Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Agy kup test a testni!Je to diné tadruhá byla krásně viditelná
.Ty už házíš flintu do žita a co když…?Zítra mám volat na výsledek tak mi držte palečky.Ten Prednison já dostala od kamošky dostala ho v CAR myslím
.Já jsem to psala už Andrejce,že jsme byli my tři na ET zavedení 4buněčné,věkem jinak a žeby se nezadařilo aspoň jedné z nás?
.Nevím ale nesoudím EF podle toho že se nezadařilo ale jak jsem slyšela i od známé i od její kamošky,jak je to v jných CAR vyšetření a postupy nevím no
.
Myslíte že mi řeknou po telefonu,jestli mi dělali vyšetření na tu CF a chromozomy?Určitě nedělali ale jen coby kdyby
?
ivulik123 píše:
Ahoj holkyzdravím všechny
Andrejko je mi to líto ž to nevyšlo,dlouho jsi se neozvala tak jsem si říkala že by.....posílám velké obejmutí
Agy tak užívej termály a pak napíš jak tam bylo,dpoufám že ta mrcha v neděli nedorazíLeni tak takový stav jak jsi měla včera jsme měli loni průběžně celá rodina,prostě nějaký bacil ve vzduchu,nejdřív malá ta na tom byla nejhůř ta skončila chuděrka na kapačkách,za 2 dny manžel a za další 2 dny já,taky to šlo horem dolem,sem nevěděla co mám dělat dřív
tak snad to nejhorší už máš za sebou a bude ti už jen a jen dobře
Kačko,tak držím palce
ať máš tu ŠZ v pořádku,já byla včera na jiné diskuzi a tam psala maminka které zaváděli 10-buněčné!!!!!!!embryjko v Ačkové kvalitě a taky to nevyšlo,si říkám jak už tohle nevyšlo to mě dost překvapilo ![]()
Agy, ta druhá čárka tam zůstane.. nebledne..
Jinak já si ohledně toho prednisonu nejdříve vyslechla od Dr., že ohledně té zvýšené buněč.imunity mi predsnison stejně nepomůže.. že při IVF se to stejně obejde.., že je to zase na jiném systému -druhu imunity, tak jsem řekla, že se pokusím vyzkoušet vše.. a pak se uvidí.. najednou může dr. dělat ty odběry, co mi dělali v Praze a už ho mám brát až do dalšího pokusu.. dobrý, ne??? ![]()
Kači, já se přiznám, my ten gumisex nedodržujemě uplně 100%..
![]()
To si fakt nedovedu představit 6týdnů+ do dalšího pokusu..
ivulik123 píše:
Agy mě se osvědčily úplně ty obyčejné testy BEST 2 a MAMA-TEST 10,jsou to všechno dvojtesty a do 30kč,třeba ten Clearblue jsem nikdy nekoupily,příjde mi to dost peněz,stojí přes píše: Více
Holky, bohužel je tohle všechno o štěstí.. někdo ho má více, někdo méně.. jako třeba já..
Já byla při 3.IVF taky přesvědčena, že to musí na milion % vyjít, i embryoložka mně ubezpečovala, to budou dvojčata.. a ejhle.. je akorát prd..
Katka1311 píše:
Agy kup test a testni!Je to diné tadruhá byla krásně viditelná.Ty už házíš flintu do žita a co když…?Zítra mám volat na výsledek tak mi držte palečky.Ten Prednison já dostala od kamošky dostala ho v CAR myslím
.Já jsem to psala už Andrejce,že jsme byli my tři na ET zavedení 4buněčné,věkem jinak a žeby se nezadařilo aspoň jedné z nás?
.Nevím ale nesoudím EF podle toho že se nezadařilo ale jak jsem slyšela i od známé i od její kamošky,jak je to v jných CAR vyšetření a postupy nevím no
.
Nemáte někdo zkušenost, jak v Eurofertilu zvládají páry se závažnějším imunologickým problémem? Tedy vajíčka máme, spermie též, ale máme poměrně závažný imunologický zádrhel. Uvažuju, že bych přešla z Reprofitu, kde mi dr. dost drsně řekl, že imunologické vyšetření nic nového nepřinese a pak se ukázalo, že mám antifosfolipidový syndrom (tzn. mnohonásobně zvýšené riziko potrácení včetně 2. a 3. trimestru), který je nutno před a po event. otěhotnění řešit, takže do Reprofitu už se vracet nechci a uvažuju o změně.
Dík za názory.
Agy77 píše:
Ahoj Ivuliku,bohužel ja nikam nejedu![]()
Ale bylo by to fajn
ivulik123 píše:
Ahoj holkyzdravím všechny
Andrejko je mi to líto ž to nevyšlo,dlouho jsi se neozvala tak jsem si říkala že by.....posílám velké obejmutí,Leni tak takový stav jak jsi měla včera jsme měli loni průběžně celá rodina,prostě nějaký bacil ve vzduchu,nejdřív malá ta na tom byla nejhůř ta skončila chuděrka na kapačkách,za 2 dny manžel a za další 2 dny já,taky to šlo horem dolem,sem nevěděla co mám dělat dřív
tak snad to nejhorší už máš za sebou a bude ti už jen a jen dobře
Agy77 píše:
No,já ten Clearblue mám už pěkně dlouho v šuplíku a mám ho na den,kdy už 100% budu vědět,že jsem těhotná,aby mi ukázal i ty týdnyAle teď budu zkoušet s jinými.Jen ta citlivost mě mate.Ten s 20 asi nic moc neukáže,že?
ivulik123 píše:
Agy mě se osvědčily úplně ty obyčejné testy BEST 2 a MAMA-TEST 10,jsou to všechno dvojtesty a do 30kč,třeba ten Clearblue jsem nikdy nekoupily,příjde mi to dost peněz,stojí přes píše: Více
Holky já někde četla,že v nějakém caru,ale už nevím,kde…dávají každé kočce od OPU Prednison preventivně…
jinak co se týče buněk embryjka,je to fakt různé,pokud to má vyjít tak to vyjde i se čtyřbuněčným.....pokud ne,tak ani s blastocystou…kočce na diskuzi zaváděly dvě blastocysty áčkové kvality a prd z toho takže tak… ![]()
Agy já mám nejlepší zkušenost s mamatestem,jak píše Ivu jsou v krabičce dva kusy cca za 30,–kč…no mamatest 10citlivější mi párkrát udělal falešně pozitivního ducha,ale mamatest 25 věřím,že když je to tam,tak to je na tuty…zkusím hodit foto jak to vypadalo u mě po IUI…ale je to fakt individuální…každá jsme jiná ![]()
Cinkilinki píše:
Nemáte někdo zkušenost, jak v Eurofertilu zvládají páry se závažnějším imunologickým problémem? Tedy vajíčka máme, spermie též, ale máme poměrně závažný imunologický zádrhel. Uvažuju, že bych přešla z Reprofitu, kde mi dr. dost drsně řekl, že imunologické vyšetření nic nového nepřinese a pak se ukázalo, že mám antifosfolipidový syndrom (tzn. mnohonásobně zvýšené riziko potrácení včetně 2. a 3. trimestru), který je nutno před a po event. otěhotnění řešit, takže do Reprofitu už se vracet nechci a uvažuju o změně.
Dík za názory.
Ivuli stane se
.
Agy mě dával 4 a 5 buněčné.Byli prckové tři a dva se vyvíjeli takhle.
Ivuli,to je fakt jak už se nechytlo 10 buněčné áčkové
kvality.