Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivuli,testovala jsem včera a bohužel
.Myslela jsem že vydržím do termínu MS,která měla dorazit dnes a zatím nic.Tak proto se ptám.Včera dost bolesti bříška tak jsem šla brzy spát,že ráno to tady bude a nic.Tak to bude tím utrošem
.
hmmm,Káti,to mě moc mrzí,ale tím utroušem to být může,že se ti to nechce rozjet
No mě taky moc moc
.A Lenik psal že špiní a já vůbec nic.
No my měli jen jeden jediný pokus,manžel už do dalšího IVF jít nechce i s finanč.důvodů.
Ahooj holky, koukám, že se tu rozjela eurofertilácká diskuze…Můžu se k Vám přidat? Do EF jsem začala chodit od února, v březnu ET a dnes jsem 18tt. Tomu ale předcházely 3 nezdařené pokusy ve Fertimedu..
Jaroš je skvělý, ale už jsem ho pár krát zažila, kdž toho měl moc a nebyl ve formě. Úplně souhlasím, že to čekání tam je šílenééé…už v tom březnu to tam začínal být Cinestar. Teďka jezdíme do Fulneku a tam je čekárna pořád narvaná. Kolikrát přijede z EF i o hodinu později…
Ahoj nency
vitej.
Super že si otěhotněla v EF.Měla si IVF nebo minimálku?
Katka1311 píše:
No mě taky moc moc.A Lenik psal že špiní a já vůbec nic.
No my měli jen jeden jediný pokus,manžel už do dalšího IVF jít nechce i s finanč.důvodů.
zdravim ajak nevim jak se jmenuješ tak to jsme kousek od sebe jmenuji se lucie .v červnu jsem stimulovala menopurem 30 ampuli a nic 3 folikulki ale male, jeden tam byl vetši ale prasknul kdyz jsem mela jit punkci. tak v srpnu zacnu znova stimulovat merionalem .tak jsem zvedava toje už moje druhe ivf .to prvni bylo v gyncentru ostrava 27 tisic ,2 embrijka ale ne zahnizdili se. jinak mam 3 deti cera bude mit 18.let syn 16,a muj mazliček 12.let.ty deti mam s prvniho manželstvi jsem rozvedena a ted mam skoro 3 roky noveho pritele tak chceme miminko.8 cervence jdu na kontrolu mozna že se pustim ted do stimulki u vidim co rekne jaroš .jestli to taky nevijde to tehotenstvi tak jdu v zaři na operaci vaječniku bude jji delat jaroš .jeto super doktor..maš deti ..napiš jak tam budeš..lucka ![]()
Ahooj Katuš, měla jse IVF s darovanými vajíčky, protože moje vaječníky ze sebe prostě nevypudí ani ťuk. Takže klasickou stimulaci jsem neměla. Brala jsem jen Divinu (estrogen), Utrogestan (progesteron) a Prednison (tlumí imunitu).
Jinak je mi líto, že test je /
. MS 100% drží ten Utrogestan. Mi to vždy taky spolehlivě držel a až po vysazení se mrška rozjela. Zatím ale určitě nevysazuj, až Ti řekne Dr. A který den po ET vlastně jsi?
Nency to je super že se takhle zadařilo.Čekala si dlouho na vajíčka?Dnes jsem 11 den od ET.U nás je velký problém se spermijkama.
Katka1311 píše:
Nency to je super že se takhle zadařilo.Čekala si dlouho na vajíčka?Dnes jsem 11 den od ET.U nás je velký problém se spermijkama.
dobré ráno, dámy
![]()
Katko, ještě pořád naděje je, fakt držím palce, ještě neházej flintu do žita, v jedné diskuzi jsem četla, že jedna holka měla negativní těhotenské testy, ale cítila, že je asi těhotná, měla dokonce i MS, no a pak až z krve jí zjistili HCG a byla ve 4. měsíci!!!
Děvčátka chci se zeptat co je takový výtok není bílý ale jakoby hlenovitý a pardon že to tak napíšu ale táhne se mezi prsty
Mám to od včera a nikdy jsem to neměla.
Katuš, v EF jsem nečekala prakticky vůbec. Měla jsem štěstí, vhodná dárkyně byla hned a byla ochotná ihned stimulovat, takže vše trvalo cca měsíc..
.
Ve Fertimedu jsem ale čekala i 7 měsíců, to bylo na bednu…
No, 11. den už na testu většinou slabá čárečka je…ale ještě vyčkej. Někomu opravdu vyskočí později. Který to máte Katuš pokus?
To je naše první IVF a poslední,manža už do toho nechce jít.