CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
9.7.11 13:43

cooooooooo??kdy ti to řekla??????????dyt si říkala,že ještě nevíš,žes byla na krev nebo že jdeš :hug: :hug: :hug: ,ale na druhou sranu je to dobrý :hug: :hug: ,protože štítka jde ryyychle do normy a pak to vyjde :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.7.11 20:21

No já jsem byla u té léčitelky a ona mi řekla že mám špatnou funkci šž a já se v duchu smála a pak jsem šla na krev a tam to fakt vyšlo že je špatná :think: a pak už jsem se nesmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.7.11 07:57

KATI nechápu, a to ted někdy??????protože si říkala,žes v EF nevěděla,že i štítka muže být špatná :think: :think: :think: ,nebo to blbě chápu :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.7.11 08:51

Orchidejko,jak mi nevyšlo IVF(dostala MS) tak jsem šla k léčitelce ať i poradí.Moc jsem tomu nevěřila a ona mi řekla že mám špatnou šž já se v duchu smála jak to přesně ví :think: .To já netušila že je to pravda já nikdy problém neměla.Pak jsem se tady dočetla že šž je potřebná na otěhu a tak jsem šla k dr.ať mi udělá odběr(odběř 7.7.)a v pátek jak jsem volala tak byli výsledky špatné.Už chápeš? :-P A proto jdu na vyšetření na šž do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
10.7.11 09:06

Kati, to mě úplně děsí!!! Ta štítka je tak banální záležitost!!! A to, že ti neudělali na ni test před IVF, je k vzteku!!! Kdyby opravdu udělali nejdříve všechna vyšetření, tak jsi mohla mít už mimíska v bříšku. Ale je to přesně jak píše plno holek - je to boj o prachy, tak tě ženou hned do IVF, než by pořádně zjistili, proč nemůžeš otěhu!!!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.7.11 09:18

Ahoj Leni :mavam:
Máš pravdu vůbec neudělal vyšetření :cert: já přišla o placený pokus a o čas.
EF padl v mích očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.7.11 10:54

ahoj holky :kytka: :mavam: ,
jak to tu čtu, tak už uvažuju, že půjdeme taky radši na IVF do toho Brna :zed: , my chodíme do EF od začátku února, ale ani mi neudělali horm. profil, natož štítku :pocitac: …aspoň, že mi nejprve udělal tu laparku, než by mě tlačil do IVF…asi zajdem ještě do EF v srpnu na IUI a pak už raději na IVF do Reprofitu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.7.11 11:01

Marti :mavam:
Já určo už tam nejdu,manža zuří jak býk.Tolik peněz a pro nic.On asi myslel že když máme děti že já jsem v pořádku akorát to SPG a myslel že to vyjde.Ale ženské tělo se mění,stárne a prochází změnama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.7.11 12:04

KQATI no jasně,že chápu,stačí říct jedou :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak jaké máš ty výsledky,víš i čísla??ve štítce se vyznám,tak ti řeknu,jestli je to taková hruza :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Holky neudělat HP před IVF :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: ,nechááááááááááááápu :zed: :zed: :zed: :zed: ,kdyby mi ho neudělala muj gyn v unoru,ta byc ani nevěděla,žemám vysoký prolaktin :zed: :zed: :zed: ,to by jsme se pak mohli snažit do nekonečna :pocitac:,

My včera napustili a vyčistili po zimě koupací jezírko,ale voda je ještě ledová, Jery vodu mluje :mrgreen: :mrgreen: ,furt tam chce,ale ještě jsme ho nepustili raději :srdce: ,dneska jedem do OV do jednoho skladu,pro pelíšky a hračky :dance: :dance: ,tak hezkou nedělíííí :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
10.7.11 12:29

Orchi tak se stavte,nemáte to daleko.
TSH 5.43 mU/l myslím že je to hodně :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
10.7.11 13:18

Holky ahojky…

Káti,no já teda docela čumím 8-o ,myslím,že to je základ všechna vyšetření před IVF :cert: ach jo,tak já fakt nevím už kam mám jít…Reprofit je 200km a se šichtama,dopasovat volno atd…nevím,nevím… :think: ale vůbec se mi do toho EF už nechce :think:

Marti,asi to udělám jako Ty IUI ještě v EF a pak do toho Brna… :think: fakt jsem na vážkách…

Jo Orchi,mě dělala HP moje gynekoložka,měla jsem zvýšený prolaktin taky a po dostinexu se mi to upravilo,ale to už je dávno,a je taky možné,že už to zase nemám o.k. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
10.7.11 14:43

Veeru,
no taky se nám nechce dojíždět z Ovy až do Brna, ale přeci jen to „vyjde levněji“ dojíždět, když nám udělají potřebná vyšetření před IVF, než hodit prachy do kanálu jménem Eurofertil :pocitac: dr. Jaroš mi sice je celkem sympatický, ale nechová se jako profík…my navíc ještě ani nemáme auto, tak si ho budem muset půjčovat od našich, ach jo, proč to někdo má tak jednoduché a někdo ne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.11 15:23

Ahoj, promiňte, že vám tady lezu. Píšu anonymně, protože nechci ať se mi to objevuje v mojem profilu. Jinak abych nebyla anonymní, tak můj nick je Tinamar.
Nakukuji zde občas, jak se daří Eurofertilu a to jen z toho důvodů, že to tam vede dr.Jaroš.
Já jsem k němu chodila před 3,5roky a to ještě do gyncentra a pak to zabalila, protože jsem si tam připadala, že tam chodím, jak do obchodu pro rohlíky a pořád prosit o dítě. Já jsem měla zvýšený prolaktin a mám ho pořád, což brání v přirozeném otěhotnění a on mi na mé vyžádání (né jenom jednou) udělal ten prolaktin, a řekl máte to zvýšené, berete 1 tab. dostinexu (tu jsem už brala 4 roky) máte to dobré a žádný prolaktin nemáte. No, ale udělali bychom teď pro změnu zase IUI, no a uvidíme. Tak jsem mu řekla, že teď ne a že příjdu až budu mít lepší náladu a šla. Našla jsem si jiného dr. a jsem spokojená.
Na co chci vlastně reagovat na to, že nudělá testy na štítnou žlázu a žene vás do IVF nebo do lapárek. Já taky prošla všema vyšetřeníma a vše ok, až na ten prolaktin. Ale jinak je odborník, když má žena vážný problém, tak si myslím že pomůže. On má výsledky, ale na mě ty jeho výsledky neplatí, hlavně mě zásoboval svýma historkama ze své praxe, jak všechno je navenek ok, pár je relativně zdravý, ale embryo už není, tak třeba udělat další vyšetření (ale to stojí pěkný prachy), no a moje psychika šla do háje. On v prvních měsících těhu moc psychicky nepodrží, spíše vám řekne, jak velká je potratovost.

• Citovat
  • Upravit
497
10.7.11 15:24

KATI já měla TST 4,99 a za měsíc po euthyroxu 503,0 a ted uuplná norma,není to táááááááááááák zle,ber euthyrox na lačno hodinu před jídlem,ne pul,jak je psáno,hodina víc učinkuje :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Holky my máme stále 9 miminek :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: ,6 jeprý hodně krásnýc říkala embryoložka :andel: 8mi buněčných ,2 jsou 7mi buněčné a jedno 5ti buněčné :andel: .jinak jsme nakoupili jerrymu hračky,pelíšek,tak s hraje jak blázen :andel: a skočil nám do jezírka za manžou 8-o :mrgreen: a plaval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.7.11 15:41

Anonymní no tomu věřím,že dovede vyplašit :-? :-? :-? ,mě taky vyplašil,už mě strašil darovaným vajíčkama v den ET :-? :-? :-? ,byla jsem v pi… přešla jsem do reprofitu v brně a ted po minimálce jsem měla 12 folíku 10 vajíček a 9 se stále drží :andel: ,je to neuvěřitelné,a mi bude vykládat,že je v nás s manžou chyba,když mám 4 vajíčka a zbydou 2,žeje veká ztráta :zed: :zed: :zed: :zed: ,byla jsem z toho v prdeli a brečela,ženebudu mít vlastní miminko,a u druhéhé minimálky mi taky řekl,že jsou slabé že no no no :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,já už jela domu s tím,že teda nic :-? :-? :-? :-? ,to si nemuže dovolit :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,v minulém caru mě povzbuzovali a ted v Reprofitu taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí