CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3911
15.7.11 09:21

Dobré ráno, mě na štítnou žlázu poslala obvodní na mou vlastní žádost a už tam chodím víc jak rok. Teď mi ještě endokrinoložka zvýšila dávku léků. Požádal ji o to doktor. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
15.7.11 09:26

ahojky holky,

jo jo souhlásím s Leničkou,že za každou mrchu si koupit něco hezkého já už to taky provozuji holky,ale aby nám to potom stačilo ty finance :mrgreen:
ELLO to je mi líto :hug:
už se na vás taky těším a vidím,že všichni se aspoň můžeme opít,když teď ještě můžeme pít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
15.7.11 09:29

já jsem byla minulý týden u Jaroše a všechny vyšetření mi udělá v EF IMUN. a HP a na genetiku jdeme k dr.Všetečkovi na fifejdy,tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
15.7.11 09:41

Kdysi jsem si za každou mrchu koupila čokoládu, s postupným stoupáním ručičky na váze jsem s tím přestala :lol: :lol: :lol: Teď si raději nalejz sklenku vína.
Ello, je to škoda. Ale nezoufej, jednou to vyjde. Mi taky první IUI nevyšla, a teď čekám na výsledek druhé. Testovat bych se měla až přístí týden ve čtvrtek, ale zkusím to v pondělí. Pregnyl už ve mě skoro není, tak uvidím, jestli bude // nebo jen jedna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
15.7.11 10:46

Ello,tak to mě moooc mrzí :hug: a který den si pro pregnylu,mě po něm mrchá chodí přesně jako hodinky 15-16den :twisted:

Ella:o) píše:
A to mela prijit az za ctyri dny… mela jsme to pelne vypocitane, byla jsem uz smirena s tim, ze poprve ta IUI nevyjde, tak jsem si to trosku vypocitala a dala jsem si dovcu na pravdepodobne terminy dalsiho IUI v cervenci a srpnu, a ted kdyz se mi to tak posunulo dopredu, tak to asi nestihnu, ptz i v cervenci i v srpnu ma kolegyne se kterou se v praci stridame dovnu ona :cert: :cert: :cert: :cert: Ani se mi tomu nechce verit ze uz je mrcha tady, to ze prisla s tim jsem byla smirena ale proc tak brzy? Vzdycky mam cyklus 32-34 a ted 28? Myslite si ze to mohl udelazt i ten pichnuty pregnyl?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
15.7.11 10:48

Holky nestíhám Vás teď číst,mám toho hodně,ale pořád Vám moc držím palce a myslím naVás :wink:

Orchi,moc pěkná fotečka s miminkama…teď jsem se dozvěděla z okolí,že dvěma kočkám po IVF vyšly dvojčátka :palec: a dali Ti v Reprofitu Prednison a utrouš,co užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
15.7.11 11:00

Ajak a to Ti v EF nabídli všechna ta vyšetření na ŠŽ,HP i imuno? A kam na tu genetiku? :think:

ajak píše:
ahojte holky
Káťo mi jdeme na genetiku 1.8 taky k tomu doktorovi jako ty a v srpnu my v EF udělají HP a IMUN. a prý tam bude i šťítná žláza,tak uvidíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
15.7.11 11:58

jo jo Veeru nabídl mi to Jaroš taky jsem čuměla jo udělá mi HP,IMUN.i ŠŽ a na genetiku mě taky poslal Jaroš dělá to dr.Všetička
je v Ostravě u nemocnice fifejdy ul.Kafkova tady jsou internetové stránky
 www.geneticka-ambulance.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
15.7.11 12:00

mě taky přišla mrcha 16 den po pregnylu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
15.7.11 12:26
ahojky,mně o dva dny později,nechápu.Vždy to mám 28 dní…jinak Elli je mi to moc líto,že ti iui nevyšlo. :hug: Orchidej držím ti moc,moc pěsti,ať je u tebe brzy dálnice.Ta by mohla být opravdu brzy,když ti embryjka zaváděli tak pozdě.A určo budou!!!!!!!! :mavam:
Lenka72 píše:
Elli, byl nějaký divný měsíc, všechny holky, co znám, tak jim mrcha dorazila dřív!! :cert: Mě už 24DC!!!
Ale některým po 14 dnech!!!! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
15.7.11 12:27
a není to proto,že náš čte a některé holky si tu stěžovali,že to nedělá???? :think:
ajak píše:
jo jo Veeru nabídl mi to Jaroš taky jsem čuměla jo udělá mi HP,IMUN.i ŠŽ a na genetiku mě taky poslal Jaroš dělá to dr.Všetička
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
15.7.11 12:31

Holky, mate pravdu, me prisla 15 den po Prenylu. Jj, v patek o vsem pokecame… ja jsem uplny abstinent :andel: takze zacnu a zkoncim u koly :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ella:o)
15.7.11 13:34
Mozne je vse :think:
Milupa píše:
a není to proto,že náš čte a některé holky si tu stěžovali,že to nedělá???? :think:
ajak píše:
  • Citovat
  • Upravit
1093
15.7.11 15:03

jo jo myslím,že to je tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
15.7.11 15:36

tak to by bylo fajn,jen ať se hezky postarají,opravdu myslím,že vyšetření jsou základ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí