Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hmmmm,orchi,koukám pilná jako včelka
ale já jsem dneska dělala přesně to samé,úklid,praní,už mám i vyžehleno,ještě vysaju a dávám nožky nahoru.Na kolik jdeš na OPU?budu na tebe myslet a držet palce
a pozdravuj malého trhače,páááá ![]()
Ivulí,ty bud opatrná
,ty si těhulka
,
Jinak jdu na ET v 16 hodin zítra ![]()
Juuuuuu. holky, vas docitat to je nadlidsky vykon za tech pet dnu jste se pekne rozjely........
vidim tady i spatne zpravy
ani to tady nechci pripominat
![]()
Orchidejko, no vidis kolik mimisku mas, ja jsem ti rikala ze foliky za dva dny hodne porostou, jaky jsi mela strach… a takova uzasna uroda… budu na tebe zitra s ostatnima myslet ![]()
Ps: jinak v termalech bylo uuuuuuzasne, fakt 100% relax, pohoda, odreagovani. Vsem vrele doporucuji, uz jsem si dlouho tak nezpocla… ![]()
Ivi, ja porad koukam jak ti ten metrik krasne roste… ![]()
ja chcu taky ![]()
Holky ahoj
tak já už pracuji
,hrůza.
Orchidejko,pozjišťuj to všechno!!!
Jinak dnes mi byl manža u moji obvodní dr.pro doporučení na vyšetř.na tu štítku a dr. řekla že ty hodoty nemám tragické a ten neůspěch s tím nesovisí
Tak už jsem z toho jelen.
A že mi mohla dát i ona léky na šž a nemusela jsem hnedka utíkat na endokrinologii.
Držím ti na zítra palečka orchi
![]()
Ivulik,Ella,Andrejko,Agy ![]()
Dlouho se neobjevila Milupa ![]()
KATI nemáš to tragické ty výsledky,ale co se reprodukce týče,tak by hodnota měla být tak do 2,já měla loni TSH 3 a musela jsem o měsíc odložit ivf a to bylo v unice,kde jsem prvně chtěla jít ,ale pak jsme s manžou přešli do repromedy ,měsíc jsem brala euthyrox 50,páč mi řekli,že je to na umělé zvýšené,tak že raději počkáme,ale pak jsem šla do repromedy,ta mi řekli,že co blbnou,že 3 je v pohodě,že ho mám vysadit,tak jsem ho vysadila,proběhlo ivf,nepodařilo se,já s na vlastní žádost nechala vzít zase krev u mého gyn a TSH bylo 4,99
,volalal jse do repromedy a okamžitě nasadila euthyrox ,brala jsem ho měsíc,pak jse šla na druhý pokus a ten už vyšel a těsně před ET mi brali TSH znovu a už bylo 1,50,takže strašně rychle to klesá,tak ho zační brát co nejdřív
![]()
JINAK DOBRE RANKO VŠEM
![]()
ELLI jéééééééééé,já bych taky šla do termálu
![]()
Čau holky ![]()
Ello,hmmm termály bych brala taky,já tam nikdy nebyla,můžeš mi prosím hodit odkaz na stránky,vy jste byli v maďarsku že jo?My tam měli jet loni,ale nakonec z toho sešlo,protže nás bylo málo do autobusu.Metřík sice roste,ale strach zůstává pořád stejný ![]()
Orchi,tak tfuj tfuj tfuj,posílám hodně štěstí na dnešní Opu,jedeš hnedka domů,nebo někde přespíte?
Orchidejko, držím pěsti, ať to dnes dobře dopadne!!!!
Budu na tebe myslet!!!!!!!
![]()
Ahojte
![]()
jedeme hned domu,beru si polštář pod zadek
a budem se snažit,jet po dálnici tak,aby jsme neskákali
,doma je doma a k uhnizdování stejně dochází za 1-3 dny,takže by mi moc nepomohlo tam přespat ![]()
orchidejka píše:
Ahojte![]()
![]()
jedeme hned domu,beru si polštář pod zadek
![]()
![]()
a budem se snažit,jet po dálnici tak,aby jsme neskákali
![]()
![]()
,doma je doma a k uhnizdování stejně dochází za 1-3 dny,takže by mi moc nepomohlo tam přespat
Dobré ráno holky
já pádím do práce.
Orchidejko dej mi potom vědět jak si dopadla
.Držím palečky.
Katka1311 píše:
Holky ahojtak já už pracuji
,hrůza.
Orchidejko,pozjišťuj to všechno!!!
Jinak dnes mi byl manža u moji obvodní dr.pro doporučení na vyšetř.na tu štítku a dr. řekla že ty hodoty nemám tragické a ten neůspěch s tím nesovisíTak už jsem z toho jelen.
A že mi mohla dát i ona léky na šž a nemusela jsem hnedka utíkat na endokrinologii.
Držím ti na zítra palečka orchi![]()
Ivulik,Ella,Andrejko,Agy
Dlouho se neobjevila Milupa
Ahojky, díky Agy za pozvání do tohoto fóra. Taky se snažíme o mimi už dloho a řešíme to s doktory a jak tak pročítám Vaše příspěvky, tak asi taky přejdeme do Eurofertilu. Na gyncentru je to mám pocit jen horší a horší. Když se nevyhoví doktorovi, tak je oheň na střeše. ![]()
Ahojte všechny,taky jsem tady dlouho nebyla,u mě bylo pořád jak na houpačce,už jsem to tu ani nechtěla psát,připadala bych si jak blbec.Po tom bílém testu naposled,co jsem tu psala,tak další den jsem testovala a byla světlulinká druhá /,radostí jsem brečela a manžel byl taky šťastný,ikdyž jsem říkala,že vyhráno ještě nemáme.Další den zas byl bílý.Bylo to strašné,jednu chvilku radost,pak bolest,už jsem myslela,že to psychicky nedám,opravdu.Kdyby aspoň byl test pořád negativní nebo pořád pozitivní,ale ty změny byly šílené
Od včerejška jsem špinila,tak jsme šli i s mužem k mému gyn.Byli jsme u něj cca 45min,pořád jsme se na něco vyptávali.A vzali mi krev,říkal,když ještě špiním a není to krev,tak šance je.Jenže,jak jsme přišli domů,tak MS dorazila
Jsem tak na dně jako nikdy
Pořád jen
Manžel je z toho vyřízený tak,že jsem ho nikdy ještě tak beznadějného a smutného neviděla,a to ho znám 15 let.Holky,já vám upřímně napíšu,že se před všemi,které jste tímto prošli několikrát klaním,opravdu.Já mám za sebou 4IUI a 1IVF neúspěšné a chci umřít.Nevidím nic pozitivně,nic…
Ta bezmoc a beznaděj je k neunesení
Už nemůžu.Bohužel na další IVF nepůjdeme,jsme tak zadluženi,že máme nahnuté k exekuci
Každá koruna pro nás znamená hodně.Před nedávnem se nám stal jeden finanční problém,tak proto to všechno.
Nevidím už žádné jiné východisko
Budeme se samozřejmě snažit přirozeně,ale bylo nám řečeno v Gyncentru,že spg je vhodné na IVF,a v EF nám řekl,že je možnost s tímto spg i IUI,tak jsme ji využili několikrát,ale nepovedlo se.Ale nepovedlo se ani IVF,takže teď,kdo poradí???????????????????
V čem je problém?Já jsem prý zdravá a manžel má jen zhoršený, a dnes můj gyn.mi řekl,že stačí jen jedna jediná…
Jinak,Orchidejko,držím ti ![]()
Ikdyž teď prožívám bolest,myslím na Vás a soucítím s ostatními,kteří jsou na tom podobně.Psychika opravdu trpí nejvíc.