CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
6.7.11 12:19

VEERU ano i v Repromedě tam byl se mnou manža a držel mě zaruku,nádherný zážitek,ale v repromedě bez plazmy a hudby,psala jsem si s holkama a říkaly,že to tak je :srdce: ,tak doufám,že nějaký ET bude a že to taky zažiju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 12:22

Holky a od kdy bude platit ten zákon o zavedení pouze jednoho embryjka,víte to někdo,nebo se o tom zatím jen jedná a mluví?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 12:23

Orchi,holky a co je teda lepší Reprofit nebo Repromeda,obojí je v Brně že??

orchidejka píše:
VEERU ano i v Repromedě tam byl se mnou manža a držel mě zaruku,nádherný zážitek,ale v repromedě bez plazmy a hudby,psala jsem si s holkama a říkaly,že to tak je :srdce: ,tak doufám,že nějaký ET bude a že to taky zažiju :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 12:30

Reprofit,já už mužu porovnat,v repromedějsem otěhotněla,ale i tak je lepší podle dr. a celkové ochoty Reprofit :palec: ,ale to je jen muj názor jo a Repromeda je nejdražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 12:35

Orchi díky :hug:

Holky co jste byly v EF na ET nedělá ultrazvuk a manža tam není,jak to vůbec probíhá tam?? Jak dlouho to je kdo u toho je atd…?? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.7.11 12:43
Veeru,já myslím že od nového roku,já jsem to četla minulý týden v blesku a právě tam bylo napsáno že IVF se bude provádět až do 55 let a žena bude mít nárok na 4 cykly IVF ale jenom s jedním embryjkem,škoda že jsem už ty noviny vyhodila,pa
Veeru píše:
Holky a od kdy bude platit ten zákon o zavedení pouze jednoho embryjka,víte to někdo,nebo se o tom zatím jen jedná a mluví?? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 12:47
Orchidejko,tak teď čumím 8-o ,co jsi napsala o tom,že tam je s tebou manžel atd.To je tak nádherné už při té představě :andel: Představ si,že já jsem ho prosila,aby u ET mohl být se mnou a on řekl,že to nepřipadá v úvahu,a že to zavádět ani nebude,aby tam mohli partneři být.Ale to by pro tu ženskou bylo něco úžasného,a nejen pro ni,pro toho chlapa taky,probůh.Hlavně,že se pořád kecá o psychice,ať jsme v pohodě atd.,tak k sakru,proč pro to něco víc neudělají?????????????????? :cert: Omlouvám se,že jsem se tak rozčílila,ale když si to člověk uvědomí,tak… :cert: Jinak,před transferem,jak jsem tam ležela,tak mi ještě řekl,že ať s tím moc nepočítám,pak mluvil o tom jednom,že je šance menší,ať se na to tak neupínám,pak zas,že je to už moderní,že se stejně bude zavádět jedno.Tak,kde je potom ta optimistická představa,že jsme těhotné?Ještě v šatně mi sestřička říkala,že člověk musí věřit,že psychika je důležitá,a že se už musím cítit těhotně,a pak taková ledová sprcha od dr.???
orchidejka píše:
AGY ale co to kecá :cert: :cert: :cert: :cert: ,kruci on nás u ET akorát ta rozhodí,to rozhodl i mě :cert: :cert: :cert: ,já otěhotněla s jedním 4buněčným a nejsem rozhodně sama a za chvli tady bude zákon,že se bude vkládat pouze jedo,je jedno,jestli se vloží jeden nebo dva,evidentně pokud by to nevyšlo,tak nebyli v pořádku,tak co reptá,rozhodně to jde,holky on mě rozhodil u každého ET,a to jsme málem skončili u darovaných vajíček,chápete to :cert: :cert: :cert: ,kruci v reprofitu dělají ET a vidíte bublinku/y na plazmě,je u toho manža a ještě vám k tomu pustí hudbu a udělají utz přes bčicho aby viděli,kde to je a dají fotečku,tak tomu říkám přístup a né takhle,v repromedě si taky dali záležet,když jsem mrčela,že mám jen jedno,tak mi všichni říkali,že to je v pořádku,vždyt většina má jedno a jela jsem domu s klidem a né takhle :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 12:52

AGY mi taky nechtěl manžu dovolit :cry: :cert: :cert: ti říkám,mi vykládal,že evidentně bude někde problém,že z 5ti vajíček vyržely2,a začal mluvit o darovaných,chápeš to :cry: :cry: :cry: :cert: :cert: :cert: ,protobha,dyt darovaná jsou ta poslední věc,když už žena nenastimulje ani jedno vajíčko :zed: :zed: :zed: ,tak si to dovedeš představit,c t se mnou udělao a u prvního pokusu už taky mluvil o druhém,to si v Brněnských CARECH nedovolili,tam je to uplně o něčem jiném a manža mi včerana dálnici řekl,že ho sere,že jsme do toho Brna nejeli hned v Březnu :zed: :zed: a mě ted taky,vyšli mi tam vstříc i tm,že jsem tam vubec nemusela na ultrazvuky a stačilo přijet jen na OPU,ale to já nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.7.11 12:54

Agy,aby to za chvíli taky nebylo v EF jenom o penězích,vytřískat co nejvíc,protože kdyby byl férovej tak ti mohl třeba na rovinu říct že vajíčko není kvalitní a nemusel ti ho zavádět a ty bys měla ušetřené penízky,a třeba by další cyklus byl úspěšnější.To je jenom takový můj nadhled jak se na to dívám já,ale co píše orchidejka tak ten přístup se zatím nemůže ani srovnávat,a ještě si říkám proč by to chlap neměl vidět?Ať je u toho transferu a vidí co musí všechno žena podstopit při touze o miminko,tak takový přístup Jaroše se mi taky nezamlouvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 12:58

IVI přesně tak,pokud si myslel,že embryjka nejsou dobré,tak to měl utnout a ušetřlo by se jak jeden IVF pokus,tak peníze u minimálky :nevim: a pokud to bylo dobré,tak neměl kecat a podpořit ji,v repromedě jsem jen poslouchala,jak nádherné embryjko máme a to člověku hodně pomuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 13:00

Holky moje rada zní,PRYC :-( :-( :-( :-( :-( a to neříkám,jen proto že se nám to nepodařilo,neodařilo e ani v repromedě a vrátila jsem se tam :srdce: ,pokud tohle absolvujetejednou za pul roku,tak si myslím,že 4× zajet do Brna není problém,je to hodka a pul,po dalnici se fičí skoro až k centru,je tam výjez a do 5ti minut jsme na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 13:06
Vždyť i ženy,kterým se utvoří vždy jedno jediné vajíčko,tak jim nenabízejí darované!Aspoň jsem to četla na jiných diskusích.
orchidejka píše:
AGY mi taky nechtěl manžu dovolit :cry: :cert: :cert: ti říkám,mi vykládal,že evidentně bude někde problém,že z 5ti vajíček vyržely2,a začal mluvit o darovaných,chápeš to :cry: :cry: :cry: :cert: :cert: :cert: ,protobha,dyt darovaná jsou ta poslední věc,když už žena nenastimulje ani jedno vajíčko :zed: :zed: :zed: ,tak si to dovedeš představit,c t se mnou udělao a u prvního pokusu už taky mluvil o druhém,to si v Brněnských CARECH nedovolili,tam je to uplně o něčem jiném a manža mi včerana dálnici řekl,že ho sere,že jsme do toho Brna nejeli hned v Březnu :zed: :zed: a mě ted taky,vyšli mi tam vstříc i tm,že jsem tam vubec nemusela na ultrazvuky a stačilo přijet jen na OPU,ale to já nechtěla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.7.11 13:09

Ty jo holky co tady čtu vy jste se rozjely.
Ten Reprofit se mi zamlouvá.S EF jsem zkončila.Mě se taky nelíbí ten postup co všude holky píšou,že třeba příjde za nima i embryoložka a řekne v jaké kvalitě byli vajíčka a vše.Když ne ona udělá to dr.My se ho po telefonu ptali před ET jestli můžem počkat do soboty do by bylo po72 h a on že je to právě sobota a nikdo tam nebude.Proto ET po 48h a ještě AH do tak malého ebryjka :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 13:16

Jen mě zaujala jedna sestřička,je moc milá,ta přesně ví,co ženská při tom všem cítí.Po ET,když jsme ležely,tak přišla a moc hezky si s náma povídala,vážně jsem hltala každé její slovo.Mluvila o různých energiích atd.,což já na takové věci věřím a zajímám se o to už strašně dlouho,mám doma spoustu knížek,ale nevěnuji se tomu.Ale myslím,že jsem se o tom tady zmínila,ale asi na kraji diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 13:21

Holky,teeeeda no začínám uvažovat o tom Reprofitu :think: a to jsem byla opravdu přesvědčená že půjdu do EF protože do Fertimedu už se nechci vrátit :think:

Orchi a Ty jsi z Ostravy? A dojíždíte teda do Brna do Reprofitu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí