CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
5.7.11 09:56

Kačko,já se tam objednávala telefonicky na doporučení mého gynekologa,ale musela jsem si toto vyšetření vyložene vydupat :cert: jinak bych se k Všetičkovi asi nedostala.Poslal mi domů papíry,je to něco jako rodinný rodokmen šli jsme až k babičkám a dědečkům z každé strany,papírů fakt hodně.Pak jsme tam přijeli na ten pohovor mudr.na to kouknul na ten rodokmen probrali jsme vše co bylo potřeba vzali nám tu krev mě 1 zkumavku manža ten myslím 2 zkumavky a pak to čekání,ono to mělo přijít poštou,ale já už byla po měsící fakt nervní tak jsem tam volala,ale sestra říkala,že musíme prostě čekat oni tu krev posílají dál,ale všechno jsme měli v naprostém pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 10:04

No už jsme tam byli,jak sem čekala syna.Já totiž měla MS a už jsem byla těhotná a pak jim tam neseděli nějaké ty hodnoty a mysleli si že jde o Downa.Taky jsme vypisovali rodokmen a teď nám příjdou domů papíry a musím dopsat do papírů syna.Tak nám asi budou brát tu krev,paš rodokmen tam už mají.
Jinak je tady švagrovka,bydlí v Brně a mají 5 měs.holčičku Kamilku je krásná.Pořád se směje. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
5.7.11 10:31
A tak to jsi asi hlídací teta?
Katka1311 píše:
No už jsme tam byli,jak sem čekala syna.Já totiž měla MS a už jsem byla těhotná a pak jim tam neseděli nějaké ty hodnoty a mysleli si že jde o Downa.Taky jsme vypisovali rodokmen a teď nám příjdou domů papíry a musím dopsat do papírů syna.Tak nám asi budou brát tu krev,paš rodokmen tam už mají.
Jinak je tady švagrovka,bydlí v Brně a mají 5 měs.holčičku Kamilku je krásná.Pořád se směje. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.7.11 11:37

Ahojte holky,tak mám nakonec 3 folíky a všechny mají přes 16mm,prý dbrý,sliznice 10mm,taky prý super,ještě dneska jsem dopíchla zbytky,přes 100j aby to ještě povyrostlo a večer budu píchat pregnyl,tak jsem ráda,že to ta dpadlo,na druhou stranu,mohly být větší,ale dr. říkal,že si je jistý,že ještě vyrostou :nevim: ,tak snad ano,jinak by to asi nedělal a ve čtvrtek mám OPU,

Kati na chromozomy ti určo nebrali v EF,to bych se mooooooooooooc divila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 12:26

Určitě ne,oni nám brali krev jen jednou a to fááááákt 2 dny před OPU a na to určo ne.
Držím ti palce orchidejko :hug: .
Héj holky ona je krásná ta malá pošlu fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 12:36

Tak přikládám fotečku je na ní i moje dcera Simča :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.7.11 12:55

Ahojte holky,jsem se chtěla zeptat,za jak dlouho Pregnyl vyprchává z těla?Měla jsem 10tis.jednotek.Nevydržela jsem s testováním,jen jsem dnes zkusila :wink: ,ale nepřikládám tomu nějakou váhu kvůli tomu Pregnylu.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 13:09

Agy ahoj :mavam: .Jedna jednotka Pregnylu vyprchává z těla 1 den,tak 10000j je 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.7.11 13:13

KATI jéé,ukradni jí,já si pro ni přijedu :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

AGY tak mi vyprchával dlouho :pocitac: :pocitac: ,ale zkus jednotky dělit každý den 1,5krát,tak se prý počítá pregnyl,tak hod nám testík prosííííííím a kolik dní si po punkci,třeba to už není pregnyl :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ,dokaž nám,že to v EF jdeeeeeeee :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.7.11 13:15

Holky zdravím a přeji krásné svátky :-)

Agy ukaž testík :wink: my to s holkama vykoumáme :wink:

jinak jak píše Káti,10dní :wink: ale třeba už je to čárka miminkovská :hug: moc Ti to přeju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.7.11 13:26

Agy kuk tu 5 000j :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 13:28

Orchidejka má pravdu,ukaž jestli se daří i EF.
Mě to sklamalo.Dr. a sestry v poho ale proč nedělají ta vyšetření :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.7.11 13:30

KATI taky dr. a sestry ok,,ale mi se nelibí to zaváděni po 48hodinách s AH :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Kati dneska jsem byla u sálu v reprofitu a popravdě,to jsou sály 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o ,namakané,a dneska jsme tam byli jen my,česky hovořící 8-o :mrgreen: ,byli tam Tři páry mluvící anglicky 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.7.11 13:32

Holky,kéž by to byla miminkovská čárečka :andel:
Byla jsem 27.6. na OPU.Pročítala jsem spoustu info ohledně toho Pregnylu,takže jsem už z toho zmatená,prý je to jak u koho.Ještě se nechci radovat,ale fotečku sem dám,jestli se mi to podaří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 13:33

To jako fakt? 8-o
Tak asi mají dobré výsledky,když tam jezdí i zahraniční :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí