Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
byla jsem na chatě tak píšu až teď
u nás se bohužel zázrak nekoná
![]()
včera přišla MS
Katuško jenom jsem to rychle projela četla jsem,že jdeš na genetiku a ŠŽ kam jdeš a musela jsi to přes svého gynekologa?v pátek jdu si ukončit nemocenskou do EF a jestli tam budeš Jaroš,tak mu hned řeknu,že to nevyšlo ať mu nemusím volat a jsem zvědavá co mi řekne na další postup a schválně se ho zeptám na to vyšetření jestli mi muže udělat
co na to řekne
Andrejko je mi to moc líto.Tak jsem myslela na tebe.
Ty,já a Agy tři rozdílné ženy,věk.kategorie jiná a 4 buněčná embryjka je problém.Teda Agy ještě možná naděje tady je
.
Na genetiku jsem si zavolala sama a jelikož jsem tam už byla jak jsem byla těhu se synem tak mě vzali.Ale doporuč.potřebuji.Na krev na šž jdu zítra a uvidí se.
děkuji Katuško
a to jdeš do nějaké nemocnice jo? takže myslíš,že mám radši zajít ke svému gynekologovi ať mi dá doporučení já si myslím,že Jaroš mi ty vyšetření určitě neudělá
![]()
i na tu ŠŽ mi dá doporučení můj gynekolog?
jo doufám,že AGY to tady prolomí
![]()
jinak holky jak to tady čtu,tak mě taky laká to Brno můj gynekolog mi to taky doporučil to Brno,ale pak se otvíral EF,tak říkal,že to tady budu mít blízko,ale po pravdě se mi moc nechtělo jsem si říkala,že když to bude nové,tak moc zkušenosti mít nebudou
ale zkusilo jsme to
ajak píše:
děkuji Katuško
a to jdeš do nějaké nemocnice jo? takže myslíš,že mám radši zajít ke svému gynekologovi ať mi dá doporučení já si myslím,že Jaroš mi ty vyšetření určitě neudělá![]()
i na tu ŠŽ mi dá doporučení můj gynekolog?
jo doufám,že AGY to tady prolomí![]()
ok Katuško děkuji za info
a moc děkuji holky za podporu ještě,že vás tu mám
![]()
Ahojky, vitam te tady…
ano, jak uz psala KAcka, ja byla na IUI 29.6. a jsem taky v ocekavani… ted mam trosku bolesti ale prijde mi to jako bych ted mela mit ovulaci - coz je blbost tak nevim…
Pavloušek22 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? taky chodím s mužem do Eurofertilu, 24.6 jsem byla na první IUI, tak teď čekáme … už jsem z toho celkem šílená
Máte některá z vás ze sebou Iui? ( možná hloupá otázka ), ale pořád mě bolí podbřišek, 9 den jsem měla růžovohnědý výtok, který trval ani ne celý den. Dneska jsem zkoušela test, ale vyšel negativnítak nevím, třeba je ještě brzo …
Ahoj, já už čekám MS, ode dneška jsem ve stavu jako vždycky před MS … ale můžu říct, že mě břicho bolelo celou dobo od IUI až do teďka, jeden den jsem i špinila, už jsem byla celá netěšená, že se vajíčko zahnizďuje
takže vlastně nevím, co to bylo
a zkoušela jsi test? vlastně to je si ještě brzy, ale třeba to vyjde
hlavu vzhůru ![]()
Ella:o) píše:
Ahojky, vitam te tady…
ano, jak uz psala KAcka, ja byla na IUI 29.6. a jsem taky v ocekavani… ted mam trosku bolesti ale prijde mi to jako bych ted mela mit ovulaci - coz je blbost tak nevim…
Pavloušek22 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? taky chodím s mužem do Eurofertilu, 24.6 jsem byla na první IUI, tak teď čekáme … už jsem z toho celkem šílená
Máte některá z vás ze sebou Iui? ( možná hloupá otázka ), ale pořád mě bolí podbřišek, 9 den jsem měla růžovohnědý výtok, který trval ani ne celý den. Dneska jsem zkoušela test, ale vyšel negativnítak nevím, třeba je ještě brzo …
Orchidejko, taky na tebe myslim, a na zitrek drzim vsechny palce ![]()
Pavli, jj, test jsem si delala dneska, vim ze je to brzy, vlastne teprve 7 den po IUI, ale nevydrzela jsem… a uplne bilo… uz jsem trosku smirena s tim ze mrcha prijde (mela by prijit pristi nedeli-utery), ale porad tajne jeste doufam ze neprijde a ze dnes ten bili testik byl jen proto ze jsem testila brzy ![]()
Holky, na tri dny se s vami loucim, jedu relaxovat do Madarska do termalnich lazni
![]()
V nedeli jsem tady jako na koni ![]()
Ahojky Ajak,je mi to strašně líto
Zlato,vím co prožíváš,ikdyž jak už jsi pročítala diskusi,tak včera u mě zářily očka,dneska bohužel opak.Ten včerejší test byl sice jiný,myslím značka ale ta síla té čárky byla docela silná oproti dnešku,takže to byl spíš Pregnyl.Holky mě tady uklidňují (jsou pusinky hodné
),samozřejmě budu testovat znova,ale aby mě neviděl manžel,po té mé dnešní scéně mi zakázal testovat až do neděle.
Jak to tady tak pročítám,tak už ani na můj zázrak nečekám.
Andrejko,můžu se tě zeptat na tvé nějaké příznaky po ET do včerejška?Já jsem stále na vážkách.Prsa,to je jasné,myslím,že po hormonech bolí každou,podbřišek sem tam,někdy takové tupé pobolívání, i mě tam píchá,ale nic strašného.Je mi jasné,že to má každý trošku jiné,ale sbírám informace.
Teď ti držím palce do dalšího pokusu,ať vám vyjdou dobře všechny vyšetření,jak jsem četla,že půjdete.A zkusíte zase EF?
Orchidejko,asi si to už dnes nepřečteš,ale budu na tebe zítra myslet ![]()
Dobré ránko holky moje ![]()
Já dnes byla na krev na šž,tak doufám,že bude vše O.K.Zítra mám volat.
Pavli,mám děti dvě.Jsou to moje lásky a hlavně dcera.Dávala jsem tady i fotku.
Andrejko ![]()
Agy ještě zkus později testit.Já se taky unáhlila a pak ta strašná nervozita,manža byl nazlobený že testím brzy a tou nervozitou tomu nepomůžu.
ahojky holky,
AGY já jsem byla v pohodě nic mě nebolelo jenom ty prsa,ale to asi každou, ale 7 den po ET už mě začlo bolet břicho jako kdyby měla přijít MS a taky že za 3 dny přišla,nevím už jsem měla takový divný pocit a nespletla jsem se
![]()
AGY vůbec nevím jestli půjdeme do EF jestli se to tam trochu nezlepší,tak asi do Brna,manžel se přiklání k tomu Brnu mám od kámošek právě dobré recenze na ten Reprofit dr.Machač 2 známé taky byli na více pokusů a jak přešli k němu,tak byli hned těhotné,možná to je náhoda,ale opravdu si ho chválí teď chci mít aspoň do podzimu klid už jsem z toho fakt vyčerpaná 3 roky se snážíme a už jsem po třetí zklamana
je to fakt hrozné na psychiku
Katuško ať ti dobře dopadne to vyšetření ![]()
Andrejko děkuji
.
Ten Reprofit má opravdu velké recenze.Jsem zvědavá jak dopadne orchidejka.
Jedeš zítra do EF?My taky asi začneme na podzim.