
A ještě jak dopadla Ella?Počkám,mám na ní pár otázeček?

Uz jsem zde, ale zase jen na skok, jsem v praci :-P

• Citovat
  • Upravit
29.6.11 14:17

Kači, ted si docitam pozpatku diskuzi a koukam na to :-( jak to u tebe dopadlo :-( :-( to je hrozny… ale nevzdavej to!!!

• Citovat
  • Upravit
29.6.11 14:24

Jinak holky, asi jste mi drzeli dnes opalce vsechny, ptz folici dorostli dva mely 20mm a jeden 17mm… takze se IUI konalo :dance: :dance:
No ta horsi zprava je, ze dnes mel manza spatny spermijky :-( mel jen 11 mil. a 9% pohyblivost vpred. Takze mi Jaros rikal ze je to tak na IVF :roll:
ale zavedl mi to… dve minutky jsem si polezela.. pichli mi Pregnyl…
No a ta nejhorsi zprava je, ze mi rikal ze by bylo nejlepsi jit v patek znova na IUI, ze to bude po tom Pregnylu jeste lepsi nez dnes, no ale ja nemuzu z prace odejit :zed: :zed: :zed: Jsem z toho uplne nestastna, nakonec jsme se dohodli, ze tam prijde manza uz na 7 na spermio a v 8:30udelame IUI a povalim do prace, ptz musim byt v praci nejpozdeji v 8:50, abych otevrela… :-? :-? snad to stihnu

• Citovat
  • Upravit
10572
29.6.11 14:25

ELLO,poslala jsem ti SZ :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.6.11 14:48

Elli, tak to je fajn, že folíci tak krásně narostli!! :palec:
A v ten pátek to je taky fajn naplánované. Jen ten spěch pak do práce.. :think: Spíše bys měla být v klidu. I tak budeme držet pěsti, ať se to podaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.6.11 14:50

Taky mi nejde do hlavy, jak můžou být tak najednou špatný spermijky, když spermio, co vám dělali, bylo ok..?? Je to vlastně 3 měsíce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
29.6.11 15:15

Ello,tak to je super,tři vajucha,si nosnice :palec: ,já po clostilu měla vždy jen jedno,jednou dvě :think: …držím palečky :palec: a my při IUI měli jen 12mil.a dr.nám řekl,že šance je tak 15% jako při norm.styku a povedlo se… :wink: a platila si něco?

Ella:o) píše:
Jinak holky, asi jste mi drzeli dnes opalce vsechny, ptz folici dorostli dva mely 20mm a jeden 17mm… takze se IUI konalo :dance: :dance:
No ta horsi zprava je, ze dnes mel manza spatny spermijky :-( mel jen 11 mil. a 9% pohyblivost vpred. Takze mi Jaros rikal ze je to tak na IVF :roll:
ale zavedl mi to… dve minutky jsem si polezela.. pichli mi Pregnyl…
No a ta nejhorsi zprava je, ze mi rikal ze by bylo nejlepsi jit v patek znova na IUI, ze to bude po tom Pregnylu jeste lepsi nez dnes, no ale ja nemuzu z prace odejit :zed: :zed: :zed: Jsem z toho uplne nestastna, nakonec jsme se dohodli, ze tam prijde manza uz na 7 na spermio a v 8:30udelame IUI a povalim do prace, ptz musim byt v praci nejpozdeji v 8:50, abych otevrela… :-? :-? snad to stihnu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.6.11 15:15

Leni72 ale spermiogram,může být pokaždé jiny :nevim: ,aspoň můj manža to měl jak na houpačce,mě taky řekli po IUI že to ani na IUI není,myslím ten počet a že jsme na nejlepší cestě jít na IVF,a pak další měsíc se zadařilo doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí