CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
12.7.11 21:36

Orchidejko, ty si spatne zpravy vubec ani necti, bud pozitivne naladena… :kytka:
Musim ti rict, ze od te doby co jsi zacala psat samou chvalu na ten reprofit o nem vazne uvazuji a ne jen ja, i manzel je ochotny tam jezdit, taky ho ty tvoje prispevky nadchli :pankac: :pankac:
Jeste bych chtela zkusit aspon 1 IUI a to si myslim ze staci v EF ale pokud by jsme se rozhodli pro IVF, tak jsme na 100% rozhodnuti, ze jedem do Brna.

• Citovat
  • Upravit
Ella:o)
12.7.11 21:38

Orchi, ja jsem uplne nadsena tvoji urodou :palec:

• Citovat
  • Upravit
194
12.7.11 22:01
Ahoj Ello, :hug: ,nechtěla jsem vás tak rozesmutnit :cry: ,jen jsem psala co cítím.Bohužel jsem taky hrozná citlivka,v životě to člověku moc neprospěje.Ale už ze svých zkušeností vím,že člověk,který je takový citlivý,tak na 100% prožívá radost,ale i bohužel na 100% bolest.Vážně jsem ráda,že jste tady :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: člověk se necítí s tím tak sám,chlap je chlap,ale jak už jsem psala,doslova mě šokovalo,jak ho to vzalo.Asi i proto,že je chyba na jeho straně :cry: Ale třeba by se to nepovedlo ani kdybychom byli oba dva úplně zdraví.Ach jo.
Ella:o) píše:
Agy :hug: na to se ani neda nic napsat :zed: :zed:
Ja jsem citlivka a jak jsem si precetla ten tvuj prispevek :cry: :cry: :cry: :cry:
Drz se, my jsme s tebou :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.7.11 07:22
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Martina82 píše:
Orchidejko,
moc gratuluju k bobánkům :mrgreen: :dance: hlavně se teď šetři a polehávej…jinak já jsem taky rozhodnutá na IVF jít do Reprofitu :palec:
abychom za chvíli nemusely přejmenovat diskuzi na „odejivší z Eurofertilu“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.7.11 07:23
:palec: :palec: :hug: :hug: :hug: :hug:
Ella:o) píše:
Orchidejko, ty si spatne zpravy vubec ani necti, bud pozitivne naladena… :kytka:
Musim ti rict, ze od te doby co jsi zacala psat samou chvalu na ten reprofit o nem vazne uvazuji a ne jen ja, i manzel je ochotny tam jezdit, taky ho ty tvoje prispevky nadchli :pankac: :pankac:
Jeste bych chtela zkusit aspon 1 IUI a to si myslim ze staci v EF ale pokud by jsme se rozhodli pro IVF, tak jsme na 100% rozhodnuti, ze jedem do Brna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
13.7.11 07:25

Ahojky,Agy, zatím jsme uvažovali o urologovi o andrologovi slyším poprvé od tebe :-) . Už jsem si zjistila, že jeden je v porubě, tak snad se domluvíme a s manželem tam zajedeme. My teď čekáme na výsledky toho druhého IUI - testovat se budu až příští týden v pondělí. Doufám, že tam ještě nebudou zbytky pregnylu. Kdybyste potřebovali poradit ohledně financí, tak mám švagra v české spořitelně. Možná by Vám pomohl a něco doporučil :-)

Orchidejko, taky blahopřeji a přeji, ať se uchytí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
13.7.11 07:27

Dobré ráno holky!! :kytka:
Kde všude nám udělají spermio, kromě EF? Víte některá?
Teď, když se mi tam nechce, tak tam určitě nepůjdu jen pro vyšetření.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
13.7.11 07:37

