Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ella:o) píše:
Agyna to se ani neda nic napsat
![]()
Ja jsem citlivka a jak jsem si precetla ten tvuj prispevek![]()
![]()
![]()
Drz se, my jsme s tebou
Martina82 píše:
Orchidejko,
moc gratuluju k bobánkům![]()
hlavně se teď šetři a polehávej…jinak já jsem taky rozhodnutá na IVF jít do Reprofitu
abychom za chvíli nemusely přejmenovat diskuzi na „odejivší z Eurofertilu“
Ella:o) píše:
Orchidejko, ty si spatne zpravy vubec ani necti, bud pozitivne naladena…
Musim ti rict, ze od te doby co jsi zacala psat samou chvalu na ten reprofit o nem vazne uvazuji a ne jen ja, i manzel je ochotny tam jezdit, taky ho ty tvoje prispevky nadchli![]()
Jeste bych chtela zkusit aspon 1 IUI a to si myslim ze staci v EF ale pokud by jsme se rozhodli pro IVF, tak jsme na 100% rozhodnuti, ze jedem do Brna.
Ahojky,Agy, zatím jsme uvažovali o urologovi o andrologovi slyším poprvé od tebe
. Už jsem si zjistila, že jeden je v porubě, tak snad se domluvíme a s manželem tam zajedeme. My teď čekáme na výsledky toho druhého IUI - testovat se budu až příští týden v pondělí. Doufám, že tam ještě nebudou zbytky pregnylu. Kdybyste potřebovali poradit ohledně financí, tak mám švagra v české spořitelně. Možná by Vám pomohl a něco doporučil ![]()
Orchidejko, taky blahopřeji a přeji, ať se uchytí. ![]()
Dobré ráno holky!! ![]()
Kde všude nám udělají spermio, kromě EF? Víte některá?
Teď, když se mi tam nechce, tak tam určitě nepůjdu jen pro vyšetření.. ![]()
Ahojky Leni,
myslíš, že by Ti neudělali SG, i když nechceš jít na další vyšetření? Myslím si, že by to udělat mohli. Jinak by to měli udělat v každém CARu. Jinak zdravím Horní Bludovice. Já bydlím v prostředních bludovicích na záguří
![]()
dobré ránko holky
![]()
AGY zlatíčko,vím,jak se citíš
,tohle je strašně náročné na psychiku,máš pravdu,já sama se divím,kde beru tu sílu
takhle stále bojovat,ale touha po miminku je taaaaaaaaaak silná,že prostě jdu hlava nehlava
a je to i tím,že jsem už těhu 2× byla a vím,že to jde,tak možná proto takhle bojuju a už ted vím,že když to ted nevyjde,že jdem znovu
,Ale tady jak píšeš je bohužel duležtá i ta finanční stránka
,je mi líto,že máte potíže
,ještě mi někdo řekne,že peníze nejsou v životě duležité,tak ho nakopu někam
,protože v dnešní době,jsou bohužel hooodně duležité a myslím,že příjde i doba,kdy si o to zdraví za peníze budeme kupovat
,však už ted to tak trošku funguje,chceš lepší leky,tak si připlat
,Tohle vše stojí hříšné prachy
,ted když pominu vaši fin. situaci,tak si myslím,že nezdařilé IUI nic neznamená a jedno IVF taky
,vím,že je to zlééé,ale bruslim po tolika diskuzích a holky těhotní i na pátý pokus,tím jsem chtěla jen říct,že stále šanci máte,až se vaše fin. situace zlepší,tak máte naději to zkusit znovu
,zhoršený spermiogram je uplně v pohodě,takže šance je velká
,naup manžovi vitamíny,selezin,zinek,macu a vše možné,znám několik holek,jejichž manžové si tímhletím hoodně zpraily spermíjky a třeba se vám povede přirozeně
![]()
Andrej!!! Já bydlím také v Prostředních Bludovicích na Záguří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Orchidejko, souhlasím s tebou! Teď jedna kočka psala, že už je to snažení vyšlo přes 200tis.!! ![]()
Ale podařilo se - představte si na Nativ!! - a je těhulka!!! ![]()
LENI všaaak i my jsme už na 106 000
,první ivf nic,druhé vyšlo,první minimálka nic,druhá minimálka nic a ted třetí
,takže hruuuuza
a na ten nativ náhdou otěhotní hodně koček se svým jedním vajíčkem,já jsem pro
,pokud by to náááááááááááhodou ted nevyšlo
,tak misto pauzy bychom zkoušeli nativy,já jim věřím ![]()
Lenka72 píše:
Andrej!!! Já bydlím také v Prostředních Bludovicích na Záguří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Orchidejko, držím všechno co mám, aby to teď už vyšlo!!!!!!!
![]()
Trochu ti i závidím, že jsi tak statečná a s manželem se toho nebojíte. My se snažíme už přes rok, já bych už byla taky v CARu, ale manža má poslední dobou problémy v práci, tak ho nechci do ničeho tlačit, neb vím, že je to nepříjemné.. U nás je problém už jen samotné spermio, na které ho nemůžu dostat.. ![]()
A co pak teprve, aby zrovna měl čas jít do CARu, když bude naplánovaná ovulka!!! Toho se hrozím nejvíc. Na služebku, když jede, tak se to dozví třeba 2 dny předem.. ![]()
Andrej, určitě to máme k sobě kousek!!
![]()
Toho Bezecného ale neznám.. ![]()
Bydlíme tam teprve půl roku a sousedy znám jen ty nejbližší.. Musela bys mě trochu víc nasměrovat.
My jsme od restaurace Na Záguří cca 500m, směrem jak je spojovací cesta na Těrlicko, tak v té ulici.
Orchidejko, ty si spatne zpravy vubec ani necti, bud pozitivne naladena…

Musim ti rict, ze od te doby co jsi zacala psat samou chvalu na ten reprofit o nem vazne uvazuji a ne jen ja, i manzel je ochotny tam jezdit, taky ho ty tvoje prispevky nadchli
Jeste bych chtela zkusit aspon 1 IUI a to si myslim ze staci v EF ale pokud by jsme se rozhodli pro IVF, tak jsme na 100% rozhodnuti, ze jedem do Brna.