CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
28.6.11 08:41

Ivuli,testovala jsem včera a bohužel :cry: .Myslela jsem že vydržím do termínu MS,která měla dorazit dnes a zatím nic.Tak proto se ptám.Včera dost bolesti bříška tak jsem šla brzy spát,že ráno to tady bude a nic.Tak to bude tím utrošem :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.6.11 08:43

hmmm,Káti,to mě moc mrzí,ale tím utroušem to být může,že se ti to nechce rozjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 08:46

No mě taky moc moc :cry: .A Lenik psal že špiní a já vůbec nic.
No my měli jen jeden jediný pokus,manžel už do dalšího IVF jít nechce i s finanč.důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 08:55

ahooj

Ahooj holky, koukám, že se tu rozjela eurofertilácká diskuze…Můžu se k Vám přidat? Do EF jsem začala chodit od února, v březnu ET a dnes jsem 18tt. Tomu ale předcházely 3 nezdařené pokusy ve Fertimedu..

Jaroš je skvělý, ale už jsem ho pár krát zažila, kdž toho měl moc a nebyl ve formě. Úplně souhlasím, že to čekání tam je šílenééé…už v tom březnu to tam začínal být Cinestar. Teďka jezdíme do Fulneku a tam je čekárna pořád narvaná. Kolikrát přijede z EF i o hodinu později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 09:02

Ahoj nency :mavam: vitej.
Super že si otěhotněla v EF.Měla si IVF nebo minimálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.6.11 09:10
Kačko,vím že jsme od sebe jenom o rok,ale nesmíš do vzdát,já bojovala 3 roky a snad to teďka vyšlo,zkus vitamínky,Andrei(andtom)psala o tom aloe vera gelu,já ho nepila ale pomohl i mé spolužacce je tak jak já(34)a čeká první mimi,a já brala ty zelený tabletky chlorellu,kdybys chtěla tak mi písni do SZ dám ti odkaz
Katka1311 píše:
No mě taky moc moc :cry: .A Lenik psal že špiní a já vůbec nic.
No my měli jen jeden jediný pokus,manžel už do dalšího IVF jít nechce i s finanč.důvodů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.6.11 09:12

zdravim ajak nevim jak se jmenuješ tak to jsme kousek od sebe jmenuji se lucie .v červnu jsem stimulovala menopurem 30 ampuli a nic 3 folikulki ale male, jeden tam byl vetši ale prasknul kdyz jsem mela jit punkci. tak v srpnu zacnu znova stimulovat merionalem .tak jsem zvedava toje už moje druhe ivf .to prvni bylo v gyncentru ostrava 27 tisic ,2 embrijka ale ne zahnizdili se. jinak mam 3 deti cera bude mit 18.let syn 16,a muj mazliček 12.let.ty deti mam s prvniho manželstvi jsem rozvedena a ted mam skoro 3 roky noveho pritele tak chceme miminko.8 cervence jdu na kontrolu mozna že se pustim ted do stimulki u vidim co rekne jaroš .jestli to taky nevijde to tehotenstvi tak jdu v zaři na operaci vaječniku bude jji delat jaroš .jeto super doktor..maš deti ..napiš jak tam budeš..lucka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 09:12

ahooj

Ahooj Katuš, měla jse IVF s darovanými vajíčky, protože moje vaječníky ze sebe prostě nevypudí ani ťuk. Takže klasickou stimulaci jsem neměla. Brala jsem jen Divinu (estrogen), Utrogestan (progesteron) a Prednison (tlumí imunitu).

Jinak je mi líto, že test je / :cry:. MS 100% drží ten Utrogestan. Mi to vždy taky spolehlivě držel a až po vysazení se mrška rozjela. Zatím ale určitě nevysazuj, až Ti řekne Dr. A který den po ET vlastně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 09:20

Nency to je super že se takhle zadařilo.Čekala si dlouho na vajíčka?Dnes jsem 11 den od ET.U nás je velký problém se spermijkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.6.11 09:30
Kačko,já teď na netu nebudu až kolem poledne,písla jsem ti SZ,zatím pá v poledne se příhlásím :mavam:
Katka1311 píše:
Nency to je super že se takhle zadařilo.Čekala si dlouho na vajíčka?Dnes jsem 11 den od ET.U nás je velký problém se spermijkama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
28.6.11 09:34

dobré ráno, dámy :mavam: :kytka:
Katko, ještě pořád naděje je, fakt držím palce, ještě neházej flintu do žita, v jedné diskuzi jsem četla, že jedna holka měla negativní těhotenské testy, ale cítila, že je asi těhotná, měla dokonce i MS, no a pak až z krve jí zjistili HCG a byla ve 4. měsíci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 09:40

Děvčátka chci se zeptat co je takový výtok není bílý ale jakoby hlenovitý a pardon že to tak napíšu ale táhne se mezi prsty :nevim: Mám to od včera a nikdy jsem to neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 09:45

ahooj

Katuš, v EF jsem nečekala prakticky vůbec. Měla jsem štěstí, vhodná dárkyně byla hned a byla ochotná ihned stimulovat, takže vše trvalo cca měsíc.. :lol: .
Ve Fertimedu jsem ale čekala i 7 měsíců, to bylo na bednu…

No, 11. den už na testu většinou slabá čárečka je…ale ještě vyčkej. Někomu opravdu vyskočí později. Který to máte Katuš pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
28.6.11 09:47

To je naše první IVF a poslední,manža už do toho nechce jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.6.11 09:48

ahooj

Katuš, může to být hormonama, nebo před MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...