Ahojky Leni,
myslíš, že by Ti neudělali SG, i když nechceš jít na další vyšetření? Myslím si, že by to udělat mohli. Jinak by to měli udělat v každém CARu. Jinak zdravím Horní Bludovice. Já bydlím v prostředních bludovicích na záguří :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.7.11 07:39

dobré ránko holky :-P :-P :-P

AGY zlatíčko,vím,jak se citíš :cry: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ,tohle je strašně náročné na psychiku,máš pravdu,já sama se divím,kde beru tu sílu :andel: takhle stále bojovat,ale touha po miminku je taaaaaaaaaak silná,že prostě jdu hlava nehlava :andel: a je to i tím,že jsem už těhu 2× byla a vím,že to jde,tak možná proto takhle bojuju a už ted vím,že když to ted nevyjde,že jdem znovu :andel: ,Ale tady jak píšeš je bohužel duležtá i ta finanční stránka :cry: :cry: :cry: :cry: ,je mi líto,že máte potíže :-( :hug: :hug: ,ještě mi někdo řekne,že peníze nejsou v životě duležité,tak ho nakopu někam :cry: :cert: :pocitac: :zed: ,protože v dnešní době,jsou bohužel hooodně duležité a myslím,že příjde i doba,kdy si o to zdraví za peníze budeme kupovat :cry: ,však už ted to tak trošku funguje,chceš lepší leky,tak si připlat :zed: :zed:,Tohle vše stojí hříšné prachy :zed: :zed: :zed: ,ted když pominu vaši fin. situaci,tak si myslím,že nezdařilé IUI nic neznamená a jedno IVF taky :hug: :hug: :hug: :hug: ,vím,že je to zlééé,ale bruslim po tolika diskuzích a holky těhotní i na pátý pokus,tím jsem chtěla jen říct,že stále šanci máte,až se vaše fin. situace zlepší,tak máte naději to zkusit znovu :hug: :hug: ,zhoršený spermiogram je uplně v pohodě,takže šance je velká :hug: ,naup manžovi vitamíny,selezin,zinek,macu a vše možné,znám několik holek,jejichž manžové si tímhletím hoodně zpraily spermíjky a třeba se vám povede přirozeně :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
13.7.11 07:45

Andrej!!! Já bydlím také v Prostředních Bludovicích na Záguří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
13.7.11 07:49

Orchidejko, souhlasím s tebou! Teď jedna kočka psala, že už je to snažení vyšlo přes 200tis.!! 8-o
Ale podařilo se - představte si na Nativ!! - a je těhulka!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
13.7.11 07:55

LENI všaaak i my jsme už na 106 000 :-x :-x :-x ,první ivf nic,druhé vyšlo,první minimálka nic,druhá minimálka nic a ted třetí :zed: :zed: ,takže hruuuuza :pocitac: :pocitac: a na ten nativ náhdou otěhotní hodně koček se svým jedním vajíčkem,já jsem pro :palec: :palec: :palec: :palec: ,pokud by to náááááááááááhodou ted nevyšlo :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: ,tak misto pauzy bychom zkoušeli nativy,já jim věřím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
13.7.11 08:03
Tak to jsme možná kousek od sebe, mezi mé sousedy patří Bezecný a jeho dílna :-D
Lenka72 píše:
Andrej!!! Já bydlím také v Prostředních Bludovicích na Záguří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
13.7.11 08:04

Orchidejko, držím všechno co mám, aby to teď už vyšlo!!!!!!! :hug: :hug: :hug:
Trochu ti i závidím, že jsi tak statečná a s manželem se toho nebojíte. My se snažíme už přes rok, já bych už byla taky v CARu, ale manža má poslední dobou problémy v práci, tak ho nechci do ničeho tlačit, neb vím, že je to nepříjemné.. U nás je problém už jen samotné spermio, na které ho nemůžu dostat.. :-?
A co pak teprve, aby zrovna měl čas jít do CARu, když bude naplánovaná ovulka!!! Toho se hrozím nejvíc. Na služebku, když jede, tak se to dozví třeba 2 dny předem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
13.7.11 08:08

Andrej, určitě to máme k sobě kousek!! :palec: :palec:
Toho Bezecného ale neznám.. :nevim:
Bydlíme tam teprve půl roku a sousedy znám jen ty nejbližší.. Musela bys mě trochu víc nasměrovat.
My jsme od restaurace Na Záguří cca 500m, směrem jak je spojovací cesta na Těrlicko, tak v té ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí