CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
6.7.11 11:36

Agy ještě počkej!Testni třeba za 3 dny.
Jestli se můžu taky zeptat na IUI?Jaký máte spg?Kolik jich musí být na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 11:37

AGY si teprve 10DPO,to ještě nic neznamená,10dpo JSOU VIDĚT SOTVA DUŠÍKY,takže ti mohl i klesnout prenyl,ale mužeš být těhu a proto dušik :hug: :hug: :hug: ,hod nám fotečku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.7.11 11:41

Agy ale dokud mrcha nepříjde tak ještě není nic ztraceno :think: zkus si dát zítra pauzu a testnout v pátek,třeba tam ten dušík bude :huban:

Orchidejko,no já bych to bez pití asi nedala,a při tak krátké narkoze si snad malinko můžeš lyknout třeba i té coly.Já když jsem šla na svou druhou revizi dělohy po ZT tak jsem na to hodně spěchala protože jsem za 2 dny jela s dcerou do ozdravovny,tak to šlo takovým šupem že jsem se ani nestačila divit,a to jsem ráno v klídku posnídala,kafčo a loupáček pak jsem šla ke svému gyndaři ten mi řekl že je konec a v 11h jsem šla pod narkozu,věděli že jsem jedla i pila,ale nikdo to neřešil :nevim:

Káťo,já tam hodila těch fotek jen pár jsou z loňska,letos jsme toho ještě moc nenafotily,pořád sedím doma nikam pořádně nemůžu,ale ke konci týdne tam možná ještě něco hodím,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 11:43
Kati,testovat určitě budu,ale jsem z toho víc špatná,než jsem si myslela.Asi jsem neměla testovat vůbec.I manžel mi to řekl,že pak se jen člověk více stresuje,hned jsem ráno totiž začla brečet,když jsem uviděla ten test a řekla mu,že to už vzdávám :cry:
Co se týká IUI,ikdyž je SPG nic moc,doporučili nám nejdřív tohle,ale spíš se přikláněli k IVF.Počet fakt nevím :think: Ale počet to nemusí ani nijak ovlivnit,spíš i jestli nejsou nějak zmutované či co.Řekli nám to jak v Gyncentru,tak i EF.
Katka1311 píše:
Jestli se můžu taky zeptat na IUI?Jaký máte spg?Kolik jich musí být na IUI?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.7.11 11:45
Káťi jestli se můžu vyjádřit i já k IUI byla jsem ve Fertimedu tak manža měl 7-8mil.spermuší pohyblivost nevím,ale mudr,mi tehdy při další kontrole řekl že to je málo :nevim: že by se moc divil kdybych otěhotněla,myslím že říkal něco o 10mil,když jdeš na IUI,ale víš sama že na oplodnění kolikrát stačí jedná dobrá mrška :lol:
Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 11:47
Orchidejko,to mě taky napadlo,až jsem se vybrečela,předtím jsem viděla vše černě.Ale nechci se chlácholit.Fotečka je fakt zbytečná,nic na něm není,jen slabý nádech,který foťák nezachytí :-(
orchidejka píše:
AGY si teprve 10DPO,to ještě nic neznamená,10dpo JSOU VIDĚT SOTVA DUŠÍKY,takže ti mohl i klesnout prenyl,ale mužeš být těhu a proto dušik :hug: :hug: :hug: ,hod nám fotečku :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 11:55

Ivuliku,testovat určitě budu,jen se nebudu na výsledek rači vůbec těšit.

Jinak jsem se všech chtěla zeptat,jak se počítá datum MS po těch všech hormonech a IVF,je to stejné nebo ne?Na to jsem se zapomněla zeptat,tudíž vůbec nevím,kdy to mám dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 11:56

Jo,a cca 3dny včetně z včerejškem mě trošičku pobolíval podbřišek,dnes vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
6.7.11 11:57

A ještě mi Jaroš říkal,že šance s jedním je o dost malá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.7.11 12:12

AGY ale co to kecá :cert: :cert: :cert: :cert: ,kruci on nás u ET akorát ta rozhodí,to rozhodl i mě :cert: :cert: :cert: ,já otěhotněla s jedním 4buněčným a nejsem rozhodně sama a za chvli tady bude zákon,že se bude vkládat pouze jedo,je jedno,jestli se vloží jeden nebo dva,evidentně pokud by to nevyšlo,tak nebyli v pořádku,tak co reptá,rozhodně to jde,holky on mě rozhodil u každého ET,a to jsme málem skončili u darovaných vajíček,chápete to :cert: :cert: :cert: ,kruci v reprofitu dělají ET a vidíte bublinku/y na plazmě,je u toho manža a ještě vám k tomu pustí hudbu a udělají utz přes bčicho aby viděli,kde to je a dají fotečku,tak tomu říkám přístup a né takhle,v repromedě si taky dali záležet,když jsem mrčela,že mám jen jedno,tak mi všichni říkali,že to je v pořádku,vždyt většina má jedno a jela jsem domu s klidem a né takhle :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 12:12

Agy :hug: :huban: drž se,a jak holky píší,ještě to nevzdávej…zkus se uklidnit a testík zkus za dva dny… :hug: dokud tu není ms je šance :hug: budu na Tebe myslet a držím moc pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 12:14

Orchi napsala si to hezky :palec: a to je v reprofitu fakt taková krásna,že tak všechno vidíš??A může tam být manža a ukážou to Vám oběma ? :-)

orchidejka píše:
AGY ale co to kecá :cert: :cert: :cert: :cert: ,kruci on nás u ET akorát ta rozhodí,to rozhodl i mě :cert: :cert: :cert: ,já otěhotněla s jedním 4buněčným a nejsem rozhodně sama a za chvli tady bude zákon,že se bude vkládat pouze jedo,je jedno,jestli se vloží jeden nebo dva,evidentně pokud by to nevyšlo,tak nebyli v pořádku,tak co reptá,rozhodně to jde,holky on mě rozhodil u každého ET,a to jsme málem skončili u darovaných vajíček,chápete to :cert: :cert: :cert: ,kruci v reprofitu dělají ET a vidíte bublinku/y na plazmě,je u toho manža a ještě vám k tomu pustí hudbu a udělají utz přes bčicho aby viděli,kde to je a dají fotečku,tak tomu říkám přístup a né takhle,v repromedě si taky dali záležet,když jsem mrčela,že mám jen jedno,tak mi všichni říkali,že to je v pořádku,vždyt většina má jedno a jela jsem domu s klidem a né takhle :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542

Orchi napsala si to hezky :palec: a to je v reprofitu fakt taková krásna,že tak všechno vidíš??A může tam být manža a ukážou to Vám oběma ? :-)

orchidejka píše:
AGY ale co to kecá :cert: :cert: :cert: :cert: ,kruci on nás u ET akorát ta rozhodí,to rozhodl i mě :cert: :cert: :cert: ,já otěhotněla s jedním 4buněčným a nejsem rozhodně sama a za chvli tady bude zákon,že se bude vkládat pouze jedo,je jedno,jestli se vloží jeden nebo dva,evidentně pokud by to nevyšlo,tak nebyli v pořádku,tak co reptá,rozhodně to jde,holky on mě rozhodil u každého ET,a to jsme málem skončili u darovaných vajíček,chápete to :cert: :cert: :cert: ,kruci v reprofitu dělají ET a vidíte bublinku/y na plazmě,je u toho manža a ještě vám k tomu pustí hudbu a udělají utz přes bčicho aby viděli,kde to je a dají fotečku,tak tomu říkám přístup a né takhle,v repromedě si taky dali záležet,když jsem mrčela,že mám jen jedno,tak mi všichni říkali,že to je v pořádku,vždyt většina má jedno a jela jsem domu s klidem a né takhle :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497

jak to tu tak poslouchám,tak už se tam nevrátím i když nebudou kit už dovču,ani manža nechce,je v RF max spokojen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
6.7.11 12:16

Káti my otěhu po IUI a měli jsme 12mil. a to nám tenkrát řekl dr.že šance je 15procent,jako při normoš sexu,ať s tím nepočítáme že by to vyšlo :zed:

Katka1311 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí