Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já teď zažívám komedii doma, včera mi dorazilo Nintendo Wii i s balanční podložkou a sledovat přítele, jak cvičí aerobik je fakt prdel, omládla jsem tím smíchem tak o deset let ![]()
jo jo to je super už jsem to taky zkoušela měli jsme to na firemní akci a byla to docela sranda ![]()
Andrejko,prosím snaž se být v klidu a ani nemysli na tu mrchu červenou!!!!Ty ty ty co jsou to za řeči?
Jinak moc vám holky děkuji.
Kde je fakt ta Agy
.Ale řeknu vám pravdu,nebudu vám lhát je to moc moc těžké.Manža se to dozvěděl dnes v práci a neměl ani slov,tak jsem zvědavá jak příjde domů
.Jinak holky dnes jdu k léčitelce,čekací doba je i 2 měsíce ale dnes se uvolnilo tak zajdu uvidíme co řekne.
A co je s orchidejkou
.
Zlatíčka moje,držte se!!!!!!!!!
Ahoj Kačko,tak držím na dnešek palce,přeji aby jsi byla u paní léčitelky sppokojená.pak dej vědět jaký jsi z toho měla pocit,
drž se,pa
Katka1311 píše:
A ještě jak dopadla Ella?Počkám,mám na ní pár otázeček?
Uz jsem zde, ale zase jen na skok, jsem v praci ![]()
Kači, ted si docitam pozpatku diskuzi a koukam na to
jak to u tebe dopadlo
to je hrozny… ale nevzdavej to!!!
Jinak holky, asi jste mi drzeli dnes opalce vsechny, ptz folici dorostli dva mely 20mm a jeden 17mm… takze se IUI konalo
![]()
No ta horsi zprava je, ze dnes mel manza spatny spermijky
mel jen 11 mil. a 9% pohyblivost vpred. Takze mi Jaros rikal ze je to tak na IVF ![]()
ale zavedl mi to… dve minutky jsem si polezela.. pichli mi Pregnyl…
No a ta nejhorsi zprava je, ze mi rikal ze by bylo nejlepsi jit v patek znova na IUI, ze to bude po tom Pregnylu jeste lepsi nez dnes, no ale ja nemuzu z prace odejit
Jsem z toho uplne nestastna, nakonec jsme se dohodli, ze tam prijde manza uz na 7 na spermio a v 8:30udelame IUI a povalim do prace, ptz musim byt v praci nejpozdeji v 8:50, abych otevrela…
snad to stihnu
Elli, tak to je fajn, že folíci tak krásně narostli!! ![]()
A v ten pátek to je taky fajn naplánované. Jen ten spěch pak do práce..
Spíše bys měla být v klidu. I tak budeme držet pěsti, ať se to podaří!!!
Taky mi nejde do hlavy, jak můžou být tak najednou špatný spermijky, když spermio, co vám dělali, bylo ok..?? Je to vlastně 3 měsíce.. ![]()
Ello,tak to je super,tři vajucha,si nosnice
,já po clostilu měla vždy jen jedno,jednou dvě
…držím palečky
a my při IUI měli jen 12mil.a dr.nám řekl,že šance je tak 15% jako při norm.styku a povedlo se…
a platila si něco?
Ella:o) píše:
Jinak holky, asi jste mi drzeli dnes opalce vsechny, ptz folici dorostli dva mely 20mm a jeden 17mm… takze se IUI konalo![]()
No ta horsi zprava je, ze dnes mel manza spatny spermijkymel jen 11 mil. a 9% pohyblivost vpred. Takze mi Jaros rikal ze je to tak na IVF
ale zavedl mi to… dve minutky jsem si polezela.. pichli mi Pregnyl…
No a ta nejhorsi zprava je, ze mi rikal ze by bylo nejlepsi jit v patek znova na IUI, ze to bude po tom Pregnylu jeste lepsi nez dnes, no ale ja nemuzu z prace odejit![]()
![]()
Jsem z toho uplne nestastna, nakonec jsme se dohodli, ze tam prijde manza uz na 7 na spermio a v 8:30udelame IUI a povalim do prace, ptz musim byt v praci nejpozdeji v 8:50, abych otevrela…
![]()
snad to stihnu
Leni72 ale spermiogram,může být pokaždé jiny
,aspoň můj manža to měl jak na houpačce,mě taky řekli po IUI že to ani na IUI není,myslím ten počet a že jsme na nejlepší cestě jít na IVF,a pak další měsíc se zadařilo doma ![]()